Kim ne derse desin, çok iyi yapmışsın, sakın geri adım atma.
Bende yaklaşık 2 aydır görüşmüyorum kv ile asla da görüşmeyeceğim. Bana bir hakaret etti olgunlaşmamış cahil kadın dedim ikinci etti eşim var dedim üçüncü de onu şah damarından yakaladım, eşime de mahkeme salonu orda kapı orda dedim, beni Allah bile görüştüremez o kadınla dedim, sen git ne yaparsan yap dedim. Şimdi ne evime gelebiliyor ne ben gidiyorum. Haftada 2 gün gitmemiz yetmezdi ona, şimdi oğlu bile ayda bir belki gidiyor. Bacak bacak üstüne atmışım diye şikayetleniyordu aptal. Ben dedemin bile yanında atarım bizde samimiyet demek. Bayramlarda önce erkek tarafı şart derdi ailemi 1 senedir görmemişken ben. Şimdi bayramlarda direk aileme gideceğim. Çok şey kaybetti çok. Keşke insan olsaydı. Keşke daha önce hayatımı alsaydım o kadından.
Tüm bunlara rağmen arayıp gene eşimi dolduruyor. Nasılsın oğlum demiyor da beni kötülüyor. Bende kp arıyorum bu kadın gene aradı huzurumuzu kaçırdı sahip çık diye ortalığı ayağa kaldırıyorum, kendi ailemi arıyorum,hiç Anlatmazdım onlara, eşimden soğudular. Babam gelip alayım diyor. Artık o kadının tek bi psikolojik şiddetine tahammülüm kalmadı ortalığı ayağa kaldırıyorum. Resmen psikolojim düzelmeye başladı. Hiç gözümü kırpmam boşarım. Hiç taviz verme
[/QUIniz
Iyi yapmisiniz aferin
Onward yuva yikma derdinde
Ben bosaniyorum
Bu seytanlar yuzunden
Ahim var
Yazik ya me psikopat kaynana lar ha bi de ........... gorumceler