- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 53
- Konu Sahibi Alonealone123
-
Çok ağır konuştum ama bana yakışmadı, bu arada evlenmeseydin oğlumla zorla mı aldık felan deyince iyice cigrimdan çıktımOhhh boyle cinnet herkese lazim.delimisin birak deli desinler bak esin konuyu nasil kapatmis.herkes haddini bilmis. Sacmalama sakin ozur filan dilemeyesin.
Oğlunu doldurdugunun farkinda miydi acaba diye soruyorum kendime bazen, kadin evlenmemize engel olamayınca sustu ama oğlu susmadı aylarcaSizi annesine sikayet eden kocaniz, sebepte annesiymis bu konusa niye pismanlik yasiyorsun iyi olmus ya duzelsin ya inceleigi yerden kopsun. Oglunu dolduran biri iyi niyetli olamaz
bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor
hakketmiş bencePişmanlıkları bitirecek kilit cümle. Sorununuz çözülmüş, konu kapanmış, bitmiş gitmiş. Bu saatten sonra kayınvalideniz pişmanlık yaşasın neden oğlumun evliliğinde böyle bir etkim oldu da elin kızını böyle çıldırttım diye.
aşırı saçma bir hareket zaten. ne o öyle dayak yiyip, eve ağlayarak giden çocuklar gibi.. büyümediyse evlenmeseydi !geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı,
Oğlunu doldurdugunun farkinda miydi acaba diye soruyorum kendime bazen, kadin evlenmemize engel olamayınca sustu ama oğlu susmadı aylarca
Keşke sakince dinleseler, sürekli suçluyorlar beni, her hareketimi, onlara göre oğulları çok muhteşem birisi. Eşime hatalı olduğunu laf tasimamasini çok önceden sakince demiştim ama anlamak istemedi her kavga konusu annesinin düğün öncesi söylediği yeni bir laf oluyordu. Beni çıldırttı ama hala kendini haklı buluyorSiz sustuğunu sanarsınız susmaz.... Belki de içten içe oya gibi işlemiştir oğlunu... Bu konu tekrar açılırsa güzelce kendinizi anlatın. Neden bu kadar dolduğunuzu anlatın.... Belki de tek hatalı taraf eşiniz...
Bu yaşa kadar kimseyle kavga etmeyen, büyüklerine hep saygılı davranan birini çileden çıkardılar, artık kimlerin içine düştüm ben diyorumaşırı saçma bir hareket zaten. ne o öyle dayak yiyip, eve ağlayarak giden çocuklar gibi.. büyümediyse evlenmeseydi !
Kadın olmasa da oğlu haketmiş. Boşver bir cinnet her şeyi çözer. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Arkadaşlar evlenmeden önce kv beni istemiyordu ama bunu kimseye belli etmeden oğlunu memnuniyetsizlikleriyle doldurarak yapıyordu. Evlendikten sonra kayinvalide beni kabullendi. Ancak kadın eşimin beynine nasıl girmişse aylardır her kavga nedenimiz anneme böyle denmiş annem şuna alınmış gibi annesiyle ilgili konulardan çıkıyordu. Ben hep alttan aldım annen yanlış anlamıştır diye ama artık başladım annesine saydırmaya, kadına karşı çok doldum ve geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı, bende senin yüzünden aylardir kavga ediyoruz dedim ama bunun yanında çok ağır sözler söyledim, aylardır agladiklarimin acısını çıkarır gibi konuştum, sonradan çok pişman oldum. Çok büyük bir sinir patlaması yaşadım, böyle biri degilim ama maalesef olmak zorunda kaldım eşimin sayesinde. Bazen diyorum kadın oğlunu doldururken belki de oğlunun her kelimede ortalığı yıkacak şekilde psikopat olduğunu bilmiyordu. Vicdan azabı çekiyorum, sakince diyebilirdim belki ama ne derece etkili olurdum bilmiyorum. Şuan adım deli geline bile çıkmış olabilir, bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor
Kadın zaten dayanamadı evine gitti sonrasında oğlunu arayıp tel de bağırıyor, ama yine de kisiligimden ödün vermiş gibi hissediyorum onların seviyesine inerekKadın olmasa da oğlu haketmiş. Boşver bir cinnet her şeyi çözer. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Eşim hiçbirşey eskisi gibi olmayacak dedi, sanki benim pişman olmamı ister gibi konuşuyor, istemiyorum zaten eskisi gibi olmasını dedim bendeOhhh boyle cinnet herkese lazim.delimisin birak deli desinler bak esin konuyu nasil kapatmis.herkes haddini bilmis. Sacmalama sakin ozur filan dilemeyesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?