Kayinvalideme bağırdım

Şah damarından nasıl yakaladınız??

Aslında kadın düğünden sonra sustu belki de pisman oldu, hareketleri degismisti biraz, ama oğluna bir sürü malzeme verip doldurduğu için oglu susmadi aylarca basimin etini yedi, ve ben hicbir kavgamızın nedenini yansitmadim aylarca, demedim ki kv senin yüzünden oldu, çünkü daha yeniydim beni tanısınlar pişman olurlar kötü düşündükleri için dedim, ki öyle de oldu kadın bana alışırken oğlu burnumdan getirdi. Şimdi sus pus oldular, ben kv olsam o gelinin yanına bırakmazdım bunlar sesini çıkaracakları noktada susuyorlar, susmalari gereken yerlerde de konuşuyorlar işte

Iyi yapmissin bosver delilik iyidir.Benim de adim deliydi sustum efendi olayım dedim yaramadı deliliğe devam

bir daha saydirracağını zaman oğlunun yanında saydırma olur mu bu sefer evliliğinizde daha büyük sorun olur. Eğer yine saydırma ki şeyler diyeceksen ara telefonda ona saydir r
ama sadece ardından kocanın haberi olmasın eğer bana saydırdı derse de öyle bir şey yapmadım veya kendi aramızda olan bir şeydi ben ozlelile anlatma gereği duymadım o niye duymuş dersin

Böyle benzeri bir kavga bizde ettik ve bende bağırdım sınır krizi geçirdim hatta kadın ağzını açamadı sonuç kadın hala aynı eşimle zaten sıkıntım yoktu hala yok görüşmüyorum doğum yaptım 1 kez geldiler 9 ay aramadılar böyle ama bende pişmanım keşke bagirmasaydim

Mecaz anlamda, onunla görüşmediğim evime gelemediğini beni suçlayamıyor çünkü hakaret eden o
Anladm. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah eşiniz geri adam atmaz sonra. Kimse kendini ezdirmese keske. Böyle duruşu olan kadınların olduğunu bilmek çok mutlu ediyor beni.

Eşiniz çok ama çok utanmaz bir insan ne demek karısını şikayet etmek için annesini cagirmak ??
Bu tip erkeklere ben asla saygı duyamıyorum kusura bakmayın.
Her büyük saygıyı hak etmez saygı hak edilen bir şeydir. Demek ki sizi o noktaya getirmişler ki patlama yaşamışsınız.
Asla geri adim atmayın özür falan dilemeyin tepenize çıkarlar ana oğul.

Evlenene kadar oturan evlendikten sonra maçlarını oynayan erkeğe adam demem ben.

Aklı neredeydi annesine bunu yapan kişilerle akrabalık bağı kurarken.

Suç annesinde değil eşinizde . Sizinde gücünüz Kime yeterse ona yükselmissiniz.

Ben de bazi benzer bazi benzer olmayan,-az cok yorumlarimdan cikar nedenleri- nedenlerden dolayi sadece konusmak(asla bagirma icermeyen) icin bazi seyleri ifade etmeye calistim.Is bosanmaya kadar gitti dusun.Evraklar hazirlandi vs.Halen baris anlasmasi imzalamadik ancak annemden ozurdileyeceksin diyor.Ozurdileyecek bir konu olmadi sadece diyalog.Gercekleri ,rahatsizliklarimi konusabilecegim bir ortam olmayacak ve ben kafayi yiyecegim oyle mi?kendimden cok oturdum onun haline uzulur oldum bu kurban bu baski altindaki ruh haline.Asla geri adim atma hakli nedenlerin varsa ki kolay kolay kimse cinnet haline gelmez.Onlar bizi idare etsin ya bu ne dunya boyle.buyukler idareci olur kucukler degil.

Bu arada bir kere ben de sinir krizi geçirmiştim baya bağırmıştım kendisine...
Nasıl bağırmışsam zavallı kadın eşime sakın sinirlendirme azerikiizini.. Siniri çok kötü demiş Bazen delilik iyidir iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…