Kayinvalideme bağırdım

Ohhhgziniza saglik
Delirtmesinler
Kaynana teroru diye bisi var
Bakin bosanma nedeni ilk siralarda
Hic uzulmeyin
Zaten bu tip sumsuk kocalar bosanmaya mahkum
Iyi yapmisiniz
Nedir bu kadinlarin bu ruh hastasi kaynanadan cektikleri
Yetti be

Ohhh olsun iyi yapmışsın iyi boşver vicdan yapmayı o oğlunu doldururken vicdan yapıyor muydu. Hem burda acılan konulardan okursan anlarsin ne kadar alttan alırsan kv ler daha beter oluyorlar hem baksana işe fe yaramış bosver adın deliye ciksin daha iyi kimse bulaşamaz ki bak ilk sinyal de eşinden gelmiş açmıyor bir daha konuyu. Srn şimdi keske daha sakince söyleseydim gibi doğal olarak insani düşünüyorsun ama gerçekler öyle olmuyor bh kv ler cok daha fazla azıtıyorlar şimdiden seni bilip ona göre davranirlar esin başlamış bile. Ohh olsun oğlunu dolduran bütün kv lere böyle yapılmayı hak ediyor

Malesef erkekler annelerini eşlerine sevdireceğiz diye kendileri düşman ediyorlar farkında değiller.Ve kayınvalideler oğluşları kendilerini seviyor dinliyor diye herşeyi anlatırken sebep oldukları yıkımın farkında değiller.Keşke herkes yerini bilse kabullense dicem ama ümidim yok.Üzülmeyin lütfen sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu noktaya siz tek başınıza gelmediniz bırakında onlarda düşünsün biraz.

Bir ilkokul çocuğuyla evlendiğiniz farkında mısınız? Kocanın karısını annesine ( kv ) şikayet etmesi nedir yaaa :) fazla hatta çok fazla komik, trajikomik :)

Bence iyi yapmışsın evet büyük tabiki de saygı da önemli ama oğlu da olsa kimsenin hayatına burun sokmamak lazım .. üzülme bence

Iste bir es ile anne arasinda denge kuramayan bir koca daha. Esin bu dengeyi saglasa idi bunlar olmazdi. Esinin yapamadigini sen yapmissin. Saygisizlik yapmadi isen hakkini savunmak suc degil. Iki tarafta yani hem esin hem de annesi haddini bilmislerdir umarim.

Bir de tek bildigim birsey var: koca esine saygili olur laf soyletmezse ailesi de laf soyleyemiyor. Sorun esinde yani. Esin daha evlendiginin farkinda degil.

Sesleri çıkmadığını göre iyi bı atak yapmışsınız demek ki. İnsanlar alttan almaktan ve asaletten anlamıyor malesef ki. Kendinize yakıstıramamıssınız anlıyorum ama onlara cuk oturmuş bence. Dilleri bu. Dert etmeyin.

Arada bizde deliriyoruz bizim kv olacakta cok alingan gorusmuorim 2 ayda bir esimin hatri icin malesef delirmeden olmuyor pişmanlık duyma herkes bu tarz sorunlar yasiyr gayet dogal

Ohh iyi olmuş ...eski eş müsveddeside öyleydi ahh keşke bende acsaydim ağzımı yumsaydim gözümü kıçına tekmeyi basmadan önce..ben bosanicam diyorum hala anneme telefonda annem şeker istedi ama onu bile doldururken off dedi gibi şeyler soleniyordu olayda öyle olmamıştı ...alsın o şekerleri şimdi münasip bir yerlerine soksunlar...

Olay şöyleydi sabahtan akşama kadar minik bebeğim olduğu halde ex kv ve kp hizmet ediyordum sabah kahvaltısı öğle akşam meyve saati kuruyemiş saati ve en son gece çay saati artık canım çıkıyordu....ex eş de işten gelip kaba kaba konuşup anasının babasının yanında çay koy şeker koy bilmem ne ....bende dedim şeker var ya daha dün doldurdum diyorum çünkü emir kipi ve iğrenç tavırla istiyor ...ahh kıyamam bu lafima kv bozuntusu nasıl darilmissa onluk bir durum olmamasına rağmen bosaniyoruz kadın hala seker diyor

Pis nankorler bir Allah razı olsun demediler ben kendi anama babama bu kadar hizmet etmemiştim ahh kekse bağırıp deli gelin olsaydım

Hiç kendini üzme.vicdan da yapma. Sonuna kadar haklisin ve çok iyi yapmışsın.boyleleri bu muameleyi hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…