Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Sen kimsin ya?
Kimi aşağıladım şurda?
İftira atma oturduğun yerden
Çalış dedim konu sahibine suç mu?
Banane ya çalışmayın oturun herşeye muhtaç olun umrumda mı sanki

Evet hiç kolay hastalıklar değiller. Böyle olmayı ben seçmedim. Çalışamıyorum diye evlenmeye hatta evin bütçesine dair laf söylemeye bile hakkım yok arkadaşa göre.

Atak dönemleri koruyucu ilave dozlar sebebiyle muhtemelen. Böyle hastaların malulen emeklilik hakkı var bakın, bu "Çalışsın oturacağna yeaa" diyen bi hanım var ya, biliyor mudur acaba bunu da, ki bu hastalıkların seyri de kişisel. Ne kadar ağır yaşıyor, ne zaman ortaya çıktı, hafif miydi ağırlaştı mı, tedavisi yoğun olmak durumunda şu sıra da o yüzden mi çalışamıyor vb... Bilmeziye haybeye salladıkça sallıyor gelmiş.

Bi de çalışmaya bahane ama evlenmeyi biliyorlar diyor. Evlenmeye druna danışır zaten, bi elin tipinden icazet almadığı kaldıydı bu hastaların.

Sen kimsin ya?
Kimi aşağıladım şurda?
İftira atma oturduğun yerden
Çalış dedim konu sahibine suç mu?
Banane ya çalışmayın oturun herşeye muhtaç olun umrumda mı sanki
Zorla mı çalıştırılıyorsunuz? Bu kin neden?

Evet hiç kolay hastalıklar değiller. Böyle olmayı ben seçmedim. Çalışamıyorum diye evlenmeye hatta evin bütçesine dair laf söylemeye bile hakkım yok arkadaşa göre.
Hakkın yok demedim
Bu sorunlarla hep uğraşırsın dedim hayat boyu birinin eline bakarsan
Bugün senin gibi bir sürü kadın var
Evlenmeye engel değilse hastalığın çalışmaya da değil
Bunlar bahane
Sonra ağlanıyorsunuz
Kendi düşen ağlamasın

Zorla mı çalıştırılıyorsunuz? Bu kin neden?
Ya iyi misiniz?
Kinim neden olsun ?
Banane ben mi alamıyorum sandaleti
Neye kinim olucak
Çalışıyorum herseyimi alıyorum çok şükür
Ha alamasam da sürekli şikayet edip ağlanmam

Zaten arkadaşım engelli kadrosunda memur, ne sıkıntısı olduğu amirler tarafından bilinir ve süper bir performans beklenmez. Lakin herkesin böyle bir şansı olmayabiliyor. Bahane bulma çalış demesi kolay. Bir de evlilik 2 kişilik. Adamı silah zoruyla nikah masasına oturtmuyor bu insanlar.

Ya iyi misiniz?
Kinim neden olsun ?
Banane ben mi alamıyorum sandaleti
Neye kinim olucak
Çalışıyorum herseyimi alıyorum çok şükür
Ha alamasam da sürekli şikayet edip ağlanmam

Mesajlarınızı yeniden okursanız neden böyle bişey sorduğumu anlayabilirsiniz. İyi geceler..

Offf of... Gecenin sorusu.. Niye alçak uçanlar yükseğe konar? Ve dahi yüksek uçanlar niye alçağa?

Ortası yok bence o üyenin. Tepki vermek için veriyor sadece. Altını mantıklı şeylerle dolduramıyor.

%40tan girer bipolar.
Beklenmemesi daha zarif bir davranış olur çünkü hastalığından ötürü kullandığı ilaçlar da ayrıca ağır. Uykusu için geceden alacak ilacını ve sabah o ilacın sersemliği ile beraber yataktan kalkacak. Bilhassa sabah saatlerini idare ediyorsunuzdur, tahmin edebiliyorum.

Majör depresyon teşhisi koyar doktor da, mahalle teyzesi gelir "Tembellik seninki" der ya, o hesap bir yorum. Yaşamadan söylemek ne kadar kolay ya.

Bak iki kolu iki bacağı olmasın birinin, ona diyemezler böyle rahatça "Git çalışş yük oluyon, heey, tekerlekli sandalyeni kendin çevir, elin mi yok olsun dilinle çevir ne bu bahaneler" diyemezler ama bipolara, kronik depresyona vs filan derler. Niye? Görmüyor çünkü. Naz hep, nazlı, şımarık, tembel. Malulen emekli mi oluyorlarmış aaağ çogilgınç tembeller erken emekli oluyoğğ hayredd. :)
.

Son düzenleme:
Bende de kronik depresyon var, raporluyum. Teyzemin faydasız oğlu '' Kolaylıkla memur oldu. '' demiş. :) Kolaylık? Yıllarca çektim, yaşam kalitem düştü, üniversiteyi bıraktım, annemin ağzından '' Ölsün de kurtulayım. '' lafı duydum. Ama paşama göre kolay memur olmuşum. Sadece '' Vay sidikli. '' diyebildim.

Ortası yok bence o üyenin. Tepki vermek için veriyor sadece. Altını mantıklı şeylerle dolduramıyor.
Off Buda stalkerım heralde
Valla hiçbirinizin nick ini hatırlamıyorum
Hayır niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım konu sahibine çalış demem
Herkes koca parasını yiyor heralde yada bu beklentide

Valla hiçbirinizin nick ini hatırlamıyorum
Ciddi bir hafıza bir probleminiz yoksa ben de bu dediğinize inanmıyorum. Bir konuya bin kişi yazmıyor zaten. Forumu aktif bir şekilde kullanan insanlar da birbirini biliyor az çok.

Ayrıca kimsenin sizi stalkladığı yok ama gereksiz tepkilerinizle burada çoğu kişinin gözüne batıyorsunuz. Dünyada çalışan ilk ve tek kadınmış gibi yaptığınız yorumlar da komik. Koca parası yemeyip sizinle aynı fikirde olmayan insanlar da var mesela yazmış üstte Katibin Ruhu .

Rahat ettirmekle ne alakası var yahu. Ben borç varken aldirmazdim. Kayınvalidemde robot süpürge diyip duruyor kendimi zor gecindiriyorum eşim diyemezki göz göre göre yani

Burada geçim derdinden bahsetmiyoruz ki?
Adam kadının çalışmadığını evlenirken biliyodu zaten, evlilik borcuna da kendi isteğiyle girmiş, bu konuda süpriz yok.

Bu kadar borçtayken harcamalar kısıtlı tutulmalı. Normali şudur, karı koca görüşürsünüz, aylık hediye tarzı harcamalara ne kadar para ayrılabileceğini hesaplarsınız.

Büyük harcamalarda da birbirinize haber verirsiniz.
İki taraf da çalışsa bile o ay iki taraf da büyük harcama yaparsa bir anda ortada dımdızlak kalabilirsiniz.

Oturup da para benim yerim içerim sanane derseniz ne olur? Karşı taraf da enayi değil o da yemeye başlar. Bu forumdakiler aman sandaleti al diyor, şimdi ev hanımı olarak market alışverişini de bayan yapıyordur gidip peynirin iyisini, meyvenin en güzelini seçecek.

Sonra biz niye ay sonunu getiremiyoruz? Karı koca olarak oturup ev bütçesi konuşulmazsa tabi ki gelmez.

Karşı tarafın çalışması isteniyorsa açıkça söylenmeli, yoksa parayı eşinizi dövmek için bir tehdit unsuru, bir sopa olarak kullanırsanız bu işin sonu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…