Arkadaşlar benim sorunum onlara para vermek değil, kayınvalidemin tavırları. Biz onlara böyle davranırken sesimizi hiçbişeye çıkarmıyoken bana böyle davranması canımı sıkıyo. Ben maddiyat yüzünden falan ailelerimizin arasına mesafe girsin istemiyorum eşim ailesiyle kötü olsun istemiyorum. Ama ben bu kadar iyi niyetli davranıyoken kayılvalidemin bu anlattığım şeyleri beni çok sinir ediyo. Ben kayınvalidemle de annemle anlaştığım gibi anlaşmak istiyorum, yanına gittiğimde güler yüz gösteriyorum, şakalaşıyoruz falan ama bu huyları deli ediyor beni. Hani madem meleksin lafını etme bütün bunların. Bana da anlayışlı ol yani.
Biz akşam yemeklerine çoğu zaman onlara gidiyoruz, malumunuz çalışıyorum ve benim işim çok yorucu, beynen çok yoruluyorum. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz ama onun birimi farklı olduğu için o benden daha rahat. Neyse yemeğe gittiğimizde geçen hafta perşembe günüydü yine yorgundum yüzüm asık duruyomuşum herhalde farkında değilim ama hoşnutsuzluk vardı galiba yüzümde, eşimde bir nevi öyleydi, kayınvalidem eşimi güldürmeye çalışıyor sürekli hani morali yerine gelsin diye, bana diyor ki sen buraya gelmek istemiyorsun o yüzden böylesin. Güler misin, Ağlar mısın yani..