Yaşınız ufakmış, belliydi zaten çocukça şeyler bunlar. Kişisel gelişim sözü, imalı sözler sosyal medyadan paylaşmak başlı başına çiğ bir hareket. Kadının alınması da çok doğal. Anlattıklarınız da mantıksız geliyor hala. Arkadaşa bu destek fln olmaz. O paylamış bizim son olaya da cuk oturuyor dur kv ye yazayım demişsiniz. Ben bile anladım kaç yaşında kadın anlar.Arkadaşım psikoloüa gidiyor o dik durun kendiniz olun tarzı söz paylaşmıştı ondan alıntı yapıp evet yazdım
Annesni silmeli demedim ki iyi niyetimden haftasa 4 5 görüşmemi indiricem evimi pislik götürüyorken izin günlerimde teyzem geld gel diye davetleri bile kırmıyordum artık kırıcam kendimden çok evlat özlemi çekmesin gidelim boğazından geçmez diye evimde yemekler döktüm artık dökmicem.Dikkat edin de kaybeden siz olmayın sonra. Ciddi ciddi aranızdaki saçma bir atışmadan dolayı kocanızın annesini sileceğine inanıyor musunuz?
Kanarya engellesene şu kadınıArkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Bidaha da tövbe paylaşmam zaten ya herkes paylaşıyor atıyor benim yaş grubuö genç yaş grubu bunda ne var ki ? Arkadaşım psikoloüa gidiyor o sayfadki sözü paylaşmıştı. Görümcemde paylaşıyor ayrıca ben alınmıyorum ? Kaynanamda paylaşıyor bizi iyi sandıklarımız yanılttı diye ben laf sokmuyorum.Yaşınız ufakmış, belliydi zaten çocukça şeyler bunlar. Kişisel gelişim sözü, imalı sözler sosyal medyadan paylaşmak başlı başına çiğ bir hareket. Kadının alınması da çok doğal. Anlattıklarınız da mantıksız geliyor hala. Arkadaşa bu destek fln olmaz. O paylamış bizim son olaya da cuk oturuyor dur kv ye yazayım demişsiniz. Ben bile anladım kaç yaşında kadın anlar.
Ben sosyal medyada eş ailesiyle takipleşmem, böyle sözlü yazılı şey de paylaşmam. Abla nasihatı kabul edin, ortaya öyle söz paylaşmayın. Biri illa alınır gerek yok. Çok da çirkin duruyor. Olgun aklı başında kimse öyle şeyler paylaşmaz. Hatalarınızı kabullenip yapmamak güzeldir. Bu olaydan dersinizi alın, yapmayın böyle şeyler
Sinir geldi akşam akşam tüm günümü mahvetti sabahtan kahvaltıya indim salak gibi daha dün görüştükKanarya engellesene şu kadını
Kitaplarıda okuyorum o kitaplardaki sözleride paylaşıyorum kişinin özgüvenli olmasıyla alakalı bir sözdü hepsi bu.Kvnin o lafı üstüne alınmasını istemişsin.
Bence sen bu laf sokmalardan vs çok memnunsun. Sürekli buraya konu açmandan belli kv ve görümceye kafa takmaktan başka bir işin, hobin yok. Kişisel gelişim için çok güzel kitaplar var. Bence boş vakitlerinde onları alıp okuyabilirsin. Öyle sosyal medyadan laf sokmalı özlü sözlerle “gelişim” olmuyor. Ayrıca eşine de yazık.
Aramızda sorun yokki dün ve bugün birlikteydik güldük eğlendik he tabi kendisi öğlene kadar uyumama bile söylenir ama ben saygısızlık etmem giderim. Arkadaşımın çocuğu olmuyor uzun zamandırda terapi alıyor herkes üstüne geliyor doktorunun paylaştığı sözleri paylaşıyor bende kendisine mesaj atıp evet arkadaşım çok beğendim aferin diyip durum attım. İnsan beğendiği kitapları bile paylaşıyor filmleride bunda kötü bişey yokkiBence siz onun üzerinden ,kv ye laf vurma amaçlı paylaştınız , üzerine alınıp laf vurunca da arkadaşıma destek diyorsunuz.
Arkadaşınızın paylaştığı şeyi sizin de durumda paylaşmanız ona destek olmaz ki kel alaka yani ,oturup onunla dertleşir sıkıntısını paylaşırsanız o zaman destek olmuş olursunuz ..
Üstelik aranızda sıkıntılar varken ve sizde engelli değilken böyle paylaşım yaparsanız ,sorunlu olduğunuz kişilerde pek alâ üzerine alınabilir .
Demem o ki laf sokacaksanız da böyle oyunlara girmeden yüzüne söyleyin ,iletişim kurmak istemiyorsanız görmezden gelip ,tamamiyle ilişkiyi kesin.
Yani her lafına sinir olup burda konu açmanız çözüm değil maalesef ..
Kendinizden emin ve olgun davranırsanız sorunların daha kolay üstesinden gelmiş olursunuz.
Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor
İyi niyetimden. Sabah aradı gelin yavrum kahvaltıya diye eşimin Krdeşide vardı olur tamam anne dedim oturduk güzelce. Dünde kuzeni vardı güzelce ağırladım oturduk yani ben daha ne yapayım ? Neden sürekli laf sokuyor ? İşte demekki işim var gelemem demeliymişim.Kanarya zaten hafta 7 gün, 4 gün kv de ne işin var Allah aşkına ?
Şikayet etmeyin kötü olan siz olursunuz.
Mesafeli olun. Bir de çok kafaya takıyorsunuz sanki..
Onuda yaptım sanki evde oturduğun mu var diye laf soktu gitmiyorum gelmiyorsunuz diye laf sokuyor.Kanaryacm bu kadar takmasan mı acaba ? Benim de kv aynısı üstüne birde görümce var ki evlerden ırak bende çok konu açtım ama sonra burda edindiğim bilgiler ile yoluma devam ettim umursamıyorum umursamadıkça daha çok kuduruyorlar . Sen bu kadar takıp sinirlendikçe evliliğine zarar verirsin sadece onlara hiç bi şey olmaz . Gelmeni mi istiyorlar git onlar çağırmadan git hatta otur sabahtan akşama elini bi işe vurma çat kapı gece gündüz bıksınlar senden :) şaka bir yana sen üstüne düşeni yapıp eşini iyice yanına çek sonra onlar kendilerini çok güzel belli ediyor merak etme yapman gereken tek şey soğukkanlı olmak
Kime niyet kime kısmet.Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor
Psikolojik bir sözdü. Dik durun kendinizi sevin ve kendinizle ilgilienin tarzı bi sözdü.Konu sahibi kişisel gelişim sözü diyor ama muhtemelen kv ye cuk diye oturan bir şeydir. Konu sahibi bir taşla iki kuş vurayım derken kv onu vurmuş. Eminim şu an kv ayaklarını uzatmış keyfine keyif katıyorken konu sahibi kendini yiyor
Şikayet etmedim hayatım ben hatamı yapıyorum annen neden bana böyle davranıyor napıyorum ben dedim bi hatam varsa aöyle dedimAnladim o halde boyle devam edin.Yasinizi bundan dolayi sormustum
Yani annesini oglundan etme fikri cok korkunc degilmi takmayin olsun bitsin
Bence taktığını hissediyor da üstüne geliyor yanındayken rahat ve özgüvenli olOnuda yaptım sanki evde oturduğun mu var diye laf soktu gitmiyorum gelmiyorsunuz diye laf sokuyor.
Haklısın munem normalde yapmamaya çalışıyorum genelde hep laf sokar söylememem eşime ama bu sabrımı taşırdı. Dün misafiri vardı bende kurabiye yapayım anne dedim annem yerine sonuçta oturduk. Çağırdı kahvaltıya olur dedim bi evldı yanındayken diğeri ayrı kalmasın diye. Yok ama yine yaranamıyorum sanırım. Gizlicem bidaha tövbe daha ya.kanarya evladım yaşındasınız, biraz kulak verirseniz her olayı eşinize yansıtmayın, ta ki kayınvalideniz oğluna söyleyene kadar sessiz kalın, sürekli karşılıklı şikayet olunca eşiniz bir süre sonra patlamaya başlar.
Tamam amacınız arkadaşınıza destek olmak ama kayınvalideniz paylaşımlarınızı üzerine alınabilir o yüzden en güzeli elti, görümce, kayınvalide gibi eş ailesi fertlerini hesabınıza eklememektir, ekli olanları da çıkartmaktır.
Ayrıca neden haftada 4 gün kayınvalidedesiniz? İstekli gitmiyorsunuz üstelik, isteksiz gidince de insanın tahammülü kalmaz, hoş insan haftanın 4 günü vazife gibi kime gitse sıkılır bir süre sonra da patlar.
Bazı şeylere kendinizin sınır çekmesi lazım, kayınvalideye 4 gün git, sosyal medyada bile takipleş, kayınvalide bir şey deyince eşe söyle derken gün gelir bir bakarsınız sürekli her şey için şikayetlenen kadın haline dönmüşsünüz.
Yess tamda bu dik ol güçlü ol yazıyorduHmm, pardon özür dilerim. Ben yanlış anladımGüçlü ol, ayakta dur gibi motive edici sözlerden.
o zaman çok saçma. Sizin kendi hesabınızdan paylaştığınız şeye karışma hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?