Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

Kvnin o lafı üstüne alınmasını istemişsin.
Bence sen bu laf sokmalardan vs çok memnunsun. Sürekli buraya konu açmandan belli kv ve görümceye kafa takmaktan başka bir işin, hobin yok. Kişisel gelişim için çok güzel kitaplar var. Bence boş vakitlerinde onları alıp okuyabilirsin. Öyle sosyal medyadan laf sokmalı özlü sözlerle “gelişim” olmuyor. Ayrıca eşine de yazık.
 
Arkadaşım psikoloüa gidiyor o dik durun kendiniz olun tarzı söz paylaşmıştı ondan alıntı yapıp evet yazdım
Yaşınız ufakmış, belliydi zaten çocukça şeyler bunlar. Kişisel gelişim sözü, imalı sözler sosyal medyadan paylaşmak başlı başına çiğ bir hareket. Kadının alınması da çok doğal. Anlattıklarınız da mantıksız geliyor hala. Arkadaşa bu destek fln olmaz. O paylamış bizim son olaya da cuk oturuyor dur kv ye yazayım demişsiniz. Ben bile anladım kaç yaşında kadın anlar.
Ben sosyal medyada eş ailesiyle takipleşmem, böyle sözlü yazılı şey de paylaşmam. Abla nasihatı kabul edin, ortaya öyle söz paylaşmayın. Biri illa alınır gerek yok. Çok da çirkin duruyor. Olgun aklı başında kimse öyle şeyler paylaşmaz. Hatalarınızı kabullenip yapmamak güzeldir. Bu olaydan dersinizi alın, yapmayın böyle şeyler
 
Dikkat edin de kaybeden siz olmayın sonra. Ciddi ciddi aranızdaki saçma bir atışmadan dolayı kocanızın annesini sileceğine inanıyor musunuz?
Annesni silmeli demedim ki iyi niyetimden haftasa 4 5 görüşmemi indiricem evimi pislik götürüyorken izin günlerimde teyzem geld gel diye davetleri bile kırmıyordum artık kırıcam kendimden çok evlat özlemi çekmesin gidelim boğazından geçmez diye evimde yemekler döktüm artık dökmicem.
 
Kanarya engellesene şu kadını
 
Bidaha da tövbe paylaşmam zaten ya herkes paylaşıyor atıyor benim yaş grubuö genç yaş grubu bunda ne var ki ? Arkadaşım psikoloüa gidiyor o sayfadki sözü paylaşmıştı. Görümcemde paylaşıyor ayrıca ben alınmıyorum ? Kaynanamda paylaşıyor bizi iyi sandıklarımız yanılttı diye ben laf sokmuyorum.
 
Kitaplarıda okuyorum o kitaplardaki sözleride paylaşıyorum kişinin özgüvenli olmasıyla alakalı bir sözdü hepsi bu.
 
Aramızda sorun yokki dün ve bugün birlikteydik güldük eğlendik he tabi kendisi öğlene kadar uyumama bile söylenir ama ben saygısızlık etmem giderim. Arkadaşımın çocuğu olmuyor uzun zamandırda terapi alıyor herkes üstüne geliyor doktorunun paylaştığı sözleri paylaşıyor bende kendisine mesaj atıp evet arkadaşım çok beğendim aferin diyip durum attım. İnsan beğendiği kitapları bile paylaşıyor filmleride bunda kötü bişey yokki
 
Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor

Bu sefer kaynana haklı desem

Yani gelin ile altlığa üstlü otururken gelin bu paylaşımı yapınca aklıma ilk gelen kaynanasına laf sokmuş olur

Arada yaşananları bilmesem de kv ye sokmuş diye düşünürüm

Arkadaşa destek paylaşımını da ilk defa duydum açıkçası ben dahi ikna olmadım

Eşini kışkırtma haksız çıkartabilir
 
Kanarya zaten hafta 7 gün, 4 gün kv de ne işin var Allah aşkına ?

Şikayet etmeyin kötü olan siz olursunuz.
Mesafeli olun. Bir de çok kafaya takıyorsunuz sanki..
İyi niyetimden. Sabah aradı gelin yavrum kahvaltıya diye eşimin Krdeşide vardı olur tamam anne dedim oturduk güzelce. Dünde kuzeni vardı güzelce ağırladım oturduk yani ben daha ne yapayım ? Neden sürekli laf sokuyor ? İşte demekki işim var gelemem demeliymişim.
 
Sizin sosyaledyada söz paylaşmanizin arkadasinizin ailesiyle olan küslügüne ne gibi bir yardimi oluyor???
Laf sokmamiş kadin sormuş bana mi soyluyorsun diye.
Milletin ustune alinmasini istemiyorsaniz direkt kime ne diyorsaniz yuzune diyin veya sadece o kişiye acarak paylaşın.
 
Onuda yaptım sanki evde oturduğun mu var diye laf soktu gitmiyorum gelmiyorsunuz diye laf sokuyor.
 
Psikolojik bir sözdü. Dik durun kendinizi sevin ve kendinizle ilgilienin tarzı bi sözdü.
 
Yani annesini oglundan etme fikri cok korkunc degilmi takmayin olsun bitsin

Evet korkunç
Ama onlar da azıcık had bilsin
Ya ben hiç misafir sevmem
Oğlum olmadan gelinim bana gelse afakanlar basar beni
Bunların hiç mi hobisi, uğraşı yok anlamıyorum
İlla gelinle dip dibe gün geçirecekler
 
Haklısın munem normalde yapmamaya çalışıyorum genelde hep laf sokar söylememem eşime ama bu sabrımı taşırdı. Dün misafiri vardı bende kurabiye yapayım anne dedim annem yerine sonuçta oturduk. Çağırdı kahvaltıya olur dedim bi evldı yanındayken diğeri ayrı kalmasın diye. Yok ama yine yaranamıyorum sanırım. Gizlicem bidaha tövbe daha ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…