Dilim açılmadı sesim çıkmıyor buna rağmen laf yiyorumBöyle insanlara sinirlenerek isteklerine ulaştırıyorsunuz. Gülüp geçmek lazım. Sadece söz solanlara takmamak gerekir. Bir kaç seneye öğreneceksiniz siz daha güzel laflar söyleyeceksiniz ) yeni gelinsiniz malum tecrübe az
Birgün bende sabah geç uyanmıştım altlı üstlü oturuyoruz KV dedi öğlen oldu niye yatiyon die herzamanki halı bende çoluk çocuk bırakmıyor gece agliyot zar zor yatiyoz uyku kacio vs . Akşam KV bile gittim komşumuz kaynimgil eşim orda oturuyoruz komşu adamdır kadın değil onun yanında durduk yere konuyu açıyor sabah erken kalk işini gücünü yap öğlene kadar niye yatiyon dedi bende sistim patladım kendisine dedim anne yeri mi burda konuşuyorsun niye açtın ki konuyu dedim . Kocam şaşırdı kaynım bana bakıyor komşu da Duo normaldir Ma ne yapacaklar evreler uyusunlar iş yok güç yok dedi. Bende böyle cevap verince KV alttan alttan güldü kendini bozuntuya vermedi sizin için diyorum dediArkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Eşim arkadaşımı tanıyor ve onunda paylaştığı biliyor destek olduğumuda biliyorum. Laf sokma sözü değil kişisel gelişim sözüydüBu sefer kaynana haklı desem
Yani gelin ile altlığa üstlü otururken gelin bu paylaşımı yapınca aklıma ilk gelen kaynanasına laf sokmuş olur
Arada yaşananları bilmesem de kv ye sokmuş diye düşünürüm
Arkadaşa destek paylaşımını da ilk defa duydum açıkçası ben dahi ikna olmadım
Eşini kışkırtma haksız çıkartabilir
E siz duygusal olarak güçlü kalmayı öğrenememişsiniz; demek ki böyle sözler paylaşmak işe yaramıyor.Laf sokma paylaşımı değil kişisel gelişim sözü paylaştım herkes paylaşıyor bilinçleniyor duygusal olarak güçlü kalmanın yolları adı altında söz laf sokmadım ki ?
Paylaştığım sözle bizide destek çık hiç hoş değil sen yeni gelinsin ne demek ne alaka ? Yeni gelinsem rahat bırakır insan dimi kocamla beni bi kere başbaşa biyere gidemedik. İşine gelince yeni gelinimE siz duygusal olarak güçlü kalmayı öğrenememişsiniz; demek ki böyle sözler paylaşmak işe yaramıyor.
Sosyal medyada atarlı giderli söz paylaşmak birine laf sokmak içindir; bunu herkes gibi kayınvalideniz de biliyor belli ki. Bence yarışmayın kv ile, her laf sokuşunu da dert etmeyin, “kimseyi mutlu edemezsiniz...”.
Annesni silmeli demedim ki iyi niyetimden haftasa 4 5 görüşmemi indiricem evimi pislik götürüyorken izin günlerimde teyzem geld gel diye davetleri bile kırmıyordum artık kırıcam kendimden çok evlat özlemi çekmesin gidelim boğazından geçmez diye evimde yemekler döktüm artık dökmicem.
Yaşadığınız durum sonrası laf sokmalı paylaşım yaparsanız kadında sorar sizde çok minnoş değilsinizO amaçla söylemiyorum haftanın 4 günü gidiyorum ayda 1 2 giderim laf sokan kadına çok bile değil mi ?
Bi olay yaşamadık ki iki gündür birlikteyiz çaylar börekler çörekler mevzu üstüne bşey paylaşılmadı.Yaşadığınız durum sonrası laf sokmalı paylaşım yaparsanız kadında sorar sizde çok minnoş değilsiniz
O anlmda demiyorum mesela biyere gitmek istiyorum evladımda gelsn diyor çalışıyoruz biiz izin günüm kocamla vakit geçirmek istiyorum ama tamam anne geliriz diyorum mesela soğudum şuan umrumda değil. Memlekete gidiyor sizde gelin diyor bayram tatili benim için nimet ailemde burda neden gideyim onlarda burda zaten olmasa gidelim derim iznim uymuyor ama istiyorsun anne tamam ayarlicam gelicez diyorum mesela gitmicem daha umrumda değil. Annemler geliyor misafir geliyor çağırıyorum oturalım diye ona biri geliyor evde tonla işimde olsa tamam anne geliriz diyorum. Mesela artık yapmicam umrumda değil. Sırf evlatlarına düşkün diye defalarca kez tamam dedim git dedim eşime buna engel olamam zaten ama önceliği evidir.benimde abim var oğlunu kaybetmekten kastım kendisi 2 gün görmeyince ağladığı için bu ona kaybetmek gibi geliyor.Oğlunu kaybetmek mi istiyor yazmışsınız. Bu saydıklarınızı yapmamanızla oğlunu kaybetmesinin ilgisini ben kuramadım
Çok sinirleniyorum ben ya kendimi tutamayım neden laf sokmaya yer arıyorsun dicektim.Birgün bende sabah geç uyanmıştım altlı üstlü oturuyoruz KV dedi öğlen oldu niye yatiyon die herzamanki halı bende çoluk çocuk bırakmıyor gece agliyot zar zor yatiyoz uyku kacio vs . Akşam KV bile gittim komşumuz kaynimgil eşim orda oturuyoruz komşu adamdır kadın değil onun yanında durduk yere konuyu açıyor sabah erken kalk işini gücünü yap öğlene kadar niye yatiyon dedi bende sistim patladım kendisine dedim anne yeri mi burda konuşuyorsun niye açtın ki konuyu dedim . Kocam şaşırdı kaynım bana bakıyor komşu da Duo normaldir Ma ne yapacaklar evreler uyusunlar iş yok güç yok dedi. Bende böyle cevap verince KV alttan alttan güldü kendini bozuntuya vermedi sizin için diyorum dedive sustu yani zaten öğün eve gidincede esimle konuştum sen kendin duydun gördün beni rezil ediyo dalga geciyot die Ma oğlu ne desin aman boşver yaşlıdır annem takma dedi öbür gelinlerine de öyle yani sizde direk konuşun KV le anlasın bir zahmet içim rahatladı artık öyle yapmadı arada küçük küçük laflar sokuyor sizin iyiliginizi dusuniyorum dio artık eşimde anladı anne biz çocuk değiliz anlıyoruz biliyoruz herşeyi vs fialn sizde takmayın birkaç defa cevabı kavga etmeden verin anlasin
Oğlundan etmek o anlamda değil inanın ben çok iyi niyetliyimdir bakın dün görüştük sabah aradı kardeşi gelmiş eşimin sizde gelin dedi evlatları yanında olsun ister tamam anne dedm geliriz yatağım duruyor yeni kalkmışım. Bana böyle laf sokarsa dün gittim ya ne işim var banane diye düşünüp afiyet olsun derim gitmem. Kocamda karısını evde tek bırakıp kahvaltıya inmemeli diye düşünüyorum izin günümüz.Evet korkunç
Ama onlar da azıcık had bilsin
Ya ben hiç misafir sevmem
Oğlum olmadan gelinim bana gelse afakanlar basar beni
Bunların hiç mi hobisi, uğraşı yok anlamıyorum
İlla gelinle dip dibe gün geçirecekler
Seni kendi görümcesi eltisi sanıyor bu ya. Ama sende hata engellesene paylaşımlarını neden görüyor ki. Benimki tek wp fotomu görüyor. Onun bile takibinde. Şu an eşimle fotom var, tek fotomu koyduğumda laf arasında demişti sıkıntı mı var diye. Düşün...Sinir geldi akşam akşam tüm günümü mahvetti sabahtan kahvaltıya indim salak gibi daha dün görüştük
Sormadı ki. Hayırdır gelinnn bizim bilmediğim durumlar mı var dedi yok anne arkadaşıma destek için dedim bizede destek ol hoş değil bu yeni gelinsin sen diye tersledi. Arkadaşımın özgüven problemi var terapi alıyor ödevleri var o sözleri her gün kendine söylüyor bende destekliyorum.Sizin sosyaledyada söz paylaşmanizin arkadasinizin ailesiyle olan küslügüne ne gibi bir yardimi oluyor???
Laf sokmamiş kadin sormuş bana mi soyluyorsun diye.
Milletin ustune alinmasini istemiyorsaniz direkt kime ne diyorsaniz yuzune diyin veya sadece o kişiye acarak paylaşın.
Neden alındı ki ? Neden laf sokuyor ? Kızım birileri üstüne alınır paylaşma desin. Tartışmada yaşamadık daha sabah kahvaltı yptık bisküvi yedik herşey çok güzeldi. Ne yaptım bana laf sokucak. Arkadaşımıda tanıyor. Onda da ekli aynı sözü ondada görebilir.Kime niyet kime kısmet.Alındıysa var bi işler.
Arkadaşınız paylaşsa cevaplar özelden desteklersiniz. Orada durup yazmanız ne desteği oluyor? Çok saçma geliyor kulağa. Kadın da ortaya paylaşsa aynı derecede saçma olurdu. Aramış size sormuş. Gayet de haklı. Direkt iletişim kurmuş. Lafı ortaya atmamış. Doğru olan o.Sormadı ki. Hayırdır gelinnn bizim bilmediğim durumlar mı var dedi yok anne arkadaşıma destek için dedim bizede destek ol hoş değil bu yeni gelinsin sen diye tersledi. Arkadaşımın özgüven problemi var terapi alıyor ödevleri var o sözleri her gün kendine söylüyor bende destekliyorum.
Ben ne bileyim üstüne alınıcak normal söz yani alındıysada benim problemim değil 45 yaşında kadın. Bidahada gizliceöSeni kendi görümcesi eltisi sanıyor bu ya. Ama sende hata engellesene paylaşımlarını neden görüyor ki. Benimki tek wp fotomu görüyor. Onun bile takibinde. Şu an eşimle fotom var, tek fotomu koyduğumda laf arasında demişti sıkıntı mı var diye. Düşün...
Aramadı duruma cevap yazdı instagramdan. Söz çok hoşuma gitti arkadaşımla bu tarz konuşuruz bende paylaşmak istedim. İstediğim sözü bile paylaşamıyorum delircemArkadaşınız paylaşsa cevaplar özelden desteklersiniz. Orada durup yazmanız ne desteği oluyor? Çok saçma geliyor kulağa. Kadın da ortaya paylaşsa aynı derecede saçma olurdu. Aramış size sormuş. Gayet de haklı. Direkt iletişim kurmuş. Lafı ortaya atmamış. Doğru olan o.
Paylaştığınız yazıyı okudum Valla kusura bakmayın da kimse bilmez ki arkadaşına destek olduğunu. Hem durumla destek ne alaka. Kadında haklı bende olsam üzerime alınırdım. Devamlı görüşüyormuşsunuz bir şeyler oldu heralde derdim. Destek olacaksınız o arkadaşınızı etiketleyin böyle şeyler olmaz.Sormadı ki. Hayırdır gelinnn bizim bilmediğim durumlar mı var dedi yok anne arkadaşıma destek için dedim bizede destek ol hoş değil bu yeni gelinsin sen diye tersledi. Arkadaşımın özgüven problemi var terapi alıyor ödevleri var o sözleri her gün kendine söylüyor bende destekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?