Birgün bende sabah geç uyanmıştım altlı üstlü oturuyoruz KV dedi öğlen oldu niye yatiyon die herzamanki halı bende çoluk çocuk bırakmıyor gece agliyot zar zor yatiyoz uyku kacio vs . Akşam KV bile gittim komşumuz kaynimgil eşim orda oturuyoruz komşu adamdır kadın değil onun yanında durduk yere konuyu açıyor sabah erken kalk işini gücünü yap öğlene kadar niye yatiyon dedi bende sistim patladım kendisine dedim anne yeri mi burda konuşuyorsun niye açtın ki konuyu dedim . Kocam şaşırdı kaynım bana bakıyor komşu da Duo normaldir Ma ne yapacaklar evreler uyusunlar iş yok güç yok dedi. Bende böyle cevap verince KV alttan alttan güldü kendini bozuntuya vermedi sizin için diyorum dedi

ve sustu yani zaten öğün eve gidincede esimle konuştum sen kendin duydun gördün beni rezil ediyo dalga geciyot die Ma oğlu ne desin aman boşver yaşlıdır annem takma dedi öbür gelinlerine de öyle yani sizde direk konuşun KV le anlasın bir zahmet içim rahatladı artık öyle yapmadı arada küçük küçük laflar sokuyor sizin iyiliginizi dusuniyorum dio artık eşimde anladı anne biz çocuk değiliz anlıyoruz biliyoruz herşeyi vs fialn sizde takmayın birkaç defa cevabı kavga etmeden verin anlasin