Arkadaşımla 5 dakika arayla paylaştık sözü onunda profilinde var insanlar çok üzdü onu depresyonda bende destek amaçlı paylaştım ve onada evet evet bende atıcam dedimArkadaşınız bundan nasıl bir yardım görüyor olabilir hala anlamadım. Bence dümdüz, kayınvalideniz için paylaşmışsınız o sözü.
Mantıklı olduğunu sandığınız bir açıklama yapıyorsunuz ama gerçekten hiç mantıklı değil. O yüzden kayınvalideniz de inanmamış ve uyarmış sizi.
Bence böyle şeylere girmeyin hiç. Bu tarz paylaşımlar inanılmaz gereksiz zaten ve yok yere dert sahibi etmişsiniz kendinizi. Eşinize söyleseniz o da yemeyecek "yardım için paylaştım" açıklamanızı. Bir de öyle dert sahibi olmayın bari.
Laf sokma paylaşımı değil kişisel gelişim sözü paylaştım herkes paylaşıyor bilinçleniyor duygusal olarak güçlü kalmanın yolları adı altında söz laf sokmadım ki ?Yardım amaçlı laf sokma. Bilgi dağarcığıma bir yenisi eklendi
Laf sokma amacınız var ise bunu niye durumda yapıyorsunuz. Muhattabı kim ise yüzüne yapsanız. Durumda laf sokma olayı zaten başlı başına hoş değil.
buna devam edecekseniz Kayınvalidenizden durumu gizleyebilirsiniz. Gelininin uslubunu beğenmemiş olabilir, haklı.
Bence eşine değil de kadına sor senin derdin ne diyeArkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Cok kucukmussunuz..mutlu bir evliligin sirri iyi siyaset yapmaktan gecer.Asla su genc yasinizda evinizi bu meselelerle mesgul etmeyin..O onu dedi bu bunu anladi cok gereksiz..He he deyip gecin
Engel olamadım kendime eşime söyledimCok kucukmussunuz..mutlu bir evliligin sirri iyi siyaset yapmaktan gecer.Asla su genc yasinizda evinizi bu meselelerle mesgul etmeyin..O onu dedi bu bunu anladi cok gereksiz..He he deyip gecin
Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor
Kanaryam kv , hepsini kısıtla gitsin? Takma ..Laf sokma paylaşımı değil kişisel gelişim sözü paylaştım herkes paylaşıyor bilinçleniyor duygusal olarak güçlü kalmanın yolları adı altında söz laf sokmadım ki ?
Siz kaç yaşındasınız, kv kaç yaşında?Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Anladim o halde boyle devam edin.Yasinizi bundan dolayi sormustumEngel olamadım kendime eşime söyledim
kanarya evladım yaşındasınız, biraz kulak verirseniz her olayı eşinize yansıtmayın, ta ki kayınvalideniz oğluna söyleyene kadar sessiz kalın, sürekli karşılıklı şikayet olunca eşiniz bir süre sonra patlamaya başlar.Munem ya biliyor tabi eşim psikoloğa gittiğini onun sıkıntısı olduğunu onun sözünü paylaştım destek çıkıyorum aşıcak bu durumları dedim konuştum eşimle ben hatamı yapıyorum annen neden bana böyle lf sokuyor ne yapıyorum ben dedim. Eşimde sustu ne paylaştın ki dedi baktı cevap vermedi oturdu.
Hmm, pardon özür dilerim. Ben yanlış anladımLaf sokma paylaşımı değil kişisel gelişim sözü paylaştım herkes paylaşıyor bilinçleniyor duygusal olarak güçlü kalmanın yolları adı altında söz laf sokmadım ki ?
Taşının yahu sizdeArkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Konu sahibi kişisel gelişim sözü diyor ama muhtemelen kv ye cuk diye oturan bir şeydir. Konu sahibi bir taşla iki kuş vurayım derken kv onu vurmuş. Eminim şu an kv ayaklarını uzatmış keyfine keyif katıyorken konu sahibi kendini yiyorArkadaşınız bundan nasıl bir yardım görüyor olabilir hala anlamadım. Bence dümdüz, kayınvalideniz için paylaşmışsınız o sözü.
Mantıklı olduğunu sandığınız bir açıklama yapıyorsunuz ama gerçekten hiç mantıklı değil. O yüzden kayınvalideniz de inanmamış ve uyarmış sizi.
Bence böyle şeylere girmeyin hiç. Bu tarz paylaşımlar inanılmaz gereksiz zaten ve yok yere dert sahibi etmişsiniz kendinizi. Eşinize söyleseniz o da yemeyecek "yardım için paylaştım" açıklamanızı. Bir de öyle dert sahibi olmayın bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?