- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.792
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi basmış gitmiş.4 saattir ortada yok.siz de hala yorum yapıyorsunuz. Bosverinnnnnnnnn
Ne yapmalıyım mı? Mı ne yapmalıyım? ne mı yapmalıyım?Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Al benden de o kadar vallahikonu sahiplerinin ortak özelliği dertlerini bizlere akıtıp defolup gitmeleri
haayır niye bu kadar konuları sahipleniyorum onu da anlamış değilim.
Aile büyüğünün yatağını toplamak gelenek olabilir de niye o yatakta yatmış onu anlamadım. Biz de kardeşimin evini düzmeye gittik. Herkes bir kanepeye kivrildi. Yatakta da kardeşim yattı. Bu nasıl hadsizlikayrıca yatağı neden siz topluyorsunuz? kim yattıysa o toplasın. ev sahibi olsanız anlayacağım ama kaynana sizden daha ev sahibi o toplasın toplama deyince ısrarla toplayıp tehdit ediyorsunuz bir de yoksa giderim diye
o da onların absürt bir geleneği demek kiAile büyüğünün yatağını toplamak gelenek olabilir de niye o yatakta yatmış onu anlamadım. Biz de kardeşimin evini düzmeye gittik. Herkes bir kanepeye kivrildi. Yatakta da kardeşim yattı. Bu nasıl hadsizlik
Ne yapmalısın, ayrilmalisin tabi ki de . Oğluyla beraber yatağınızda kaynana yatiyor , nişanlıniz da suratınıza kapı falan kapatıyorNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Konu sahibi bombayı kucağımıza bırakıp kaçtın. Nerdesin? Bir cevap yaz.
O kadın siz evlenince aranızda yatar. Bu yaşadığınız şeyi evli ve karnı burnunda hamile halinizle yaşamaya gücünüz var mı?Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Yuh , eğer bu adamla evlenirsen hayatin kararır, anasının memesinden ayrılamamış ve sen hala bu adamla nişanlım diyorsun, bazen bela geliyorum der açıkça, maşallah sizin de gözler görmüyor galiba ..Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım