- 7 Ocak 2014
- 361
- 378
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence üçü birlikte yatmalı. Tek çözüm bu çünkü nişanlısı annesiyle yatmaktan gayet memnun. Fazlalık olan konu sahibi
Evin başka küçük oğluyla uyudu demek istemiştirBence üçü birlikte yatmalı. Tek çözüm bu çünkü nişanlısı annesiyle yatmaktan gayet memnun. Fazlalık olan konu sahibi
İnşallah öyledir. Çünkü böylesi hiç sağlıklı değilEvin başka küçük oğluyla demek istemiştir
Onu o yatağa yatırıp yatakta ki yastıklarla boğarsan sorun ortadan kalkacaktırNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
o zaman gitsin kendi evinde yatsın oğluyla yatmak için nişanlanmasını mı beklemişBelki evde henüz baska yatacak yer yoktur
o zaman gitsin kendi evinde yatsın oğluyla yatmak için nişanlanmasını mı beklemiş
Konu daha ekşınlı olsun diye eksik anlatım olmuş gibiİnşallah öyledir. Çünkü böylesi hiç sağlıklı değil
konu sahiplerinin ortak özelliği dertlerini bizlere akıtıp defolup gitmeleriNeden gidip kaldigi yazilmadigindan spekulasyonlara girdim
Çok haklısınız, belki öyledir diye umdum diyelim. Diğer türlüsü akla mantığa asla sığmıyor.O halde “nişanlımın annesi küçük oğluyla nişanlımla benim yatağımda yatmış”yazması gerekirdi
Nerden bilelim kim kimle yatmış
Zaten konuya başka cevap yazmadı
Ensestlerden kaç kurtul midem bulandıNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım