Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalidem yatağımda yattı
- Konu Sahibi sapsalsey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık kaynana kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Düzgünce kendinizi ifade mi etseniz? Sanki WhatsApp grubuna yazmış gibi olayın ortasından başlamışsınız. Biz nereden bilelim kaynana nereden geldi, niye aynı yatakta yattılar, siz neden yatağı topluyorsunuz, neden kapı suratiniza kapanıyor? Neden nişan atmıyor da evlenmeyi düşünüyorsunuz hâlâ?
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.899
- 63
- 3 Şubat 2018
- 25.498
- 109.831
- 598
anneyle yatmak nedir ya kundaktaki bebeyle mi evleneceksin Allah aşkına yol ver gitsin yatsınlar anasıyla koyun koyuna.
tamam evlat falan ama kazık kadar insanlar birlikte yatmak nedir. tövbe est....
Belki evde henüz baska yatacak yer yoktur
- 14 Ağustos 2018
- 19.654
- 2
- 73.851
- 598
Ana oğuk koyun koyuna uyusunlar bırak, sana bu lafı eden adamdan koca olmaz. Sapık mıdırlar nedirlerNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Ne yapmalisin acaba?
Son düzenleme:
- 14 Ağustos 2018
- 19.654
- 2
- 73.851
- 598
Kardeşimin öğrenci evinde annem yatakta yattı kardeşime yere yatak yaptılar orda yattı. Koskoca herif sabah halleriyle uyanacak saçma sapanBelki evde henüz baska yatacak yer yoktur
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.899
- 63
zaten bir sabah haline müdahale kalmış. o da olsa hiç evlendirmez oğlunu neyine yetmiyor diyeKardeşimin öğrenci evinde annem yatakta yattı kardeşime yere yatak yaptılar orda yattı. Koskoca herif sabah halleriyle uyanacak saçma sapan
- 9 Ocak 2018
- 684
- 1.846
- 113
- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 103
O halde “nişanlımın annesi küçük oğluyla nişanlımla benim yatağımda yatmış”yazması gerekirdiBence başka bir oğlu var ufak onunla uyumuştur kayınvalidesi. Yine de saçma tabiki başka yer mi yok?
Nerden bilelim kim kimle yatmış
Zaten konuya başka cevap yazmadı
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.046
- 598
Nisanliniz beraber yasayacaginix evde mi yasiyor?
Evde yatak haricinde yatabilecegi baska bir yer yok mu?
Oglan koltukta, annesi yatakta yatsa neyse diyecegim de anne ogul beraber yatmalari ne alaka. Hadi bunuda gectim nisanlinizjn tepkisi korkunc. Sütten kesilip oyle evlensin
Evde yatak haricinde yatabilecegi baska bir yer yok mu?
Oglan koltukta, annesi yatakta yatsa neyse diyecegim de anne ogul beraber yatmalari ne alaka. Hadi bunuda gectim nisanlinizjn tepkisi korkunc. Sütten kesilip oyle evlensin
- 20 Ekim 2014
- 1.776
- 1.429
- 333
Yatması çook büyük bi olay değil ama nişanlının öyle yapması daha ortada nikah bile yokken kapıyı göstermesi ve sizde bunu yutup evlendiginizde nasılsa en basından razıydı en ufak kavgada kovarım sesi çıkmıyo demesine yol açarsınız. buna yol vermezseniz her kavgada o yolu size gösterir. buna emin olun. ayrıca ana kuzusu erkek konu annesi olunca en ufak olayı bile büyütür. en iyisi siz bu büyüyememiş veledi annesine emanet edip yolunuza bakın sonra çok ağlarsınız :)
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Bence üçü birlikte yatmalı. Tek çözüm bu çünkü nişanlısı annesiyle yatmaktan gayet memnun. Fazlalık olan konu sahibiNe yapmalisin acaba?
- 29 Kasım 2021
- 932
- 637
- 33
- 55