Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneyle yatmak nedir ya kundaktaki bebeyle mi evleneceksin Allah aşkına yol ver gitsin yatsınlar anasıyla koyun koyuna.
tamam evlat falan ama kazık kadar insanlar birlikte yatmak nedir. tövbe est....
Ana oğuk koyun koyuna uyusunlar bırak, sana bu lafı eden adamdan koca olmaz. Sapık mıdırlar nedirlerNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Kardeşimin öğrenci evinde annem yatakta yattı kardeşime yere yatak yaptılar orda yattı. Koskoca herif sabah halleriyle uyanacak saçma sapanBelki evde henüz baska yatacak yer yoktur
zaten bir sabah haline müdahale kalmış. o da olsa hiç evlendirmez oğlunu neyine yetmiyor diyeKardeşimin öğrenci evinde annem yatakta yattı kardeşime yere yatak yaptılar orda yattı. Koskoca herif sabah halleriyle uyanacak saçma sapan
O halde “nişanlımın annesi küçük oğluyla nişanlımla benim yatağımda yatmış”yazması gerekirdiBence başka bir oğlu var ufak onunla uyumuştur kayınvalidesi. Yine de saçma tabiki başka yer mi yok?
Bence üçü birlikte yatmalı. Tek çözüm bu çünkü nişanlısı annesiyle yatmaktan gayet memnun. Fazlalık olan konu sahibiNe yapmalisin acaba?