Kayınvalidem yaptı yapacağını

eşi gülse kızda gülüp geçer ama eşi annesini ciddiye alıyor. birde burdan yak yani

Belki de çok yeni olduğumuz için takılıyorumdur ya da çok iyi tanıdığım için onları korkuyorum

Yemeklerin tuzunu çok koy, pilav, makarna, dolma gibi yemekleri de lapa yap. Annecim sizinkiler gibi olmuyor ben beceremiyorum, baksanıza oğlunuz kilp verdi burdayken siz yapsanız yemekleri de biraaz toparlansa de. Ütüleri de çift çizgili yap, ütüyü de başına at, bir de mutfağa girince bir kaç şey kırdın mı bir daha gelmeye korkar

eşi gülse kızda gülüp geçer ama eşi annesini ciddiye alıyor. birde burdan yak yani

ben güldüm sonra eşim güldü ben alı al moru mor bozulsaydım bak ozaman eşim gülüyomuydu

sevgili arkadaşlarım kardeşlerim bu kaynanalar çatlasakta patlasakta oğullarını pışpışlayacak

eeeee hangi bir laflarına sinir olunacak

gerçi benim aklıma sinir olmak gelmiyorki direk komik geliyor benim kaynanam oğlumun hasretinden kirlilikten oğlumun kıyafetlerini çıkarıp kokladım dedi en çok ona gülmüştüm mesela

enteresan bir ruh hali

niye gıcık oluyosunuz sinir oluyosunuz arkadaşlarım

valla da komikler billa da komikler

tam tersi olmasın
bu gelin oğlumu öldüreceek diye
ozamanda hiç dır dırı bitmez ömür boyu

helal olsun sabrınızdan feyz almalıyım

bence fazla ürküyorsunuz rahat olun biraz avantajlarınız çok...
bir kere farklı şehirdesiniz,her akşam yada canı istedikçe gelemez..
benim kayınvalidem kızkardeşinide alıp evlendiğimizin 10.günü gelmişti yine sizin bir aya yakın olmuş..
sizde yeni evlisin allahın izni ile bir oğlunuz olsa onun yaşantısını merak etmezmisiniz..
biraz objektif olmaya çalışın sizin tedirginliklerinizi anlıyorum..
ama gereksiz kuruntular yapıp ne kendinizi ne kayınvalidenizi nede eşinizi üzmeyin...
minik bir oğlum var ve şu an tüm hayatım ona endeksli...ileride evlendiğinde buna alışmam zaman alıcaktır mutlaka,ama bu hayatın gerçeyi,kayınvalidenizde sizi kabullenir oğlunun yeni bir hayatı olduğunu kabullenir ama zaman alır bu birden mucize beklemeyin ve geldiğinde iyi davranın derim..bu gün bana yarın sana demişler...

tam tersi olmasın
bu gelin oğlumu öldüreceek diye
ozamanda hiç dır dırı bitmez ömür boyu

O da iyi, o zamanda konuşmaktan çatlar kurbağların öterken çatladığı gibi
Benimkine ben anecim senin gibi yoğurt çorbası yapamıyorum, senin gibi börek açamıyorum, senin gibi mantı açamıyorum diyordum. Hatta abartıp kahvaltıda pişirdiğim yumurta seninki gibi olmuyor bile demiştim. Sonra kadının tansiyonu çıktı acile götürdü oğulcuğu

Öyle birşey yapsam oğlunu alır elimdenÖldürür bu oğlumu diye lafından geçilmez artık

Benim 2 abim var,2 si de evli.Annem evlendikten sonra hiçbirşeylerine karışmadı,çok sıkı kanka oldu gelinleriyle,hatta ben bile kıskanıyorum bazen aralarında ki muhabbeti.Yani annem de oğullarına çok düşkün ama huzurları kaçmasın diye tek bir laf etmiyor

ayyy alemsin yaa!!!!!
kadını acillik ettin demek
aslında bütün bu belirsizlik ne yapacağımızı bilememkten kaynaklanıyor
yemeği kötü yapsanda iyi yapsanda yaranamzsın
kötü yapsan oğlum açlıktan öelcek diye yaygara cıkarır
güzel yapsan bu seferde burun kıvırırlar kıskanırlar...

helal olsun sabrınızdan feyz almalıyım

ben kk da yazılan kaynana şikayetlerini okuyorum diyorumki demekki bunların benimkisi gibi kaynanası olsa ya kanlı bıçaklı olmuşlardı ya boşanmışlardı yada psikolojik tedavi görürlerdi diyorum.okadar iddialıyım ki kaynanam hepinizin kaynanasını çiğ çiğ yiyecek potansiyele sahip

ama bana dokunmuyor yaptıkları ben herşeyini tolere edebiliyorum

benim yapım bu kimseden kötülük beklemiyorum ve özellikle kafamda oluşmuş bir kaynana fobim yok

o diyorum yaşlıdır eşimin anasıdır nokta herşey duruyor benim için

amaaaa hakarettir ahlaksızca bir davranıştır şiddettir vs.bunlara bende gelemem.

bunlar dışında ya kaynanam gelmiş yok laf sokmuş sen yapamazsın ben yaparım demiş oğlunu kundaklara sarmış bunlaar basit meseleler itinayla gülünüp geçilir yani

Aynen öyle, benimki de annesi ne söylerse kötü niyetli değil derdi, yaşlıydı, cahildi, ben yanlış anladım hep. artık sen haklısın diyor ama tek mesele o bunu anlayana kadar biz boşandık

Yeni evliyiz diye korkuyorum canım.Çünkü birşey nasıl başlarsa öyle devam eder

Aynen öyle, benimki de annesi ne söylerse kötü niyetli değil derdi, yaşlıydı, cahildi, ben yanlış anladım hep. artık sen haklısın diyor ama tek mesele o bunu anlayana kadar biz boşandık

öylemi???
neyse canım sende umarım seni daha erkenden anlayacak biriyle hayatına devam edersin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…