• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdim, yandı ciğerim ne olur yardım edin...

kesinlikle var,Allah'tan hiç umudunu kesme,Mevlam o kadar büyük ki,ben o zor günlerde sabredemediğim ve isyanlar ettiğim halde,beni merhametinden mahrum etmedi ve bu günlere getirdi,şimdi hamdolsun,yuvamda mutluyum,ben kesinlikle inanıyorum senin de birgün bütün bunları geride bırakacağına,sadece güçlü ol,çok dua et,çaba göstermekten hiç vazgeçme,önce Mevla'dan sonra da evladından güç al.

şuan gecenin bana bu yazıyı yazıyorsun ya allah sendende yardım etmeye çalışan herkesten de razı olsun, inşallah mevlamın yardımıyla gerçekten doğru bir karar veririm,çünkü; bu kapıdan bir kez çıkarsam bir daha dönemem, rabbim tüm dertlilere yardım etsin ama gerçekten anlatmaya ve dinlenmeye o kadar çok ihtiyacım var ki...

yalnızlık çok zor çok zor...

seni dinlicem nil umudum olmasada gidip anlatacağım durumu, komutanı da onunla birlikte görevde 15 gün sonra dönecek, bende bir zaman ayarlayım görüşeceğim ama bu seferde beni rezil ettin diye herşey daha kötü olur mu acaba ne dersin?

Bencede eşinin piskolojik sorunu var .. hatırlamıyorum diyormuş size yada 3 yaşındaki çocugunuza bişey yapsa bence ailenizle paylaşın onlar sizin yanınızda olacaktır doğru karar almanıza yardımcı olacaktır izlemiyormusunuz onca haber çıkıyor eşlerini vuruyorlar Allah yardım etsin size ve çocuğunuza....

[QUOTE="NAZ";19094239]
şuan gecenin bana bu yazıyı yazıyorsun ya allah sendende yardım etmeye çalışan herkesten de razı olsun, inşallah mevlamın yardımıyla gerçekten doğru bir karar veririm,çünkü; bu kapıdan bir kez çıkarsam bir daha dönemem, rabbim tüm dertlilere yardım etsin ama gerçekten anlatmaya ve dinlenmeye o kadar çok ihtiyacım var ki...

yalnızlık çok zor çok zor...[/QUOTE]
Amin canım ,Allah hepimizden razı olsun,inan sana yazarken kendi yaşadıklarımı hatırladım gözlerim doldu,ben şunu çok geçirdim içimden" Allahım sana şükürler olsun ki,bana dayanacak gücü verdin de o sıkıntıları atlatıp bugünlere geldik"Ben hamileyken avukatla bile görüşmüştüm boşanmak için ama olmadı Mevlam vesileler yarattı ve bugünlere geldik.Eğer boşanmış olsaydım,şimdi o kadar pişman olurdum ki,evladımın gözlerindeki mutluluk için bile yaşadığım herşeye değer.Senin için dua edeceğim canım,inşaallah evladının yüzü suyu hürmetine merhamet göreceksin,inanıyorum.

Amin canım ,Allah hepimizden razı olsun,inan sana yazarken kendi yaşadıklarımı hatırladım gözlerim doldu,ben şunu çok geçirdim içimden" Allahım sana şükürler olsun ki,bana dayanacak gücü verdin de o sıkıntıları atlatıp bugünlere geldik"Ben hamileyken avukatla bile görüşmüştüm boşanmak için ama olmadı Mevlam vesileler yarattı ve bugünlere geldik.Eğer boşanmış olsaydım,şimdi o kadar pişman olurdum ki,evladımın gözlerindeki mutluluk için bile yaşadığım herşeye değer.Senin için dua edeceğim canım,inşaallah evladının yüzü suyu hürmetine merhamet göreceksin,inanıyorum.

şimdi hala kendimi tutamıyorum ağlıyorum elimden gelen bu sanki,eşimin ailesi horlandım ama sustum,beni istemediklerini söylediler sustum,eşim kapıya icra getirdi sustum her sene en az 5-6 ay göreve gitti bekledim,pc başında başka kadınlarla konuşmalarını takip ettim,yakalnınca da intihar etti, yemin ettirdi gitmeyeceksin diye ben yine sustum, bu olayın ardından yürütemeyeceğimi düşündüğüm evlikten birde çocuk yaptım, sonra mı işte saygının sevginin köreldiği, aşkın ne olduğunu unuttuğum yine yalnız yine suskun burdayım işte...

:72:[QUOTE="NAZ";19094285]şimdi hala kendimi tutamıyorum ağlıyorum elimden gelen bu sanki,eşimin ailesi horlandım ama sustum,beni istemediklerini söylediler sustum,eşim kapıya icra getirdi sustum her sene en az 5-6 ay göreve gitti bekledim,pc başında başka kadınlarla konuşmalarını takip ettim,yakalnınca da intihar etti, yemin ettirdi gitmeyeceksin diye ben yine sustum, bu olayın ardından yürütemeyeceğimi düşündüğüm evlikten birde çocuk yaptım, sonra mı işte saygının sevginin köreldiği, aşkın ne olduğunu unuttuğum yine yalnız yine suskun burdayım işte...[/QUOTE]

keşke elimde sihirli bir değnek olsaydı da,yaşadığın herşeyi düzeltebilseydim ama sadece dua edebilirim senin için,inşaallah aydınlığa çıkarsın

nurdan55 çok sağol canım şuan bana cevap vermeniz bile benim için bir umut en azından birbirimizi tanımadan,dedikodu yapmadan, o öyleymiş bu böylemiş demeden dinliyor ve yorum yapıyorsunuz ya herkese tekrar tekrar teşekkür ederim...

[QUOTE="NAZ";19094254]seni dinlicem nil umudum olmasada gidip anlatacağım durumu, komutanı da onunla birlikte görevde 15 gün sonra dönecek, bende bir zaman ayarlayım görüşeceğim ama bu seferde beni rezil ettin diye herşey daha kötü olur mu acaba ne dersin?[/QUOTE]

yani işini bilen bir komutan ona bu şekilde yaklaşmaz ilk etabta zaten,senin anlattıkların doğrultusunda hareket ederse,onu izler,gözlemler vs.senin söylediğini söylemek zorunda değil ki,bir şekilde duyum aldım,biliyorum ,hiç ummayacağın bir şekilde ailevi sorunların olduğundan haberdar oldum,son günlerde sende tuhaflıklar vardı,araştırdım vs vs diyebilir.. dilerim babacan sorumlulk sahibi biridir de halden anlar,adımlarını ona göre atar,destek olur eşine ve dolayısyla sana ve evliliğinize..
tabii en büyük güç sensin aslında böyle bir durumda, eşine gerçekten inanıyor ve güveniyorsan bu süreçte yanında olmalısın,bunu ona hissettirmelisin,çok sabırlı ve güçlü olman gereken bir dönem..
allah yardımcınız olsun..
işte evlilik bazende böyle birşey..

umarım yazdıklarımı asker eşleri yanlış anlamaz :2: genelde stresli işi olup da bu stresi yönetemeyen erkekler evde eşlerine kan kusturuyorlar , ev ve işi ayırt edebilmek ikisindeki stresi birbirine yansıtmamayı becermek çok zor oluyo bazı adamlar için.
Bence evliliğinizden vazgeçmeyin, yaşınız genç yapılacak birşeyler olmalı ama bunu hızlı şekilde gerçekleştirmeye çalışmalısınız işler iyiye gitmezse kendi ve cocuğunuzun sağlığı için düşünürsünüz tabi boşanmayı.
Rütbelisinden veya saydığı birinden destek çok iyi bi fikir, tedavi sürecini yarım kalmaması ve ilaçları devamlı kullanması sağlanmalı ama en önemlisi dırdır etmeden onunla ne kadar yanında olduğunuzu hissettirerek bol bol ilgilenmek.
Bunları yapın, kendinize kafanızda bi süre belirleyin hedef belirleyin ki ertelenip durmasın, faaliyete geçin. Bi de özel olmazsa kredi kartlarını iptl ettiremiyor musunuz????

[QUOTE="NAZ";19094330]haklısın nil çok haklısın ama o gücü önce galiba kendimde bulmalıyım...[/QUOTE]
canım bulmak zorundasın o gücü ailen için..bulacaksında mutlaka..
lütfen kendini salma,koyuverme hemen,mücadeleci ol,eşini sen tedavi etmeye çalış,ilginle sevginle sabrınla,emin ol bunları görecek,her en olursa olsun yanındayım ,yeter ki sende benim haketmediğimi bana yaşatma de..borç arç,hastalık gecer ama o kötü öfke anındaki manzaralar gözünüzün hapsinde kalır bunları güzelce dile getir..sorunlarınızı elele aşmanız gerektiğini hep hatırlat,öfke herşeyin sonunu getirir bunu bilmeli..

k.k. iptal ettirecez tatlım bir bitse, tam bitecek diyorum kalkıyor bilgisayar ekranı alıyo, tam bitecek diyorum cep telefonu alıp geliyo v.b. işte bitmiyor ve kapanamıyor zaten....

bir tek o olsa onada razıyım ayda 100 tl telefon, en yüksek internet paketi,zaten pahalı bir yerde yaşıyorum ayda 700 tl ev kirası,bunun yanında 500 tl kredi (hala ne yaptığını bilmediğim) ve buna extra k.k. sen düşün daha mutfak yok,elektrik,su yok,ben çalışmıyorum, çalışsam çocuğa bakan yok,bakıcılar 600 tl burda işin içinden çık nasıl çıkarsan tatlım, bu en basit hesap sana bana ayda 50 tl veriyo harçlık yap diyo ama 10 gün sonra onuda geri istiyor ben daha ne anlatayım tatlım...

bir yol bulmam şart, nilcim hemde en kısa zamanda yoksa ya ona ben zarar verecem yada dört duvar arasında delirecem...

geçen sene arkadaşım boşandı, neler dedim boşanmasın diye, sonra durdum düşündüm bizde bu hale gelirmiyiz diye, yok canım o kadar da değil dedim, sonuç o ne yaşamış ki... :50:

nazcım öncelikle durumunuza çok üzüldüm ....
sana bişey itiraf edicem eşinin yaptıkları davranışları hemen hemen bi kısmını bende eşime yapıyodum ve hemen sonra pişman olup özür diliyodum evliliğğimiz bi kabusa dönmüştü ama eşim hiç beni bırakmadı hep sahip çıktı birgün düzelirim umuduyla benimde ailemdeki sorunlar yüzünden psikolojim bozuktu küçüxük şeylere inanılmaz tepkiler veriyodum ama eşim öyle çok seviyoduki beni hiç vazgeçmedi psikolojik tedavi görüyorum şimdi çok şükür sakinleştim çok düzeldim bi kızım var bu aralar bidaha istiyoruz hayırlısıyla hala psikolojik destek alıyorum çok faydasını gördüm lütfen senin de eşine sevdiğine eminim çocuğunun babasıı nede olsa lütfen sabrın ve sevginle eşine destek ol onun tedavi görmesini sağla bunlar senin için bi imtihan rabbim deniyodur bu kulum ne kadar dayanacak diye pes etme yıkma yuvanı elinden gelen her şeyi yap hatta daha fazlasını inan karşılığını er yada güç görürsün şimdi eşim diyoki bana senin için yaptığım herşeye değersin dünyaya bir daha gelsem aynı sıkıntıları çekeceğimi bile bile yine seninle evlenirim diyo... inan ben düzeldiysem herkes düzelir er yada geç doğru yolu bulur inşallah...:71:

[QUOTE="NAZ";19094369]k.k. iptal ettirecez tatlım bir bitse, tam bitecek diyorum kalkıyor bilgisayar ekranı alıyo, tam bitecek diyorum cep telefonu alıp geliyo v.b. işte bitmiyor ve kapanamıyor zaten....

bir tek o olsa onada razıyım ayda 100 tl telefon, en yüksek internet paketi,zaten pahalı bir yerde yaşıyorum ayda 700 tl ev kirası,bunun yanında 500 tl kredi (hala ne yaptığını bilmediğim) ve buna extra k.k. sen düşün daha mutfak yok,elektrik,su yok,ben çalışmıyorum, çalışsam çocuğa bakan yok,bakıcılar 600 tl burda işin içinden çık nasıl çıkarsan tatlım, bu en basit hesap sana bana ayda 50 tl veriyo harçlık yap diyo ama 10 gün sonra onuda geri istiyor ben daha ne anlatayım tatlım...

[/QUOTE]

cep teli,pc monitörü vs vs alıyor ve borçları yüzünden öfkesini kontrol edemiyor,çok ilginç..
artı ,sen neden bilmiyorsun 500 tl lik kredi durumunu,sorduğunda ne diyor sana?
,3 milyarı buluyor maaşı! düzlüğe çıkayım diye çabalayacağına,hala alayım borca borç katayım diye çabalıyorsa ve senin bilmediğin bir takım yatırımları vs var ise düşündürücü..
şimdi bakış açım fazlasıyla değişti eşine karşı :20:

imporatogrly canım benim samimiyetin için öncelikle teşekkür ederim şunu bil ki çok şanslısın artık sende düzeldiğine göre eşinin kıymetini biliyorsundur umarım ve inşallah bizim de sonumuz sizinki gibi hayra çıkar, kim isterki durduk yere düzeni yıkılsın, yuvası dağılsın rabbim inşallah bana da hayırlı ve doğru yolu gösterecek, bir kaç gün daha düşünmek ve karar vermek istiyorum ama galiba komutanıyla konuşup doktor konusunda biraz daha destek olmalarını istemeliyim, sadece benimle olmuyor çünkü...

valla nilcim, hani bizde tabir vardır ya, ali den alıp veli ye vermek, işte benimki biraz öyle, bu bankanın faizinden yırtmak için başka bir bankadan kredi çekiyo,onun faizi bunun icrası artık takip bile edemez oldum, ama bu iş ne zaman başladı ne sen sor ne ben söyleyim...

NAZ";19094419][B][I]imporatogrly canım benim samimiyetin için öncelikle teşekkür ederim şunu bil ki çok şanslısın artık sende düzeldiğine göre eşinin kıymetini biliyorsundur umarım ve inşallah bizim de sonumuz sizinki gibi hayra çıkar .!.:
yok canım artık üzmüyorum herşeyi çok çok iyi anlıyorum artık birazda allaha yakın olmak ona dua etmek sığınmak bana çok iyi geldi sende eşin için bol bol dua et canım inan ben yaşadım ya bu olayları huzursuzluk felan hep dua ederim rabbime hiç bi yuva yıkılmasın kimsenin huzuru bozulmasın diye ... bu dünyada mutlu evlilik cennet demek ama mutsuz evlilik cehennem demekmiş anladım... eşime derdimki bırak artık olmuyo işte mutlu olamıyoruz derdim ama eşim hep derdiki senden vazgeçince ben mutlu mu olucam senden sonrası 2. bi evlilik yapsam seni unutucammı derdi herkesin ilk eşi ilk gözağrıdır unutulmaz ikincisi yamadır derdi.... çünkü ilkleri hatırlamaya hep mahkum olursun iyi yada kötü derdi... canım şimdi sende böyle düşün allah hakkında hayırlısını versin ben sen için bol bol dua edicem hiç bir yuvanın yıkılması istemem ne olur iyi düşün sizin problemlerde hallolur gibi geliyo bana...
[/COLOR]

sayenizde biraz daha iyiyim kızlar size ne kadar teşekkür etsem a,z bir kere daha şans vereceğim eşime, inşallah siz haklı çıkarsınız ve ben buradan hepinize ilan ederim mutluyum diye, mutlu günlerim benimde olur inşallah, allah hepinizden razı olsun, eşim bu şansını hepinize borçlu...:59: düzelirse buraya yazdıracağım sayenizde olduğunu emin olun...:17:

Back