• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdim, yandı ciğerim ne olur yardım edin...

kızlar izninizi istiyorum, çok yorgunum ağlamaktan, sabahta oğlum erken kalkıyo buradan devam edeceğim olanları size yazmaya, artık simasız ama çok yakın dostlarım olduğunu hissediyorum şuana kadar kimse bir derdin mi var demedi böyle paylaşmadı dertlerimi, hepinizden allah razı olsun bende hem kendim hemde sizler için dua edeceğim allah mutluklarınızı bozmasın...

iyigeceler hanımlar...

canım ya çok üzüldüm gelmiş geçmiş olsun.Yaşadıklarını birebir yaşamayan insan anlamaz Benim sana söyleyeceklerim ne şekilde yardımcı olur bilemem ama tekrar iş hayatına dönmen çocuğunu kreşe vermen. işe girdikten 3-4 ay sonra biraz daha sabredip o farkında olmadan ayrılman ayrı bir ev tutarsın zor bir süreç sonra boşanırsın, ama hayat devam ediyor daha güzel bir yuva bile kurabilirsin. Allah yardımcın olsun canım ya.

tabii bize uzaktan konuşmak kolay ama hadi sen kendini düşünmedin oğluna yazık o ortamda büyümesin bence ...ailen hangi şehirdeyse oraya yerleşsen ve savcılığa başvursan ne iyi olur canım .Allah yardımcı olsunn...

[QUOTE="NAZ";19094108]ailem çalışmama bu kez karışır, zaten üniversiteye devam ediyorum 3.sınıftayım, baktım bu adamla olmayacak yolumu baştan çizeyim istedim ama şimdi gidersem pasif,boş ve görünmez bir insan olarak hayatıma devam etmek zorunda kalacağım çok çaresizim çooookkkk...[/QUOTE]

eşinizle baya ciddi probleminiz var..silah bıçak :53: şok oldum..ne olursa olsun mutlaka tedavi görmeli...çünkü boşanıp kurtulayım deseniz bile peşinizi bırakmayabilir..haberlerde izliyoruz Allah korusun..

aileniz boşanmak gibi bir durumda size doğru düzgün sahip çıkmıyorsa çalışmanıza karışmalarına izin vermeyin..kimse kusura bakmasın..sizin için 1 numarada çocuğunuz olmalı..ona iyi bir gelecek hazırlamalısınız...zaten 3.5 yaşında demişsiniz..yani bakılması için illa birine bırakmanız gerekmiyor kreşede verebilirsiniz..

kızlar hepinize günaydın,
dün geceden sonra şuan tanınmaz haldeyim, dayak yemiş gibi yüzüm gözüm şiş, insan içine çıkacak halim kalmamış ve eşim beni görüntülü aradığı ve bu halimi gördüğü için inanılmaz pişman olduğunu söyledi, "utanıyorum yüzüne bakmaya,ben nasıl bir insanmışım, sana yaptıklarımı empati yapıyorum da bana yapsalar alır çocuğumu giderdim, sen sabrettin, dayandın herşeye, silkelendim, kendime geldim, lütfen sabret, görevden gelince herşeyi düzeltecem söz" diyor ama buna inanmalımıyım bilmiyorum illa işin çığrından çıkması mı lazım senden 2 güzel kelam duyabilmek için, illa silkelenmen için benim kendimden geçmem mi lazım dedim "AFFET" dedi, ne yapacağımı bilmiyorum, sizce de bir şans daha vermelimiyim şimdi ?

cnmm öncelikle allahım yar ve yardımcın olsunn.en kısa zmnda kurtulman dılegıyleeee....ya adam düzelir krtulurusnn yada baska türlüüü.hmn suc duyurusunda bulun sankiiii cok yardımcı olcaklar daa her neysee...sen önce kndınıı dşüğnnnn ve cocugunu dşünn.bırak annenı akrabalarıııı.....senn ve cocugun önemliii.satenn bu drumda oldugunu bldıgı halde annen onları sölüosa sannna sadecee dısarıyıı dşünüoo dmktrrrrrrrr........böle hayatt gecerse ınanıosan dwm ett...ammaaaaa ınannmıosann ki ıonanma ömrün çürürrr hadıı cekerım dıosann o yawrununnn sucu neee..böle bı aılede buyunce psıkoljısı ne halde büyüyecekkkkkkkk..umarımm kendınce en doooru kararıı alırsınn.biz ne dersek dıelımm en dooru kararıı senn bılıosun ve verceksındırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......dualarım senlee cok zorrrrrrr:96:

biz ne dersek dıelımm sen yıne kararını kndın vercenn cnmm.hepımıs bılıoruskiii agac yasken egılrııı.yıne adam eskı halıne dönecekk sende cok ii biliosun ammmaaaa dedıgım gıbııııı kendın vercennn..emınım kalbının ve beynının kesiştiği biii karar vardırrr...öle sanıorumm yanılmıorumm dimiiiiii:75:

NAZ";19094000][SIZE="3 .!.:
Merhaba hanımlar, öncelikle kimseye anlatamadıklarımı okuyacaksınız bugün.ne ailem, ne arkadaşlarım, ne de akrabalarım şuan içinde bulunduğum durumu bilmiyorlar.sanmayın pasif bir insanım; uzun yıllar yöneticilik yapmış, başarılı kariyeri olan bir kadındım yaşadığım şehirde, fakat gurbette çocuğumu kimseye emanet edemediğim için çalışmıyorum bunu bilin isterim...

Ben eşimin çocukluk aşkıyım, tam 10 sene bana aşık olduğunu bildiğim ama öfkesi ve siniri yüzünden kabul etmediğim bir adamla 6 sene evvel evlendim.başlarda sevmediğim ama sadakatinden,beni sevdiğinden ve üzmeyeceğinden emin olduğum için bu işe kalkıştım.herkes seversin nikahta keramet vardır dedi ve evlendim daha nikahımıza geç kalarak belli etmiş olmasına rağmen dönemedim verdiğim sözden, ailemde fazla muhafazakar olduğu için bunca zaman hep acabalarla yaşadım, denemediğim yol kalmadı evliliğimi kurtarmak için, ağladım olmadı,güldüm olmadı,küstüm günlerce banamısın demedi,giyindim süslendim girdim koynuna sabah adam aynı adam,sadece yatakta mutluyuz anlayacağınız...

Şimdi 3 yaşında bir evladım, kocaman sevdalı bir yüreğim ve evlendiğim günden beri eşimin bitmeyen borçları, tükenmeyen vaatleri ve psikolojik sorunlarıyla; oğluma bana ve kendine silah çekişleri var, daha önceleri korkmuyordum ama artık korkuyorum, çünkü; kendine geldiğinde "ne yaptığımı bilmiyorum" diyor, "kendimi öfekeden kaybediyorum" diyor, daha 5 gün önce boğazımı sıkıp bıçak dayadı ve sabah göreve şehir dışına çıktı, ogün bugün kavga ediyoruz ve bir karar vereceğimi bana zaman tanımasını istedim fakat o ayrılmayı istemiyor hatta "intahar ederim sorumlusu olursun" diyor, annem hasta, birşey diyemiyorum akrabalarımız zaten ortak, buyüzden de benim üstüme çok gelecekler, umrumda değil ama yinede düşünmeden yapamıyorum, annemde "bu eve girersen bir daha dışarı çıkamazsın dul kadın olacaksın elaleme laf anlattırmak zorunda bırakma beni" diyor, ne yapacağımı şaşırdım, eşimse bana bir şans daha ver telafi edeceğim diyor ama bu vaadide 6 senedir duyuyorum hala kızken evimden getirdiklerimi giyiyorum neredeyse, durumumuz kötü zannetmeyin ama eşimin teknoloji tutkusu ve bitmeyen k.k. boorçları benim umudumu tüketti bu ilişki için şimdi yardım edin ne yapacağım ben...?
[/SIZE]

cnm eşin ne iş yapıor.? bi piskologa gtmeyı dusundunumzmu hıc. sınır anında yapıpta sonradan hatrlamıosa eger bu tıp vakkaya genelde şizofren denınıo? hıc bısımı hatrlamıo durumun cok zor anladıgım kadryla. cok dıkkat et kendıne ama muhakak bır doktora basvur.

[QUOTE="NAZ";19097096]kızlar hepinize günaydın,
dün geceden sonra şuan tanınmaz haldeyim, dayak yemiş gibi yüzüm gözüm şiş, insan içine çıkacak halim kalmamış ve eşim beni görüntülü aradığı ve bu halimi gördüğü için inanılmaz pişman olduğunu söyledi, "utanıyorum yüzüne bakmaya,ben nasıl bir insanmışım, sana yaptıklarımı empati yapıyorum da bana yapsalar alır çocuğumu giderdim, sen sabrettin, dayandın herşeye, silkelendim, kendime geldim, lütfen sabret, görevden gelince herşeyi düzeltecem söz" diyor ama buna inanmalımıyım bilmiyorum illa işin çığrından çıkması mı lazım senden 2 güzel kelam duyabilmek için, illa silkelenmen için benim kendimden geçmem mi lazım dedim "AFFET" dedi, ne yapacağımı bilmiyorum, sizce de bir şans daha vermelimiyim şimdi ?
[/QUOTE]

cnm eger farkına varmıssa ve bu ılk defa bole oluosa cek kenara konus bır doktordan destek almayı teklıf et yumusamsken belkı kabul eder bıraz olsn kenıdne gelrı. snde kendını cok uzme kaderımızde kısmetımızde ne varsa onu yaşıoruz. kendıne cok dıkkat et. hangı sehırde yasıosun ?

biz ne dersek dıelımm sen yıne kararını kndın vercenn cnmm.hepımıs bılıoruskiii agac yasken egılrııı.yıne adam eskı halıne dönecekk sende cok ii biliosun ammmaaaa dedıgım gıbııııı kendın vercennn..emınım kalbının ve beynının kesiştiği biii karar vardırrr...öle sanıorumm yanılmıorumm dimiiiiii:75:

valla canım inanki bilmiyorum beynim uyuşmuş gibi, inanmak istiyorum değişeceğine ama sonuç aynı olacak onu da biliyorum, şimdi tekrar konuştuk, yalvarıyor, bana büyük bir ders oldu diyor, istersen terapiste de gidelim tamam diyor, hemen yelkenleri indirirdim eskiden, şimdi o da şaşkın, bu kadar sana zarar verdiğimin şimdiki farkına vardım diyor, bakalım kızlar ne olacak bu davanın sonu, belki çocuğum için bir son şans daha vermeliyim, enazından gitmeseydin düzelecektim dememiş olur gibi geliyor, allah'ım inşallah yardımcım olur, çünkü; düzelmezse onunla da onsuz da beni çok zor bir hayat bekliyor ama şu da var bir arkadaşımız iş bul,
çocuğu kreşe ver duruma göre 3-4 ay sonra kendi düzenini kur demişti bu gayet mantıklı gibi geliyor bana, eğer hala aynı adam olmaya devam ederse kendi bilir seçeceğim yolumu...

tuuba_metin canım marmariste yaşıyorum ben psikoloğa kendi gitti gitmesine ama ne anlatıyo bilmiyorum doktor bir sürü ilaç verip gönderiyor eeee zorla gittiği içinde kullanmıyor ilaçlarını bakalım şimdi gerçekten biraz daha yumuşadı sanki bakalım doktor işi üstüne biraz daha düşeceğim....

[QUOTE="NAZ";19098571]tuuba_metin bu arada eşim ordu mensubu[/QUOTE]

cnmm eger sana bişey yapoarsaa işinden de olurrrrrrr...ceza alırsaaaqaaaaa...bnce yemez yapmazzzzzzzzzzzzzzzz......neyse sen bıdaha sans verr.amma hemnnn yumusama.sevıyelııı cocuk ıcın oldugunuu caktırr onaa...o eger cocuk ıcın benlesın dersee alakası yokkk..kestırme cvplar verr. o sürünsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn peşindeeeeeeeeeeeeeeee....allah ıslah etsınnn

:9:[QUOTE="NAZ";19094117]boşanmak istiyorum ama korkuyorum bu belirsiz geleceğimden.... bugün ailemden gerçek bir destek alsam döneceğim baba ocağına ama yok yalnız da bırakmazlar bende onlarla baş edemem zaten.[/QUOTE]

canım bence ailenle konuşsan hani bu tehditleri boğazını sıkmalarını felan okadar vicdansız değillerdir herhalde:50: eşin intihar felan edicem demiş galiba buna hele kesnlikle inanma çünkü benim eşimde kendimi öldürüm yaşyamam bilmemne valla şuanda haytta ölelerinin canları tatlıdır karşısndakine eziyet ederler.. bencede git bi suç duyurusunda bulun artık yasalar kadınlardan yana.. eve yaklaşmama cezası verirler eşin polismi yada askermi? kendi itibarı sarsılmaısn diye belki kendini geri çeker.. aynı zamanda korkma canım eşinin gücü sanayetiyodur havlayan köpek ısırmaz diye bi deyim vardır.. ama ilk öne ailenle konuş durumu iyice anlat:34:

evet çocuk için olduğunu belli ettim zaten biraz daha ilişkimize zaman vereceğim ama eğer yine hersey başa dönerse bu kez itibarını falan düşünmeyip verecem suç duyurusunu ve gideceğim bırakıp herşeyi...

canım sılah tutarken kendımı kaybedıyorum demesı benı dusundurdu yanı o zaman bı gun sızı vurabılırde kendını bu denlı nasıl kaybedıyor Allah askına bı de ayrılmaya kalksan kendınede sıze de zarar verebılır aslında baska sehırde ıs bulup kaçsan o da psıkolojık tedavı mı goruyo ne goruyosa gorsun yanı haberlerde ızlıyoruz bı anlık cınnetle neler oluyo Allah korusun

zor bir durum allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim:26:
ama eşinin psikolojisi normal değil.:50:öncelikle büyük bir şehirde iyi bir doktora görünsün bence
allah korusun bu bozuk psiklojiyle daha kötü şeylerde yapabilir.eşinin iyi bir tedavi görmesi şart:31:

Evliliğimin ilk 2 yılı fırtınalarla geçti,iki kez evi terk ettim o derece yani,bir sürü problemimiz vardı bizim de...Ama zamanla öğrendik biz birlikte yaşamayı,sevmeyi birbirimizi,anlayış göstermeyi...Hala süregelen sorunlarımız var ama uzatmıyoruz eskisi gibi...

Tavsiyem olaylara olumlu bakmaya çalış eşine de tabi,eşimi hep yargıladım önceleri o yüzden söylüyorum.İyilikleri gör,alttan al biraz,düzeleceğine inan.

Mutlaka ama mutlaka bir psikiyatriste bir aile danışmanına gidin birlikte.Dua ediyorum,gönlünü ferah tutmaya bak.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...

arkadaşım öncelikle pek anlayamadım eşinizi seviyor musunuz? boşanmayı düşünmeden önce sorulması gereken ilk soru budur. sonrasında ise kusura bakmayın lütfen ama duygusallığı bir tarafa bırakıp düşünmemiz gerekiyor. siz ailemin yanıma gidemem diyorsunuz? zaten neden gidiyorsunuz ki boşanmayı düşünüyorsanız evden o gitsin, siz o eve emek vermişsiniz boşanana kadar siz oturacaksınız. boşanmayı düşünmüyorsanız da (ki ben patlayan bir olayın ardından apar topar boşanmayı asla tasviye etmem) işe girip calışacağınızı ve cocugunuzu krese göndereceğinizi soyleyin, sizin kendi hayatınızı kurma cabanız onu kendine getirmeye yardımcı olacaktır. ayrıca calışmanın size de maddi-manevi iyi geleceğini düşünüyorum.

[QUOTE="NAZ";19098471]tuuba_metin canım marmariste yaşıyorum ben psikoloğa kendi gitti gitmesine ama ne anlatıyo bilmiyorum doktor bir sürü ilaç verip gönderiyor eeee zorla gittiği içinde kullanmıyor ilaçlarını bakalım şimdi gerçekten biraz daha yumuşadı sanki bakalım doktor işi üstüne biraz daha düşeceğim....[/QUOTE]

tek gıtmesın sende gıt doktor ıkınızıde dınlesın hı aıle hekımıne gt ıkınızı dınlesın. bu zamnda yuva kurmakta yıkmakta cok zor. ama yumusamısken bence bısıler yap yardımcı olmaya calıs. sadce ona yuklenme doktora gıdecekse beraber gıt sende konus. inş düzelir allah yardımcın olsun ınan cok uzuldum durumuna. bnde 11 aylık evlıyım evlılık yurutmek ıann cokzormus dısardn bakınca cok kolay gorunuo ama yaşayan cok ii anlıo.

Back