- Konu Sahibi angelteacher
Yeni evliyiz diye korkuyorum canım.Çünkü birşey nasıl başlarsa öyle devam eder
canım korkma kendini kasma
oluruna bırak herşeyi
bu tip şeyleri düşünü canını sıkma daha yeni evlisin
tadını cıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle, benimki de annesi ne söylerse kötü niyetli değil derdi, yaşlıydı, cahildi, ben yanlış anladım hep. artık sen haklısın diyor ama tek mesele o bunu anlayana kadar biz boşandık
canım korkma kendini kasma
oluruna bırak herşeyi
bu tip şeyleri düşünü canını sıkma daha yeni evlisin
tadını cıkar
ölsünde kurtulun bariSağol canım,atlatayım şu 2 günü de kimse kırılmadan,üzülmeden yeter.zaten doğuya tayinimz çıkacak,1 yıl var daha ama.Ondan sonra daha rahat olurum,oraya gelecek hali yok
ölsünde kurtulun bari
ölsünde kurtulun bari
benimde oğlum var vallahi herkz herşeyi paylaşmak zorunda sevgiyide asgari bir müşterek var ortada hanımın eşi kayınvalidedinin de oğlu..ama yapmayın lütfen
sonuçta uzaksınızki ama hiç gelmesin demeye hakkınız yok maalesef arada sırada oğlunu görmek hakkı onunda ...Ben ölsün istemiyorum,böyle bir imada da bulunmadım.Sadece karışmasın istiyorum.Çünkü nişanlıyken karışma limitini aştı
"gelince kesin laf sokacak bana" diye daha şimdiden kendi kendini dodlurursan, k.validen laf sokmasa bile sen bişeylerden alınırsın bence..
Aşağı yukarı 1 aylık evlisiniz, oğluda şiddetli grip olduysa kadın gelip görmek istemiş olabilir, isteyebilir. Yeni evli çiftin evinde rahatsızlık verecek kadar kalmayacağını, oğlunu görüp gitme niyetinde olabileceğini de düşün, ki aşağı yukarı böyle ifade etmiş derdini.
"benim çorbamı içmeden iyileşmez" derken çorba bahane, asıl oğlunu merak etmiş, görmek istemiş. Ama yeni evli olduğunuz için senden davet beklemiş bence. Sen çorba tarifi sorunca da hayal kırıklığı yaşamış anlaşılan. Oysa "yavrum çok meraklandım, kısa bir ziyaret yapsam müsaitseniz" dese sen de daha empatik yaklaşabilirdin.
Gelsin, oğlunu görsün. Neticede evet siz yeni evlisiniz, ama o da oğlundan daha 22 gün evvel ayrıldı galiba değil mi, bekarken birlikte yaşıyor idiyseler eğer.
Amacım seni eleştirmek falan dğeil, snei gayet iyi anlıyorum ben.
Amacım anne gözüyle olaya bakabilmen içn ışık tutmak.
sonuçta uzaksınızki ama hiç gelmesin demeye hakkınız yok maalesef arada sırada oğlunu görmek hakkı onunda ...
Ben ölsün istemiyorum,böyle bir imada da bulunmadım.Sadece karışmasın istiyorum.Çünkü nişanlıyken karışma limitini aştı
ayyy alemsin yaa!!!!!
kadını acillik ettin demek
aslında bütün bu belirsizlik ne yapacağımızı bilememkten kaynaklanıyor
yemeği kötü yapsanda iyi yapsanda yaranamzsın
kötü yapsan oğlum açlıktan öelcek diye yaygara cıkarır
güzel yapsan bu seferde burun kıvırırlar kıskanırlar...
tamda bu nedenle bence yapmak gereken ideal şey asıl hedefin kaynanaya davranış dersi vermek yada yaranmak değil oğluna istediğimizi yaptırmak olmalı. tecrübeyle sabittir ki o kaynana 2 günde geri gitmez 2 haftada kurtulursan şükret...
bence konu sahibi arkadaşın yapması gereken dinsizin hakkından imansız gelir taktiği.
kaynana geliyor diye aşırı heyecan aşırı panik görün, çeşit çeşit hazırlık yap bütün bu hazırlıklara eşini de kat o 3 çeşit yemek mi yazmış listeye 3 çeşit de sen ekle, yapmasanda olur sen niyet et yeter, hatta o yemeklerden 2 tanesi yansın sende üzül fena halde "ay ben anneme rezil olucam onu nasıl ağrlıycam nerde yatırıcam yorganmı sersem pikemi versem ayy o kanepede rahat edemez hayatım yatağımızı ona verelim vs..." sürekli sor ona da iş çıkart yani annesi gelince senin rahatın kaçıyorsa kocanında rahatı kaçmalı. "annenin yanında böylemi oturacaksın dik otur öyle yapma böyle yap annene ayıp vs..." sen böyle aşırı özenliyken annesi kusur bulursa üzüntüden öl, git eşine ağla olmadı beceremedim kendime sevdiremiyorum diye vır vır sinir et adamı ki oda sinir olsun bu kadar iyi niyetli karısına annesi anlayış göstermedi de laf vurdu diye...
veee işin en önemlisi gece yatak odasındayken "aaa hayatım annen içerki odadayken bana dokunmaaa çok utanırım, ya sesimizi duyarsa ya duş alınca anlarsa anlamasada ben onun içerde olduğunu bilince asla yapamam" de bunu de ama bu sıradada mümkünse üzerinde ince bi gecelik olsun bilmem anlatabildim mi... bak ozaman senin koca nasıl birden bire iyileşecek ve eve 2-3 günden fazla kimse yatılı gelemeyecek...
tamda bu nedenle bence yapmak gereken ideal şey asıl hedefin kaynanaya davranış dersi vermek yada yaranmak değil oğluna istediğimizi yaptırmak olmalı. tecrübeyle sabittir ki o kaynana 2 günde geri gitmez 2 haftada kurtulursan şükret...
bence konu sahibi arkadaşın yapması gereken dinsizin hakkından imansız gelir taktiği.
kaynana geliyor diye aşırı heyecan aşırı panik görün, çeşit çeşit hazırlık yap bütün bu hazırlıklara eşini de kat o 3 çeşit yemek mi yazmış listeye 3 çeşit de sen ekle, yapmasanda olur sen niyet et yeter, hatta o yemeklerden 2 tanesi yansın sende üzül fena halde "ay ben anneme rezil olucam onu nasıl ağrlıycam nerde yatırıcam yorganmı sersem pikemi versem ayy o kanepede rahat edemez hayatım yatağımızı ona verelim vs..." sürekli sor ona da iş çıkart yani annesi gelince senin rahatın kaçıyorsa kocanında rahatı kaçmalı. "annenin yanında böylemi oturacaksın dik otur öyle yapma böyle yap annene ayıp vs..." sen böyle aşırı özenliyken annesi kusur bulursa üzüntüden öl, git eşine ağla olmadı beceremedim kendime sevdiremiyorum diye vır vır sinir et adamı ki oda sinir olsun bu kadar iyi niyetli karısına annesi anlayış göstermedi de laf vurdu diye...
veee işin en önemlisi gece yatak odasındayken "aaa hayatım annen içerki odadayken bana dokunmaaa çok utanırım, ya sesimizi duyarsa ya duş alınca anlarsa anlamasada ben onun içerde olduğunu bilince asla yapamam" de bunu de ama bu sıradada mümkünse üzerinde ince bi gecelik olsun bilmem anlatabildim mi... bak ozaman senin koca nasıl birden bire iyileşecek ve eve 2-3 günden fazla kimse yatılı gelemeyecek...
Uygulayacağım bunları ve yazacağım tekrar