• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdim, yandı ciğerim ne olur yardım edin...

allah yardımcınız olsun çok üzüldüm
eşinize nasıl güveneceksiniz bilmiyorum allah korusun yine gözü döndüğü birgün ya size ve çocuğunuza zarar verirse

hanımlar yorumlarınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum,bugün daha iyiyim, olaya daha sakin bakabiliyorum artık, eşimin ailesi ile de konuştum onlarda oğullarının öfkesini bildikleri için birşey diyemediler, artık herşey eşimin düzelmek için biraz çaba harcamasından geçiyor, çünkü; ben yardımcı olmayı gerçekten istiyorum, seviyorum elbette eşimi, fakat bu şekilde devam ederse de yapacak fazla birşey kalmaz bana...

diyecek bir şey bulamıyorum yine yeni yeniden, bir kez daha. hayretler içindeyim! kafanıza dayadığı silahın bir gün Allah korusun tetiğini çekerse annesiz kalan 3 yaşındaki zavallı yavrunuza ne olacağını düşünüyorsunuz acaba? size dul kalmaktan bahseden anneniz çocuğa nasıl muamele eder?

26 yaşındasınız, hayatın başındasınız. uzun yıllar yöneticilik yaptım diyorsunuz, nasıl oluyor orasını anlamadım da, aileniz de destek olmuyorsa hepsini koyverin gitsin. çocuğunuzun sağlığı, geleceği ve selahiyetinden daha önemli bir şey yok, onu bilin. madem çevrenizde bir tane bile aklı başında insan yok o zaman iş başa yani size düşüyor. dövenini falan okudum da burada, silah çekene de ilk kez rastlıyorum. daha önceden de burada bir kaç kişiye yazmak zorunda kalmıştım, size de yazayım: Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok herhalde?. Allah akıl fikir versin kusura bakmayın da.

[QUOTE="NAZ";19115258]hanımlar yorumlarınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum,bugün daha iyiyim, olaya daha sakin bakabiliyorum artık, eşimin ailesi ile de konuştum onlarda oğullarının öfkesini bildikleri için birşey diyemediler, artık herşey eşimin düzelmek için biraz çaba harcamasından geçiyor, çünkü; ben yardımcı olmayı gerçekten istiyorum, seviyorum elbette eşimi, fakat bu şekilde devam ederse de yapacak fazla birşey kalmaz bana...[/QUOTE]

insallah hersey istedıgın gıbı olur herşey yoluna girer.. mutluluklar sana ...

Back