• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir annenin, Bir kadının yaşayabileceği en kötü şey...

Bu nasıl bir baba nasıl bir eş nasıl bir insan dehşete düştüm okurken...
Allah evladını sana bağışlasın acil şifalar versin. Tez zamanda o adamdan kurtulursun inş.

O filmdekiler ne ki...Çocuklarımın gözü önünde dayak yedim ve ertesi günde hastaneye gittim.(2 haftada bir 5 gün yatıp kemoterapi alıyorduk).

Doğduğum büyüdüğüm sokakta, annemin evinde geldi beni sokaklarda saçlarımdan sürüyerek dövdü.Anneme kızkardeşlerime ağza alınmıcak laflar etti.

Sevgisine zorla savcılığa suç duyurusunda bulundurdu 3 kere adliyelik oldum ve çok şükür hepsinden de aklandım.

O kadar çok şey varki hangi birini anlatayım...
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Allah evladınıza şifa versin. Çok üzüldüm eşinize gelince Allah cehennemi boş yere yaratmamış, hesabını ahirette versin. Sizede bol sabır versin inşallah.

çok zor şeyler yüklenmişsiniz. ama altından kalmış yine güçlüsünüz. siz çok harika bir annesiniz,kadınsınızı,insansınız... sizinle gurur duydum.

Allah daha büyük acılar yaşatmasın...

oğlunuza da acil şifalar diliyorum.

oglunuz masallah pek yakisikliymis Allah bahtini acik etsin
acimayin demistiniz ya ne acimasi arkadasim?
oglu icin mucadele eden kendinden vazgecen
onca aciya rahmen ayakta duran direnen bir annesiniz

nelerde vazgecmissiniz ustelik!

fakat kirmak incitmek istemiyorum inanin sadece
bir kadin olarak dusundugum zaman kendimi kotu hissediyorum
bir yolunu bulup o adamdan kurtulamazmisiniz?
gun gormus bir insansiniz
evinizde var hani ekonomi anlamda careler dusunup
o adamdan kurtulup sadece ogullarinizla bir hayat kuracak careler
bulamazmisiniz?

Nasıl üzüldüm, anlatmaya kelimelerim yetersiz.

Allah size güç kuvvet ve sabır versin.

Yavrunuza tez zamanda acil şifalar versin.

Size onların acılarını yaşatmasın,

eşiniz olan şahsıda ALLAH bildiği gibi yapsın İnşallah (amin)

gercekten cok kotu seyler yasamissiniz...
esiniz insan bile diyemeyecegim turden bir varlik...bu nasil bir vicdandir, bu yaptiklari insanliga sigar mi...?
umarim oglunuz iyilesmistir ve sagliklidir...
esinizi Allah islah etsin...
Allah verir cezasini merak etmeyin...

Oğluna böyle davranan bir yaratığın size kötü davranması kaçınılmaz.Yaratık diyorum kusura bakmayın.Ama içimden böylelerine insan adam hayvan deyipde yüceltemem.Öylesine bir şey işte.Alçak bile değil bu çukur çukur.Uzun zamandır böyle sinirlenmemiştim.Allah yardımcın olsun çocuğun en kısa zamanda sağlığına kavuşsun.Allahda o yaratığı bildiği gibi yapsın.

canım benim yaa Allah yardımcın olsun inanırmısın okurken ağladım çok zoruma gitti sakın o adii için üzülme çoçuğunun sağlığı için didin uğraş çocuğunla mutlu ol eminim dünyanın en sevimli çocuklarından birine sahipsin benim yerime eline öpücük kondururmusun hastalıkla uğraşıpta hastanelerde sürünmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o zorzamanlarda insanın güç alması gereken birilerine ihtiyacı oluyor ama sen bütün gücünü biricik yavrundan al ve sakın değmeyen bir adii için sakın üzüleyim deme sen sadecee canının parçasını düşün 'benim kızımda hasta doğduğundan beri eşimle birlikte hastanelerde sürünüyoruz :(('

canım benim yaa Allah yardımcın olsun inanırmısın okurken ağladım çok zoruma gitti sakın o adii için üzülme çoçuğunun sağlığı için didin uğraş çocuğunla mutlu ol eminim dünyanın en sevimli çocuklarından birine sahipsin benim yerime eline öpücük kondururmusun hastalıkla uğraşıpta hastanelerde sürünmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o zorzamanlarda insanın güç alması gereken birilerine ihtiyacı oluyor ama sen bütün gücünü biricik yavrundan al ve sakın değmeyen bir adii için sakın üzüleyim deme sen sadecee canının parçasını düşün 'benim kızımda hasta doğduğundan beri eşimle birlikte hastanelerde sürünüyoruz :(('

Rabbim evladınıza şifa versin.Sizlerede güç kuvvet versin...

hastane ortamı cidden çok zor ve bide söz konusu olan evlatsa acılar dayanılmaz oluyor...

canım yavrun iyidir inşallah allah bildiği gibi yapsın o adamı diyiceğim çok şey var ama kalsın :(

bu nasıl bi karaktersizliktirki bi heycan uğruna kendi canının parçasını bile hiçe sayıyo.Allah acil şifalar versin size.mademki şimdi çalışamıyosun o adama katlnamk zorundasın inşallah oğlun tamamen iyileşir işine dönersin o adamıda kapının önüne koyarsın

canım yavrun iyidir inşallah allah bildiği gibi yapsın o adamı diyiceğim çok şey var ama kalsın :(

iyi canım, çok teşk ederim...Ama bu hastalıkta bitti,iyileşilldi diye bişey olmuyor malesef kemoterapi alındığı için bağışıklık sistemleri düşüyor vücut enfeksiyonlara açık oluyor o nedenlede çok iyi beslenip bağışıklığı kuvvetlendirmek vede steri.temizl ortam sağlamak zorundayız.

Alakan için teşk ediyorum...

O şahısla bütün münasebetimi öbür tarafa bıraktım bende...

Ben oğlunun iyileşeceğine inanıyorum,tabi kalbini hançerleyen adamın izleri kalacak,çok üzücü bir durum bu felaketler bize niye geldiğini biliyorum herkes sınava tutuluyor,eşin bu sınavda kalmış

Siz tüm bu olanlara rağmen neden eşinizle halen aynı evi paylaşıyorsunuz,bunu anlayamadım...

İlk önce çocuğunuzun mutluluğu için katlanıyor herhalde diye düşündüm ama...!

Çocuğunuzun önünde dayak yediğinizi yazmışsınız...

Böyle bir aile ortamınında o çocuğun ne işi var?

Kavgalar, fiziksel ve sözsel şiddetler,hakaretler...

Tüm bunları ona yaşatmaya ne hakkınız var?

Hele hele o küçücük bedeniyle böylesine ciddi bir rahatsızlığı atlatmaya çalışıyorken...

Farkında değilsiniz ama istemeden o çocuğa kötülük ediyorsunuz...

Öncelikle onun ve sizin yaşam alanınızı iyileştirmekle işe başlayacaksınız.

Lütfen kararlarınızı bir gözden geçirin...

bu nasıl bi karaktersizliktirki bi heycan uğruna kendi canının parçasını bile hiçe sayıyo.Allah acil şifalar versin size.mademki şimdi çalışamıyosun o adama katlnamk zorundasın inşallah oğlun tamamen iyileşir işine dönersin o adamıda kapının önüne koyarsın

Boşuna dememişler cennet anaların ayağı altındadır diye...Erkeklerin 1 nefsi vardır dedikleri bu olsa gerek...

Ben 41 yaşımdayım ve bu yaşım bana şunu öğretti, sakın eşimin yaptıklarından dolayı böyle bir kanıya vardığımı düşünmeyiniz...

Erkeklerin kadınlardan sadece fizik üstünlüğü var; ne duygusal anlamda, ne zeka anlamında nede irade olarak üstün değiller kadınlar daha güçlü akıllı ve iradeliler.

Toplumumuz erkeği üstün cins gibi dayatmaya çalışsada ben erkeğin kadınlardan vasat olduğu kanısındayım...

Bir erkek bir kadın için eşinden vazgeçebilir evladından da...Hiçbir kadın bırak hastalığında sağlığında bile terk etmez evladını...(istisnalar olabilir ben çoğunluktan bahsediyorum)

Siz tüm bu olanlara rağmen neden eşinizle halen aynı evi paylaşıyorsunuz,bunu anlayamadım...

İlk önce çocuğunuzun mutluluğu için katlanıyor herhalde diye düşündüm ama...!

Çocuğunuzun önünde dayak yediğinizi yazmışsınız...

Böyle bir aile ortamınında o çocuğun ne işi var?

Kavgalar, fiziksel ve sözsel şiddetler,hakaretler...

Tüm bunları ona yaşatmaya ne hakkınız var?

Hele hele o küçücük bedeniyle böylesine ciddi bir rahatsızlığı atlatmaya çalışıyorken...

Farkında değilsiniz ama istemeden o çocuğa kötülük ediyorsunuz...

Öncelikle onun ve sizin yaşam alanınızı iyileştirmekle işe başlayacaksınız.

Lütfen kararlarınızı bir gözden geçirin...

Siz hiç marketten sayıyla 3 elma 2 muz aldınız mı....Siz arabanıza benzin alamadığınız için toplu taşıma ile 80 km. deki hastaneye gittiniz mi ( ki bu çocukların maskede kullansalar mümkün olduğunca toplumdan izole olmaları lazım, hele ki toplu taşıma araçları tam kabus)...Siz gece yarıları bırakın evladınızı herhangi biri için kan bulmak için çırpındınız mı...Siz 35 liralık ilaç paranız olmadığı için evladınızın tedavisine gerekli olan ilacı alamadığınız oldumu...

Sizin evladınız hastanede 41 derece ateşle baba baba diye sayıkladımı...

Siz kan kanserinin ne zor bir hastalık olduğunu okudunuz yada duydunuz mu...

Bu hastalığa yakalanında, bakanında herhafta psikolojik desten aldığını biliyormusunuz...

Söz konusu evlatsa herşeye katlanılıyor arkadaşım...

O dayaklar, tacizler, hakaretler bitti...Bitirende ben oldum...

Susarak bitirdim...Nedenlerini, niçinlerini sormuyorum susuyorum....

canim evladina cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin
esinde insallah bundan sonra ayni hatalara düsmez

Siz hiç marketten sayıyla 3 elma 2 muz aldınız mı....Siz arabanıza benzin alamadığınız için toplu taşıma ile 80 km. deki hastaneye gittiniz mi ( ki bu çocukların maskede kullansalar mümkün olduğunca toplumdan izole olmaları lazım, hele ki toplu taşıma araçları tam kabus)...Siz gece yarıları bırakın evladınızı herhangi biri için kan bulmak için çırpındınız mı...Siz 35 liralık ilaç paranız olmadığı için evladınızın tedavisine gerekli olan ilacı alamadığınız oldumu...

Sizin evladınız hastanede 41 derece ateşle baba baba diye sayıkladımı...

Siz kan kanserinin ne zor bir hastalık olduğunu okudunuz yada duydunuz mu...

Bu hastalığa yakalanında, bakanında herhafta psikolojik desten aldığını biliyormusunuz...

Söz konusu evlatsa herşeye katlanılıyor arkadaşım...

O dayaklar, tacizler, hakaretler bitti...Bitirende ben oldum...

Susarak bitirdim...Nedenlerini, niçinlerini sormuyorum susuyorum....

Emin olun bilgim en az sizin kadar.

Öncelikle yaşam koşullarınızı iyileştireceksiniz...

Bu hastalıkta mutluluğun,inancın,psikolojinin önemi yadsınamaz...

Madem psikolojik destek aldınız, böyle bir aile ortamında bu kadar kayıtsız kalmanız çok ilginç...

Tüm bu olanları bu kadar soğukkanla kalmanız çok tuhaf.

Anlam veremedim gerçekten; beş parasız kaldığı için eşim döndü diyorsunuz.

Sonra da 3 elma, 2 muz, otobüs parası diyerekten maddi destek amaçlı kendinizi savunuyorsunuz.

Gelgelelim, değil 3 elma o adam size çuvalla muz,altın getirse o çocuğa o kavgalı ortamı yaşatmamalıydınız.

Maddi desteği pekala ayrı evlerde kalırkende yapabilirdi. Çocuğunuza sağlıklı ortam sunmanız için bunu yapmalıydınız.

Ben çocuğunuza ve diğer tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum...

Ama size bu konuda kesinlikle hak vermiyor, aksine kınıyorum...

Siz bir annesiniz; güçlü olmalısınız...

O çocuğun gözleri önünde de her ne olursa olsun güçlü durmalısınız...

Gözleri yaşlı,dayak yiyen,hakaretlere maruz kalan bir anneyi görmeye yürek dayanmıyor iken, öyle bir aile ortamında yaşamayı hiçbir evlat istemez.

Siz farkında olmadan/olarak o çocuğa psikolojik bir travma yaşatıyorsunuz.

Öyle aile olmaz olsun, hiç kusura bakmayın...

Ve halen daha kendim bitirdim,susuyorum diyorsunuz...

E yani...

Bu kadar şeyden sonra geç bile kalmışsınız...

Son düzenleme:
Back