- 30 Nisan 2016
- 1.015
- 1.983
- 133
Ben kendi evlerine geçecekler sandım bu insanlar neden sokakta kalmış gibi gezinip duruyorlar kiEvet 2 tanesi aynı şehirde 3 tanesi başka şehirlerde, gitmeyi düşündükleri oğulları da başka sehirde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendi evlerine geçecekler sandım bu insanlar neden sokakta kalmış gibi gezinip duruyorlar kiEvet 2 tanesi aynı şehirde 3 tanesi başka şehirlerde, gitmeyi düşündükleri oğulları da başka sehirde
İnsanlar da utanma da yokŞeker tansiyon fıtık vs rahatsizliklari var. Kv 68 yaşında kb 73 diye biliyorum. Soba yakıyorlar baharda döndüklerinde soğukken yakıyorlar ama tüm kış istemiyorlar mutfak banyo her yer soğuk olduğu için hasta oluyoruz diyerek geliyorlar
Ayni sehirde olanlara gitsinler bi haftada orda kalsinlar. Oradan hastaneye gitsinler bu kadar olayin ustune hala randevu bahane ediliyorsa zamanla degiseceginizi dusunuyorlardir taviz vermeyin.Evet 2 tanesi aynı şehirde 3 tanesi başka şehirlerde, gitmeyi düşündükleri oğulları da başka sehirde
Ben hizmeti bir kaç gündur bedenen tukendigim için azaltmıştım, ama hala az da olsa yapiuordum ya da eşim topluyordu vs ve net surat aşmaya da başlamıştım. Ama bu şekilde ise yarar mı emin olamadığım için buraya yazıp hem fikir almak hem de içimi açmak istedim. Sonrasında buraya yazdığım sıra şansima misafir geldi bende burda yorumlara cevap yazmaya devam ettim ve hiç bir şeye elimi sürmedim tepki olarak bu da baya tepki çekti misafir varken midemin bulanmasi işlere elimi surmemem içeri gidip uzanmam vs. Sonrasında hızlı şekilde patlak verdi olay misafirler gidince kv de içinde biriktirmis galiba onu dışarı vurdu eşim de bana yüklendi göndereceğim dedi vs vs hızlı gelişti evet zaman olarak bı de eşimle bu konuyu zaten geçen yıldan beri konusturup cozume ulaştıramadığım için eşimin bildigi ama benim işlere hizmete devam ettiğim surecti bunları da azaltıp sonra birden kesince olay oldu yaniŞimdi siz bu konuyu dün akşam açtınız, açtığınızda hizmeti kestiniz zaten. Buraya yazarak bu tavrınızı mı onaylatmak istediniz? Zaman akışını kavrayamadım kusura bakmayın. Giriş, gelişme, sonuç ne zaman oldu yani
Ay en çok da size kızdım. Çalışan kadınsınız yani az sesiniz çıksın. Geçen sene de aynısı olmuş eşinizle çözememişsiniz e deseydiniz ya çocuk yapmam bu şartlarda diye. Eşinize deyin çözsün çôzmezse de gidin otelde kalın daha iyi bu ne saçmalık.Arkadaşlar paylaşacak artık kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim, belki sizden bir fikir olur diye Eşimin ailesi her kış bana kalmaya geliyorlar. Yaklaşık 4 ay kalıp gidiyorlar. Başka erkek,kız evlatları olduğu halde sadece bize geliyorlar tüm kışı bizde geçiriyor, Onlar bize geldiği için de diğer evlatları da akrabalar da kış boyu çaya yemeğe ziyarete bize geliyorlar. Ve kimse durumu umursamıyor. Biz evleneli daha 2 sene oldu . Kimse bunlar daha yeni evli başbaşa kalsınlar ya da biraz da bizde kalsınlar vs demedi aksine üzerimize yıkmaya çalışıyor gibiler çoğu şeyi. Şuan 5 haftalık yeni hamileyim bulantılarım var buna rağmen Kv kb benden sürekli hizmet bekliyorlar yemek bulaşık doğru düzgün hiç birşeye el sürmüyorlar. ben de bı de çalışıyorum hem iş hem evde bu durum maddi manevi tükenmiş durumdayım. Evde rahat giyinmek istiyorum gebelk hormonlardan dolayı ruhen daraliyorum ama yatak odasından başka rahat edecek yerim yok. Bazen belim ağrıyor oturup ayağımi uzatacak yer yok bir odada yataklari var diğer odada gün boyu TV izliyorlar uzaniyorlar. Eşimle bu durumu konuştum rahat edemediğimi dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledim . Eşim anne babasına üstü kapali diğer erkek kardeşine biraz gitseler değişiklik olur hamile yoruluyor vs diye söyledi. Fakat ne kayinvalidem ne kayın babam gitmek istemiyor burda idare ederiz kış bitiyor vs demisler duymamazliktan gelmişler bir nevi onlar boyle diyince ben daha da deli oldum. Nisana kadar duruyorlar bı de. Tek sorun ev işi de değil insan kendi evinde rahat etmek istiyor yani diğer kardeşlerine de 1 ay 1 ay gitseler yine sorun değil benim için. Ama her yil 4 ay tükendim . Geçen yil da aynisini yaptılar diğer kardeşlerine tek gün bile kalmadılar. Geçen yıl tukendigim için bir konudan kavga ettik bagirmali cagirmali evde kavga oldu hatta yine de gitmediler, aksine beni aglattiktan sonra iş buyurdular ben de aile huzurum için sustum sabrettim.Kotu gelin oldum. Bu yıl da istememe rağmen yasadiklari ilçede sobalı olduğu için soğuk diye geldiler ben de dedim insanlık olsun bu yıl diğer kardeşlerine de gitmeleri için konusuruz vs. kabul ettim . Bu yıl Eşimin eşimin erkek kardeşi dil ucuyla bir kaç kez cagirdi ama bizimki kadar rahat mı edemiyorlar bilmiyorum. gidelim deseler tüm aile mecbur uymak zorunda ama tek bize yüklendiler. Yaşlı insanlar onları da üzmek istemiyorum ama neden sadece biz bunu yaşıyoruz diğer evlatlarının gayet hali vakti yerinde sıkıntıları yok hizmet ederler gayet onlarda da rahat ederler ama durum böyle. Lütfen bana akil verin eşim de konuştu etkisi olmadı ne yapacağımı bilmiyorum tükenmiş durumdayım. Özellikle gebelikten dolayı sabrim hiç kalmadı.
Ben de öyle düşünüyorum. Aynı şehirde olanlara gidebileceklerini soyledim, ama misafir olarak gittiklerinde bile rahat edemediklerini en rahat bura olduğunu yaşlı olduklarını vs soylemisler eşime duygu sömürüsü yapmışlar yine. Ondan randevuya kadar idare et gidecekler dedi ama dönüşü yok kesinlikle bıktım bıktım. O yüzden gitmezlerse ben gidicem hiç arkama da bakmicam net. BıktımAyni sehirde olanlara gitsinler bi haftada orda kalsinlar. Oradan hastaneye gitsinler bu kadar olayin ustune hala randevu bahane ediliyorsa zamanla degiseceginizi dusunuyorlardir taviz vermeyin.
Bu arada niye hem çalısıp hem gelip hizmet ediyorsunuz ki üstelik hamilesiniz. Borakın yemek yapmayı. Eşiniz yapsın ya da aç itursunlar. İnsanda az vicdan merhamet olurBen de öyle düşünüyorum. Aynı şehirde olanlara gidebileceklerini soyledim, ama misafir olarak gittiklerinde bile rahat edemediklerini en rahat bura olduğunu yaşlı olduklarını vs soylemisler eşime duygu sömürüsü yapmışlar yine. Ondan randevuya kadar idare et gidecekler dedi ama dönüşü yok kesinlikle bıktım bıktım. O yüzden gitmezlerse ben gidicem hiç arkama da bakmicam net. Bıktım
Kızmakta haklisiniz ben de kendime çok kızıyorum geçen yıl nasıl sustun diye, anlam veremiyorum her şeye sahibim ama buna neden evden giderek tepki göstermedim diyorum hala. Zamanı geri getiremiyorum işte. Aradan zaman geçince yaz gelince kv ile aramız yumuşadı bir şeyler düzeldi o bana sıcak davrandı ben de o öyle yapınca yazın vs umursamadim normal davrandim. Kış gelince beni yine korku sardi asla cagirmadim. Sonrasında da eşime dedim ki kardeşlerine de giderlerse olabilir. Ama yok gitmeyi istemiyorlar üstü açık da söyledi kapalı da gitme düşünceleri yoktu. Tavır koyunca şuan gidelim demisler ama ben isinsam eminimm bizi idare edin kuzum diyip konuyu kapatırlar o yüzden aslaaa yelken indirmek yok bitti yeterAy en çok da size kızdım. Çalışan kadınsınız yani az sesiniz çıksın. Geçen sene de aynısı olmuş eşinizle çözememişsiniz e deseydiniz ya çocuk yapmam bu şartlarda diye. Eşinize deyin çözsün çôzmezse de gidin otelde kalın daha iyi bu ne saçmalık.
Onlari yeterince rahat ettirdiniz bi hafta rahatsiz olsunlar aman. Umarim bi hafta sonra bari giderler bu surede hic hizmet etmeyin gerekirse yemeginizi disardan soyleyin yiyin ne yaparlarsa yapsinlar.Ben de öyle düşünüyorum. Aynı şehirde olanlara gidebileceklerini soyledim, ama misafir olarak gittiklerinde bile rahat edemediklerini en rahat bura olduğunu yaşlı olduklarını vs soylemisler eşime duygu sömürüsü yapmışlar yine. Ondan randevuya kadar idare et gidecekler dedi ama dönüşü yok kesinlikle bıktım bıktım. O yüzden gitmezlerse ben gidicem hiç arkama da bakmicam net. Bıktım
Eşiniz tam bir öküz. Göndermesin anne babasını madem kendi yapsın yemek temizlik. Biliyor yapamayacağını gôndericem diyor. Altını mı alıyorsun ne yaa niye onun ana babasının altono siz alasınız zaten. Bu kadar öküz bir adamla evlenmiş olmanız üzücü. Pis adam ne biçim konuşmuş. Bilemiyorum bu seviyedeki insanla nasıl tekrar aranızı düzeltirsiniz .Merhaba son durumu yazmistim sizi alintilamamisim galiba, bir kaç gündür kendi içimde artık yorulduğum için iş yapmayı azaltmıştım, mutfakta bulaşıklar vs birikiyordu dokunmadım eşim topladı vs. Yavaş yavaş hissediyorlardı. Dün ise hiç bir şey yapmadım taş taş üstüne koymadım. İkindi üstü (benden habersiz)yemekli yakın akraba misafir geldi kv kb için ona da hizmet etmedim midem bulanıyor dedim. Yemek yapılırken gittim uzandım. Eşim fırın yemegi bi de çorba yaptı kendi ben karışmadim kokuyor vs.diye. yemek hazirlaninca gittim yedim bulasiga dokunmadım. Bunun üzerine eşim misafirler gittikten sonra ne oldu diye ağzımı aramaya başladı ben de bunaldığımi fiziksel ruhen vs anlattım. Sonra içeri gitti annesi de anlamis galiva annesinin ağlama sesini duydum, sonra eşim geri yanıma geldi kendinin de gözleri dolmuştu. Biraz bu konuda konuştuk, konuştukça ne var ne yok ben iyice açtım kendimi. Bu sefer ters konuşmaya başladı annemin babamın altını mi temizliyorsyn ne yapıyorsun sanki falan dedi surat aşıp içeri gidip göstermene gerek yoktu o insanlar benim için herşeyi yaptılar vsvs. Bı daha annem babam için bisey yapma akrabalarima da yapma ben yaparım vs dedi. Onlar gidicekler gondericem konuştum simdi dedi. Doktor randevusu varmış bir hafta sonra onfan sonra kardesime gondericem dedi. Ama artık bir sey yapmanı istemiyorum falan dedi. Ben de kendimi savundum hamile halimle artık biktigim vs hamile olmasam bile bunun doğru olmadugu gibi gibi.. o da kimse senden iş beklemiyor biliyorum hamile halinle yapma zaten vs dedi. Ama dün bir şey yapmadım diye ne oldu ne oldu diye üzerime geldi . Çelişkili yani.. neyse şuan eşim tavırlı ise giderken tek kelime konuşmadık. Ama haklı olduğum için aynı tavırda devam edicem iş yapmayarak. Her şeyi kendileri yapsin 2 günde yapmadım diye bile hemen kriz çıktı. Doktor kontrolüne kadar idare edicem iş yapmayacağım ama 1 hafta. Yine de gitmezlerse o zaman annemlere gitmeyi dusunuyorum
Normalde kv kb yokken Eşim benden daha geç işten geldigi için yemeği hazirlarim .ben bir şey hazirlamayinca eve gelince gergin oluyor o gerilince ben de gerildigim için kv kb yokken ne yapıyorsam o şekilde yapmaya devam etmistim. Kayinvalidelere de hamile oldugum için çok yoruldugum biraz da diğer kardeşlerine gitmesi için eşim rica etti tavsiye verdi (hamile olmasam sürekli kalmaya hakları var sanki her türlü böyle olmaması lazım) kv kb de kış bitiyor marta gideriz diye vs geciştirmişler ama gitmiyorlar geçen yıl da Mart dediler oldu nisanin ortası. Ben de şuan bir şey hazırlamayı bıraktım dün yapmadım hemen kriz oldu bugun de yapmayacağım bakalım nereye kadar giderseBu arada niye hem çalısıp hem gelip hizmet ediyorsunuz ki üstelik hamilesiniz. Borakın yemek yapmayı. Eşiniz yapsın ya da aç itursunlar. İnsanda az vicdan merhamet olur
Siz gidince ev bize kaldı diye sevinirler daha çok yerleşirlerse ?Ben de öyle düşünüyorum. Aynı şehirde olanlara gidebileceklerini soyledim, ama misafir olarak gittiklerinde bile rahat edemediklerini en rahat bura olduğunu yaşlı olduklarını vs soylemisler eşime duygu sömürüsü yapmışlar yine. Ondan randevuya kadar idare et gidecekler dedi ama dönüşü yok kesinlikle bıktım bıktım. O yüzden gitmezlerse ben gidicem hiç arkama da bakmicam net. Bıktım
E tamam işte 2 tanesi aynı şehirdeymiş onlara gitsinler. Eşiniz sizi oyalıyor resmen. Çok saçma bi bahane sunmuşEvet 2 tanesi aynı şehirde 3 tanesi başka şehirlerde, gitmeyi düşündükleri oğulları da başka sehirde
Eltiler zamanında kovalamış demek ki , konu sahibi yeni gelin sessiz buldularE tamam işte 2 tanesi aynı şehirdeymiş onlara gitsinler. Eşiniz sizi oyalıyor resmen. Çok saçma bi bahane sunmuş
Diyecek bir şey bulamıyorum ben de ataerkil toplum işte kayinvalidemin agzindan şunu duydum yani, ilerde elden ayaktan düşünce evlat değil gelin bakacak ondan gelinin yeri ayrı vs gibi cumleler soyledi. İcimden dedim ne alakaaa niye gelin baksın niye evlatların hepsinin anne babasına sırayla bakması gerekmez mi ya da hiç olmazsa bakıcı tutması? Yook errrkekkk evladın disinda kimse bakamaz o yüzden gelin bakacakk. Damadin evinde uzun kalınmaz gurur meselesi.. cahilce dusunceler yani. Kafa yapıları tam olarak böyleEşiniz tam bir öküz. Göndermesin anne babasını madem kendi yapsın yemek temizlik. Biliyor yapamayacağını gôndericem diyor. Altını mı alıyorsun ne yaa niye onun ana babasının altono siz alasınız zaten. Bu kadar öküz bir adamla evlenmiş olmanız üzücü. Pis adam ne biçim konuşmuş. Bilemiyorum bu seviyedeki insanla nasıl tekrar aranızı düzeltirsiniz .
Açık açık kovun yoksa ömürlük sorun olacak sizeDiyecek bir şey bulamıyorum ben de ataerkil toplum işte kayinvalidemin agzindan şunu duydum yani, ilerde elden ayaktan düşünce evlat değil gelin bakacak ondan gelinin yeri ayrı vs gibi cumleler soyledi. İcimden dedim ne alakaaa niye gelin baksın niye evlatların hepsinin anne babasına sırayla bakması gerekmez mi ya da hiç olmazsa bakıcı tutması? Yook errrkekkk evladın disinda kimse bakamaz o yüzden gelin bakacakk. Damadin evinde uzun kalınmaz gurur meselesi.. cahilce dusunceler yani. Kafa yapıları tam olarak böyle
Şimdide kızın ağzına bi parmak bal çalmış oyalıyolar. Aynı şehirde çocukları olmasına rağmen doktor işini bahane etmişler tee haftaya olan randevu yani.Eltiler zamanında kovalamış demek ki , konu sahibi yeni gelin sessiz buldular
Her sözleri bana gelecekteki felaketlere dair mesaj veriyor işte. az kaldı buraya da gelismeleri yazacağım umarım çabucak cozulurAçık açık kovun yoksa ömürlük sorun olacak size