• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piraye kaos arıyorsan dizi önereyim sana.

Kadını salın yahu. Hemen on dk da çözülsün, çözülmezse de sürünsün gebersin istiyorsunuz.

Biraz realist olun.
Realist mi olalım 😂 kaos mu arıyoruz😂 burası bdv şekerim, kurgu yok, derdi veya deneyimi olmayanın burda isi yok, yorumları beğenmiyorsan girme, başka forumlarda takıl.😎

burada yorum yaparken insanlar bazen çekirdeğini alıp keşke bir olay çıksa modunda olabiliyor. yok git sor, yok randevuya kadar bekleme ortalığı ayağa kaldır vs. kendinizi, eşinizi, aranızdaki ilişkiyi en iyi siz bilirsiniz. hiç kimse mükemmel değildir, eşiniz de anladığım kadarıyla dengeyi pek iyi kuramayan biri. Ama yeni evlisiniz, bunlar zamanla öğrenilebilecek şeyler. Siz net olun. Eşinize kontrol gününe kadar mühlet vermişsiniz madem o güne kadar bekleyin derim. Ama o gün baktınız sözlerinde durmuyorlar siz de açık açık yüzlerine konuşun. O noktadan sonra tüm sorumluluk eşinizde çünkü. Sizin şuan fevri bir hareket yapmanız durumları daha kötü yapabilir, hamilesiniz dikkat edin kendinize

Ben ruveyda hanımın tavsiyesine katılıyorum.
Burada sanırım eş ailesinin araba istemesi mevzusu üzere danışan bir üye vardı. Gayet haklı gerekçelerle sorunu çözmeye çalışırken benzer yorumlardan çok fazla almıştı. Onun eşinin düzeltmeye sizin eşinizden daha yakın olduğunu ve durumu iyileştirmeye çabaladığını hatırlıyorum.
Üye hanım ben haklıyım, kısa zamanda sonuç alacağım, olmazsa boşarım diyerek eşi ile son kez net bir konuşma yaparken adam ben boşanmak istiyorum dedi. Halbuki kadının istediği bu değildi ve benim gözlemlediğim gidişata göre; fevri davranmasaydı sadece haklı değil, mutlu da olabilirdi.
Her zaman hakkınızın peşinde olun; ancak bilmek gerek bu yolda her yöntem herkese aynı mutluluğu getirmeyebilir.
Randevu tarihi ile bizzat ilgilenmeyerek hata ettiniz. Eşiniz iki tarafı idare etme rolünden kolayca sıyrılamayacak belli ki.
Olaylar sıcakken tepki gösterme/onları karşılama refleksinizi geliştirin.
Bir insanın, özellikle de bu toplum yapısındaki kadınların edineceği en önemli sosyal
becerilerden biri budur diye düşünüyorum.

Yok yok yazacağım arkadaşım, sadece kulupte baya üzerime gelmeye başladılar boşanmadan tutun da kurtaja kadar, bundan dolayı psikolojik şuanlık dalgalanma yaşamasam iyi gibi geliyor gebelikten dolayı, o yüzden siteden çıkıp randevudan sonra kayinvalideleri yollayıp geri gelmeyi düşünüyorum her şey düşündüğüm gibi olursa da işler farklı gelişirse de buraya yazacağım zaten🌷♥️
Ay yok artık. Evde klavye karşısında sıkıntıdan ona buna saran bi sürü insan v
Allah'ım çok şükür sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim. Diğer üyeleri de anlıyorum ama artık kabul ettim biraz zaman diyorum. Beni hiç tanımadan bazıları sen bunu yapamayacaksın sen şöylesin oh şunlar başına gelecek, demeleri o kadar üzücü ki. Teşekkür ederim tekrar umarım bu şekilde durumu cozebilirim. çözülmezse yine sert yolu deneyeceğim ama biraz zaman işte
ya çoğu klavye karşısından tuvalet ve yemek dışında kalkmayan ya da kendi hayatından son derece mutsuz insanlar. Siz kendinizi manyak gibi parçalasanız deliler gibi olsanız çok keyif alacaklar. Akla uygun mu yani dedikleri ne sallıyosun. Kendi akıl süzgecinden geçir burada her tarzdan her mental durumdan insan var.

Kendi haklarını savunamayan biri yarın evladının hakkını hiç savunamaz. Anlattığınız şey bu zamanda kabul edilecek gibi değil, yorum dahi yapmıyorum. Benim eşim 4 ay ailesini evime getirip beni bu duruma düşürse değil çocuk yapmak yüzümü dahi göremez. Hepimiz evlendikten sonra belli durumlara tahammül ediyoruz ama bu kadarına nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. Gelme diyeceksiniz ve gelmeyecekler, bu kadar basit.

Realist mi olalım 😂 kaos mu arıyoruz😂 burası bdv şekerim, kurgu yok, derdi veya deneyimi olmayanın burda isi yok, yorumları beğenmiyorsan girme, başka forumlarda takıl.😎
Beğenmeyen ben değilim, kadın eşini küçük tüple dövüp, kv sine molotof fırlatmadığı için beğenmeyen sensin şekerim

Ay ben de çok şaşırmıştım, konuda kocam, erim, evimin direği, nolmuş kocanın ailesi seni köle almışsa diyenler niye yok diye. Bu sefer hemcinsimizin tepe tepe kullanılmasına, değersiz görülmesine, maddi manevi sömürülmesine, kocaları tarafından beş kuruş değer verilmemelerine bizim gibi karşı durmuşlar sandım ama yanılmışım. Bu konuda bile kocayı ve kocanın ailesini haklı bulup, biz de çekiyoruz kocalarımız bizim de sırtımıza vurup lokmamızı alıyor diye koşa koşa gelmişler.

Hepimiz iş güç meslek sahibi para kazanan, ayakları üstünde duran kadınlarız, bu yüzden bunları yazıyoruz. Asıl sizler kocanız izin vermezse evden çıkamayan sokağa adım atamayan, sokakta ne olup bitiyor haberi olmayan, ben bilmem beyim bilir kafasındasınız. Başka açıklaması olamaz, kıskançlık hasetlik içindesiniz. Birinin kurtulma umudu olmasın onu da çekin aşağı, sizinle aynı ilgisizliği sevgisizliği değersizliği yaşasın. Yeter ki kocalar ve aileleri gram üzülmesin kırılmasın hadsizlik yapılmasın. Kadın çalışıyor para kazanıyor üstüne kayın aileye hizmet ediyor o da yetmiyor kayınailenin misafirlerine hizmet ediyor. Geçen sene kayınvalide kayınpeder kadının üstüne yürüyüp yatak odasında kıstırıp ağlatmışlar. Buna rağmen ailesine mık diyememiş bir koca var ortada. Karısını satsalar dövseler ona da sesi çıkmayacak. Kadının elinden kendi evinde eşya çekiştirip alıyorlar trip atıyorlar, çığlık çığlığa bağırıyorlar. Bizi çıldırtan şeyler sizleri mutlu mu ediyor, oh dayağını ye otur mu diyorsunuz anlamadım ki. Gurur haysiyet özgüven, değersizlik hayal kırıklığı kelimelerinin karşılığı yok mu sizde? Hemcinsinize bunları niye reva görüyorsunuz?

Kadın doktor randevusu ne zaman onu bile bizim ısrarlarımız sonucu sorabildi. Mesela muayene sonrası kontrol varsa 10 gün sonra da kontrole gidecekler, sen randevuya kadar tamam dedin madem demiycekler mi? Kendisine söyleyen danışan soran haber veren yok. Sanki son doktor kontrolü bu olacak ondan sonra sapasağlam taş gibi olacaklar. Hamile kadının doktor randevusunu kim takip ediyor, kese oluşmuş mu diye heyecanlanan niye yok? Siz sus otur aman saygısızlık yapma yazın bizler de sor öğren kesin kararlı ol, asla kabul etme orası senin evin yazalım. İyilikten anlamayana saygı falan duyulmaz.

eowyn123 eowyn123 Siz de evde odaya kapanmayı bırakın gidin terapi alın. Memurmuşsunuz vardır psikolog terapist imkanınız. Önce düşünce yapınızı değiştirin, kendinizi sevmeye önemsemeye başlayın. Bu ortamda çocuk büyütmeye hakkınız yok. Ne odasını bilecek, ne anne baba çocuk çekirdek aile ortamını. Eğer olmuyorsa da zorlamayacaksınız, bu adamdan köy kasaba olmaz it gibi korkuyor ana babasından, çocuğunuza tek başınıza bakacaksınız. Size evlenmeden önce kesinlikle gelip kalmayacaklar denmiş yalan söylenmiş. Evlerine kalorifer doğalgaz tesisat vs döşenecekse de ya hep ya hiç diyin. Ya bütün kardeşler katılır biz de payımızı veririz ya da isterse soğukta tirtir titreyip otursunlar diyin. Gidin çocuğunuz için harcayın.

Bu konu ilk açıldığında görmüştüm. Yorum yazacaktım ama vazgeçtim. Çünkü konu sahibi ses çıkarabilse baştan çıkarırdı. Yeni evliyken önünü alamayan hamile haliyle mi rest çekecek?
Konu sahibi eşek gibi çalışıp kirasını, faturalarını ödediği evde, kendi döşediği salonda yayılan, maaşıyla besleyip baktığı insanlara "beni duymazlar, cevap vermezler, ciddiye almazlar" diye soru bile soramıyor, grup açıp sulaleye ültimatom mu verecek 😂

Kovsun diyen kim? Tek bir "kov " tavsiyesi yapılmadı, varsa bı tane göster allahaskina....
Siz farklı bir konunun yorumlarını mı okudunuz acaba 😁 kadına kürtaj yapıp boşadılar bile 👍🏻 neden o kadar gün bekliyorsun hemen konuş gitsin diğer çocuklarına diye kaç tane yorum geldi. Bakın kimse zaten ne adamı ne ailesini savunmuyor. Ama bu tarz baskı derecesinde yorumların da konu sahibine bir faydası yok. Kadıncağız evde bunalıyor, buraya giriyor bir de burada bunalıyor herkese tek tek açıklama yapıyor. Aileyi randevuya kadar gönderip randevu sonrası tekrar gelme ihtimalini istemiyorum diyor. İşleri bittikten sonra gönderip o kapıyı kapatacağım, aralamaya çalışırlarsa da izin vermeyeceğim sonucu ne olursa olsun diyor. Burada bazen şunu ıskalıyoruz, herkesin karakteri, olaylara karşı gösterdiği reaksiyonlar bir değil. Olamaz da. Kimisi evinin kapısından kovar, kimisi süreç içerisinde çözüm bulmaya çalışır. Kimisinin bu duruma 1 gün bile tahammülü yoktur. Kimisi biraz daha tolere edebilir. Kimisi için bu durum boşanma sebebidir, kimisi için değil. Kadın o kadar beklemiş zaten. Eşi de şuan söz vermiş hastane sonrası gideceklerine. 10 gün daha bekleyip ondan sonra net bir şekilde asla müsamaha göstermeyeceğim diyor. Umarım öyle de olur, eşi de sözünde durur her ne kadar daha önce durmadıysa da. Durumun ciddiyetinin, yuvasının yıkılma tehlikesinin farkına varmıştır umarım.

Arkadaşlar paylaşacak artık kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim, belki sizden bir fikir olur diye :( Eşimin ailesi her kış bana kalmaya geliyorlar. Yaklaşık 4 ay kalıp gidiyorlar. Başka erkek,kız evlatları olduğu halde sadece bize geliyorlar tüm kışı bizde geçiriyor, Onlar bize geldiği için de diğer evlatları da akrabalar da kış boyu çaya yemeğe ziyarete bize geliyorlar. Ve kimse durumu umursamıyor. Biz evleneli daha 2 sene oldu . Kimse bunlar daha yeni evli başbaşa kalsınlar ya da biraz da bizde kalsınlar vs demedi aksine üzerimize yıkmaya çalışıyor gibiler çoğu şeyi. Şuan 5 haftalık yeni hamileyim bulantılarım var buna rağmen Kv kb benden sürekli hizmet bekliyorlar yemek bulaşık doğru düzgün hiç birşeye el sürmüyorlar. ben de bı de çalışıyorum hem iş hem evde bu durum maddi manevi tükenmiş durumdayım. Evde rahat giyinmek istiyorum gebelk hormonlardan dolayı ruhen daraliyorum ama yatak odasından başka rahat edecek yerim yok. Bazen belim ağrıyor oturup ayağımi uzatacak yer yok bir odada yataklari var diğer odada gün boyu TV izliyorlar uzaniyorlar. Eşimle bu durumu konuştum rahat edemediğimi dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledim . Eşim anne babasına üstü kapali diğer erkek kardeşine biraz gitseler değişiklik olur hamile yoruluyor vs diye söyledi. Fakat ne kayinvalidem ne kayın babam gitmek istemiyor burda idare ederiz kış bitiyor vs demisler duymamazliktan gelmişler bir nevi onlar boyle diyince ben daha da deli oldum. Nisana kadar duruyorlar bı de. Tek sorun ev işi de değil insan kendi evinde rahat etmek istiyor yani diğer kardeşlerine de 1 ay 1 ay gitseler yine sorun değil benim için. Ama her yil 4 ay tükendim . Geçen yil da aynisini yaptılar diğer kardeşlerine tek gün bile kalmadılar. Geçen yıl tukendigim için bir konudan kavga ettik bagirmali cagirmali evde kavga oldu hatta yine de gitmediler, aksine beni aglattiktan sonra iş buyurdular ben de aile huzurum için sustum sabrettim.Kotu gelin oldum. Bu yıl da istememe rağmen yasadiklari ilçede sobalı olduğu için soğuk diye geldiler ben de dedim insanlık olsun bu yıl diğer kardeşlerine de gitmeleri için konusuruz vs. kabul ettim . Bu yıl Eşimin eşimin erkek kardeşi dil ucuyla bir kaç kez cagirdi ama bizimki kadar rahat mı edemiyorlar bilmiyorum. gidelim deseler tüm aile mecbur uymak zorunda ama tek bize yüklendiler. Yaşlı insanlar onları da üzmek istemiyorum ama neden sadece biz bunu yaşıyoruz diğer evlatlarının gayet hali vakti yerinde sıkıntıları yok hizmet ederler gayet onlarda da rahat ederler ama durum böyle. Lütfen bana akil verin eşim de konuştu etkisi olmadı ne yapacağımı bilmiyorum tükenmiş durumdayım. Özellikle gebelikten dolayı sabrim hiç kalmadı.
Suç sizde kusura bakmayın ama en baştan tepkinizi koyup kabul etmeyecektiniz, tartışmaya rağmen geliyorlarsa sorun eşinizde ailesinde değil, evi sobalı olan binlerce insan var bu bir bahane değil, bu halde sorunları çözmeden hamile kalmışsınız, büyük kavga çıkarıp tepkinizi koyun , uymadıkları taktirde eşinize ve ailesine boşanacağızı belirtin ve blöf yapmayın net olun , çalışan bir kadının şu hallere düşmesi trajikomik, ne demek üzmek istemiyorum sizi eşsek yerine koymuş tüm sülale eşiniz de resmen buna çanak tutuyor, evlerinde şimdiye kadar ne yapıyorlardı her kış, biraz dişli olun ve hakkınızı arayın, susmayın...

Sıkıntı şu ki eşim ise başladığından beri yaklaşık 6 yıldır yanında kalmışlar eşim merkezde çalıştığı için hem onun yanında kişi geçirmişler hem de yemek çamaşır vs ihtiyaçlarini karşılamışlar. Bu düzene alıştıkları için mi bilmiyorum galiba artık birakamiyorlar konfor alanlarından mi cikamiyorlar gercekten çok yıpratıcı bir süreç
Açıkça söylüyorum kavga çıkarın ve ruhen uzaklaşın, ya aile evine ya da konaklayacak başka yere gidin, eşinize de bu şekilde devam edemem deyin ...

Seni çok iyi anlıyorum aynısı benim başımda da var ve şuan bendeler. Bana da hamileyken geldiler karnim burnumdaydi artık iş yapmaya bile o kadar zorlanıyordum ki ama yine de geldiler umursamadilar. Yine hizmet beklediler. Üstüne yetmedi benimle kavga etti kaynanam arkamdan dedikodu mu bile yaptı. Hamile olduğum için esim yardım ediyordu çok zoruna gidiodu kaynananin kızlarına anlatıyordu dedikodu yaparak hiç bir iş yapmıyormusum sürekli yatiyormusum yemek yapmıyor musum falan filan die eşim olmazsa ne yemek ne temizlik hak getireymis bide o yapıyormuş herseyi. O kadar şey yaşandı yine geldiler bu sene benimde eltim burda ama gitmiyorlar neymis yer yokmuş yersen tâbi yeri yoksa başka gelen misafirler nerde yatıyorsa salonda yatamazlarmis sabah kahvaltı falan yapiliomus o yüzden olmuyormus. Sen yine şanslısın en azından eşin konuşmuş oralı olmasalarda ya en azından eşine soyleyebilmissin durumu ben soylesem sen benim annemi babami istemiomusun die kavga ederdi. Sırf onlar yüzünden bebeğime oda yapamadim. Sana tavsiyem sesini cikardin çıkardın yoksa başına kalırlar sanırım küçük gelin sensin ondan sende kaliolar hep öyle olur ya.
Böyle susup pısmaya devam edin , ölme eşseğim yaz gelsin demişler, güzel bir kavga çıkarın gerekirse de bosanin ama buna katlanmayın, sorun sizde ...

Seni çok iyi anlıyorum aynısı benim başımda da var ve şuan bendeler. Bana da hamileyken geldiler karnim

Dedikodu meselesinden bahsettim ayrıca anne babasını istemediğimi herkes biliyor bu bariz orta da hepsi farkında eşim de dahil ama yüzsüzler ne yapayım ben olsam bı daha gitmezdim istemediğim yere ama onlar öyle düşünmüyor
Boşanın o halde böyle nereye kadar ...

Kendi haklarını savunamayan biri yarın evladının hakkını hiç savunamaz. Anlattığınız şey bu zamanda kabul edilecek gibi değil, yorum dahi yapmıyorum. Benim eşim 4 ay ailesini evime getirip beni bu duruma düşürse değil çocuk yapmak yüzümü dahi göremez. Hepimiz evlendikten sonra belli durumlara tahammül ediyoruz ama bu kadarına nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. Gelme diyeceksiniz ve gelmeyecekler, bu kadar basit.
Bu kadar basit değil başınıza gelmediği için bilmiyorsunuz. Benim eski eş ailesi o kadar yüzsüz ve arsız insanlardı ki bana sen bizi ne kadar istemezsen biz o kadar çok geliriz diyorlardı ve geliyorlardı da, ben onlardan anca polisle kurtuldum, anladıkları dil bu oldu. Çirkef insanlarla uğraşmak cidden zor, üstüne eş de onları tuttu mu ortalık Cennet Mahallesine dönüyor.

Merhaba yok bir kaç gündür kendi içimde artık yorulduğum için iş yapmayı azaltmıştım, mutfakta bulaşıklar vs birikiyordu dokunmadım eşim topladı vs. Yavaş yavaş hissediyorlardı. Dün de hiç bir şey yapmadım taş taş üstüne koymadım. İkindi üstü (benden habersiz)yemekli akraba misafir geldi kv kb için ona da hizmet etmedim midem bulanıyor dedim. Yemek yapılırken gittim uzandım. Eşim fırın yemegi bi de çorba yaptı kendi ben karışmadim kokuyor vs.diye. Bunun üzerine eşim misafirler gittikten sonra ne oldu diye ağzımı aramaya başladı ben de bunaldığımi fiziksel ruhen vs anlattım. Sonra içeri gitti annesi de anlamis galiva annesinin ağlama sesini duydum, sonra eşim geri yanıma geldi kendinin de gözleri dolmuştu. Biraz bu konuda konuştuk, konuştukça ne var ne yok ben iyice açtım kendimi. Bu sefer ters konuşmaya başladı annemin babamın altını mi temizliyorsyn ne yapıyorsun sanki falan dedi surat aşıp içeri gidip göstermene gerek yoktu o insanlar benim için herşeyi yaptılar vsvs. Bı daha annem babam için bisey yapma akrabalarima da yapma ben yaparım vs dedi. Onlar gidicekler gondericem konuştum simdi dedi. Ama artık bir sey yapmanı istemiyorum falan dedi. Ben de kendimi savundum hanile halimle artık biktigim vs hamile olmasam bile bunun doğru olmadugu gibi gibi.. şuan eşim tavırlı ise giderken tek kelime konuşmadık. Ama haklı olduğum için aynı tavırda devam edicem sakin ama evde rahat davranarak iş yapmayarak. Umarım kısa sürede çözülür. Guzellikle anlasilmadi mecbur kaldım artık yeter.
Hahhhh şimdi gördün mü o melek kocanı , işte Türk erkeklerinin gerçek yüzü, böyle adamlara boyun eğmeyin, sorun eşinizde ailesinde değil...

O zaman 4 ay değil, 10 ay kalırlar gidiş geliş zor oluyor diye,
Başka şehirde yaşadığınızda size gelemeyeceklerini düşündüren ne? Daha bile uzun kalırlar.
Memleketten kaçmak da yaşlılar için bir cevap gibi diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Basliga ara ara girip bombami birakip gidiyorum ben, geriyor beni bu baslik, konu sahibinde evliligimin ilk zamanlarindaki toylugumu goruyor ve kahroluyorum, bir de hamile ustelik..

Kazanclarinin yarisini ana baba yiyor kismini hic dusunmedim ama arada yazmis galiba ameliyat ettirdiklerini? Bir de tabi 4 ay 1 kurus odemeyip yeme, icme, isinma vs masraflarindan kurtuluslari da cabasi.
Adam haksız zaten. Ama yeni evli daha eşiyle ailesi arasında denge kurmayı bilmeyen, yıllardır ona normal gelen düzene devam eden düz bir adam izlenimi verdi bana. Tabi ki burada kalacaklar burası onların evi kafasında biri değil de, annesi babası evine kamp kurduğunda gidin diyemeyen, nasıl diyeceğini bilmeyen, eşi ve annesi arasında sıkışmış biri gibi. Sözünde durup hastane randevusundan sonra ailesini gönderip ve bir daha eşini bu duruma sokmaz umarım.

Kendi açımdan düşünüyorum. Herhangi bir sebeple ailemin benim evimde bir süre kalması gerekecek. Eşim de onlar geldikten sonra gönder gönder diye tutturacak. Evet eşimi çok iyi anlarım ama aileme de kolay kolay gidin diyemem. Bir şekilde durumu çözmeye çalışırım, bizde kalmalarına gerek kalmayacak şekilde.
Eşim benim düşünceme göre de buna benzer biri. Arada kalan söylemekten çekinen abisi ablasi kardeşi daha baskın olduğu için konuşamayan biri. Hep böyle hepsi bizim evde bizde ne gorurlerse şak şak elestirirler biz onalein hayatına hiç karışmayız. Kulüpte biri daha demisti ailede coreklenilen en saf evlat diye o konumda olduğunu düşünüyorum ben de. Ha ettiği laflar çok kötü o ayrı onun da bana gücü yetiyor galiba ama yetmiyor gerçi bir şeyler sayıp arkasına anında özür diliyor banane yavv diyen biri de değil. Dün uyumadan yine randevu konusu açıldı kv iyi görünüyor kontrolu erkene alabiliriz diye düşünüyorum dedim. Sonuçta yaşlı kadın istese erken geldim merak ettim doktor bey diyebilir ne bileyim eşim de tarihi ben almadım kendi ayarlayıp verdi dedi. Ben de olsun sorulabilir ne var ki bunda dedim. O da tamam soracağım ama kv kb artık sana karşı yakınlık bekleme dedi. Ben de dedim zerre umrumda değil geçen yil burdalardi bu yıl istemedim diye soguyacaklarsa bu tarz insanalr için bir gram uzulmem dedim. Sonra gerilmeye başladı saçma sapan biseyler söyledi o gerilince benim de karnıma bir hafif sancı girdi. Bu sefer sus karnıma.sanci girdi bıktım herşeyden dedim uzandım ağladım bu sefer ağlamaya başladı hepsi benim suçum seni bu hale ben düşürdüm yapamadım niye böyle oluyor vs vs biseyler diyerek benim üzerime dustu. Ben de dedim anne baba kusse de alınsa da senden vazgeçecek değiller ama bebegimize bişey olursa onu bir daha kimse geri getiremeyecek dedim.bu sefer daha da ağlamaya başladı. Tuhaf fark etmesi için ağrı sancı mi yapmam lazim illa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back