• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanete dair ipuçları buldum ne yapmalıyım?

Patika yolda yuruyen kisi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
26
-5
1
34
Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum🙏🏻

İşte ne yapacağım bilmiyorum güven bittikten sonra zaten bir manası yok ama bebeğim için devam etmeli miyim o yüzden kafam karışık. Ayrılsam bebek için yine yüz yüze geleceğiz ve bebeğimi sorunlu bir duruma da sürüklemiş olacağım. Prezervatif kullanmadı ki hiç bunu nasıl talep edeceğim o zaman bildiklerimi yüzüne vurmalı mıyım?
Lütfen bebeğe böyle bir yük yüklemeyin. Bebek evlilik kilidi değildir. Anne/baba olmak ayrı karı/koca olmak ayrı

Tam da dediğiniz gibi yapacağım avukatla görüştüm o da aynını söyledi. Kendi maddi durumum eşimden daha iyi ama yakın zamanda aracı üstüme yapacağını söylemişti bu tarz şeyleri halledeceğim. Çok teşekkür ederim. İyi ki bu platform var. Gecenin bir yarısında konuşacak kimse olmadığında tarafsız bir bakış açısıyla herkes fikrini söylüyor. Psikolojim bozukken bana güç verdi. Zaman ayırıp yorum yazdığınız için çok çok teşekkür ederim 🙏🏻💐

Kendi maddi durumunuz iyi olsada 6 senelik bir evlilik ve bir anne olarak çocuğunuz için eşinizden hakkınızı alın. Ne demek, biz kadınlar el ele verince daha güçlüyüz. :KK200:

Önce bir avukat bulun kendinize. Danışın neler delil olarak kabul edilir. Davayı lehinize cevirecek neler yapılır sessizce araştırın. Bu arada rahat bırakın ki anlamasın. Bu durumda sağlıklı düşünmek çok zor anlıyorum sizi ama bebeğiniz için bunları yapmalısınız. Sonrasında boşanma çünkü sizin odanıza kadar getirmesi gerçekten cok iğrenç.
Kesinlikle katılıyorum ve aynen dediğiniz gibi…

belli ki boşanmayacaksın, yorum yapmaya gerek yok.
konuşmayla düzelmez yani konuştuğun an zaten yaptığı şeyi kabul edip devam etmiş olacaksın
o da iyice yüzsüz bir şekilde yapmaya devam edecek
o bebek de annesini aldatan bir babayla ne kadar sağlıklı büyür muamma
Avukata gittim sadece beklemedeyim avukatın dediklerini uygulayıp boşanma yoluna gideceğim

Kendi maddi durumunuz iyi olsada 6 senelik bir evlilik ve bir anne olarak çocuğunuz için eşinizden hakkınızı alın. Ne demek, biz kadınlar el ele verince daha güçlüyüz. :KK200:
Aynen öyle yapacağım avukatla görüşüp planladık🙏🏻💐 Teşekkür ederim

Şunu emin olarak söylüyorum 2 yıl önce airtag ım vardı net konumu uzaktan asla alamıyordum menzili düşüktü şu an farklı mı bilmiyorum ama ben sizin yazım tarzınızdan ayrılmayacağınızı anladım eşiniz malı mülkü de ailesinin üstüne yapmış yani sabancı ya da koçla evli değilseniz kusurla boşanmanın size hiçbir faydası yok boşanmayacağınıza göre peşini tutup ortaya çıkarmayın bu sadece adamı yüzsüzleştirir yani adam oturup aaa ben hata yaptım gül gibi karım var demez iyi ya demek ki bu bi yere gidemiyo diyip azıtır siz salın bu işi
Bence bildigini asla belli etme sende onun davrandığı gibi davran cik gez kendine yeni seyler al umursamaz ol dik durduğunu görsün kendinide bu arada guvenceye al baska bir hesapta paran olsun bir sekilde evini kendi üstüne yap araban olsun ne biliyim hem kendini hem bebegini güvenceye al baktın iyice azıtıyor topladığın delillerle açarsın boşanma davası yüklü bir tazminatla is biter

Lütfen bebeğe böyle bir yük yüklemeyin. Bebek evlilik kilidi değildir. Anne/baba olmak ayrı karı/koca olmak ayrı
Belki haklısınız belki değil ama ben elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun
Bence bildigini asla belli etme sende onun davrandığı gibi davran cik gez kendine yeni seyler al umursamaz ol dik durduğunu görsün kendinide bu arada guvenceye al baska bir hesapta paran olsun bir sekilde evini kendi üstüne yap araban olsun ne biliyim hem kendini hem bebegini güvenceye al baktın iyice azıtıyor topladığın delillerle açarsın boşanma davası yüklü bir tazminatla is biter
Öyle yapacağım çok teşekkür ederim yorumunuz için.🙏🏻💐

Belki haklısınız belki değil ama ben elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun

Öyle yapacağım çok teşekkür ederim yorumunuz için.🙏🏻💐
Evlendigin insan bunları yapıyor diye kendini Değersiz hissetme sakın bu onun ahlaksızlığı ilerde cok pisman olacağına eminim

Ben olsam yine aileme gitme bahanesi ile çıkar giderim eve gizli kamera yerleştirip rahatlama alanı sunarım o görüntülerle davamı açarım yada bebeği bırakıp yakınlarda bir otele yerleşirim oradan izlerim öyle bir durumda suç üstü basarım eve getirmese kafeye filan gitse takipten belli olur yani ona göre oraya gidersiniz

Adam sizi aldatıyor, ayrılamam bebeğim var; adam size yalanlar söylüyor, ayrılamam bebeğim var, adam evlilik boyunca tüm alınan mal varlığını sizden kaçırmak için anne abla vs üstüne yapıyor, ayrılamam bebeğim var....

Ekonomik imkanları (varsa eğer) bırakamam, o yüzden aldatsa da ayrılmam diyin de, bizim de sinirlerimiz zıplamasın boşa...

Edit: maddi imkânım eşimden iyi demişsiniz, pes, vallahi pes ozaman...

Son düzenleme:
Back