• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eee ne yaptınız bugün? kahvaltı hazırlamasaydınız
veya annenizi çağırın bir şekilde onlara da söyleyin
bakalım ne yapacaklar
ne sinir bozucu bir durum
Yok kahvaltı hazirlamadim öyle çıktım gelince de bişey yapmicam. Akşam da kalan misafirden kalan bardakları falan da kv yikamis kaldırmış ise yarıyor böyle devam 😂

Simdi evlendiginiz kisiyle tanisiyorsunuz iste. Surat astiginizda kimse noldu demiyordu is yapmayi kesince mi sordular
Kesinlikle hizmetci olarak goruldugum tescillenmiş oldu biraz işi birakinca niye boyle oldu ki diye ağladılar, acaba neden acaba neden😣

Evet bunu hissederseler sizden çekinirler. Hayat boyu böyle saygısızlıklarla uğraşmazsınız. Bazı sınırlar en baştan koyulmalı iyi niyetin boku çıkıyor sonra. Hastalık dışında ben kabul etmem, ondada diğer kardeşle ortak olmalı
Evet hastalıkta sağlıkta her şeye eşim kosuyor ev kısmı da bende. Gerçekten hepsi evlat tek evlat eşim değil ki.

Ben olsam doktor moktor kontrolü beklemem direk anneme giderdim. Artık kaldıramıyorum ev üstüme üstüme geliyor. Anneme gidiyorum işe de ordan giderim. Artık bu evde kimseyi istemiyorum derdim şahsen. Şunlara bak 2 gün yapmadın hemen kötü oldun o zaman hemen git derim

Şimdi siz bu konuyu dün akşam açtınız, açtığınızda hizmeti kestiniz zaten. Buraya yazarak bu tavrınızı mı onaylatmak istediniz? Zaman akışını kavrayamadım kusura bakmayın. Giriş, gelişme, sonuç ne zaman oldu yani 😃

Merhaba yok bir kaç gündür kendi içimde artık yorulduğum için iş yapmayı azaltmıştım, mutfakta bulaşıklar vs birikiyordu dokunmadım eşim topladı vs. Yavaş yavaş hissediyorlardı. Dün de hiç bir şey yapmadım taş taş üstüne koymadım. İkindi üstü (benden habersiz)yemekli akraba misafir geldi kv kb için ona da hizmet etmedim midem bulanıyor dedim. Yemek yapılırken gittim uzandım. Eşim fırın yemegi bi de çorba yaptı kendi ben karışmadim kokuyor vs.diye. Bunun üzerine eşim misafirler gittikten sonra ne oldu diye ağzımı aramaya başladı ben de bunaldığımi fiziksel ruhen vs anlattım. Sonra içeri gitti annesi de anlamis galiva annesinin ağlama sesini duydum, sonra eşim geri yanıma geldi kendinin de gözleri dolmuştu. Biraz bu konuda konuştuk, konuştukça ne var ne yok ben iyice açtım kendimi. Bu sefer ters konuşmaya başladı annemin babamın altını mi temizliyorsyn ne yapıyorsun sanki falan dedi surat aşıp içeri gidip göstermene gerek yoktu o insanlar benim için herşeyi yaptılar vsvs. Bı daha annem babam için bisey yapma akrabalarima da yapma ben yaparım vs dedi. Onlar gidicekler gondericem konuştum simdi dedi. Ama artık bir sey yapmanı istemiyorum falan dedi. Ben de kendimi savundum hanile halimle artık biktigim vs hamile olmasam bile bunun doğru olmadugu gibi gibi.. şuan eşim tavırlı ise giderken tek kelime konuşmadık. Ama haklı olduğum için aynı tavırda devam edicem sakin ama evde rahat davranarak iş yapmayarak. Umarım kısa sürede çözülür. Guzellikle anlasilmadi mecbur kaldım artık yeter.
Valla beni şaşırttınız, ben beklemiyordum böyle yapmanızı. İnşallah kazanan siz olursunuz bu süreçte.
Annenin ağlamasına yine de üzüldüm. Kocanızı boğasım geldi.

Onlar evdeyken rahat edemiyorum deyip 5 haftalik hamile olabilmeniz ilginc, yani rahat hissetmeseniz cinsellik yasayamaz, gebe kalamazdiniz, hatta stresten gebe kalamazdiniz.

Ee insanlara bunu acik acik hissettirmissiniz, varliginiz bizi hic uzmuyor gayet rahat istedigimiz gibi yiyor, iciyor, sevisiyoruz demissiniz, niye rahatsiz oldugunuzu dusunsunler ki?

Mesela 4 aydir esinize seks orucu yasatsaydiniz muhtemelen 4 aydir sizde duruyor olmazlardi.
evet yani nasıl seviştiniz ki

Arkadaşlar paylaşacak artık kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim, belki sizden bir fikir olur diye :( Eşimin ailesi her kış bana kalmaya geliyorlar. Yaklaşık 4 ay kalıp gidiyorlar. Başka erkek,kız evlatları olduğu halde sadece bize geliyorlar tüm kışı bizde geçiriyor, Onlar bize geldiği için de diğer evlatları da akrabalar da kış boyu çaya yemeğe ziyarete bize geliyorlar. Ve kimse durumu umursamıyor. Biz evleneli daha 2 sene oldu . Kimse bunlar daha yeni evli başbaşa kalsınlar ya da biraz da bizde kalsınlar vs demedi aksine üzerimize yıkmaya çalışıyor gibiler çoğu şeyi. Şuan 5 haftalık yeni hamileyim bulantılarım var buna rağmen Kv kb benden sürekli hizmet bekliyorlar yemek bulaşık doğru düzgün hiç birşeye el sürmüyorlar. ben de bı de çalışıyorum hem iş hem evde bu durum maddi manevi tükenmiş durumdayım. Evde rahat giyinmek istiyorum gebelk hormonlardan dolayı ruhen daraliyorum ama yatak odasından başka rahat edecek yerim yok. Bazen belim ağrıyor oturup ayağımi uzatacak yer yok bir odada yataklari var diğer odada gün boyu TV izliyorlar uzaniyorlar. Eşimle bu durumu konuştum rahat edemediğimi dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledim . Eşim anne babasına üstü kapali diğer erkek kardeşine biraz gitseler değişiklik olur hamile yoruluyor vs diye söyledi. Fakat ne kayinvalidem ne kayın babam gitmek istemiyor burda idare ederiz kış bitiyor vs demisler duymamazliktan gelmişler bir nevi onlar boyle diyince ben daha da deli oldum. Nisana kadar duruyorlar bı de. Tek sorun ev işi de değil insan kendi evinde rahat etmek istiyor yani diğer kardeşlerine de 1 ay 1 ay gitseler yine sorun değil benim için. Ama her yil 4 ay tükendim . Geçen yil da aynisini yaptılar diğer kardeşlerine tek gün bile kalmadılar. Geçen yıl tukendigim için bir konudan kavga ettik bagirmali cagirmali evde kavga oldu hatta yine de gitmediler, aksine beni aglattiktan sonra iş buyurdular ben de aile huzurum için sustum sabrettim.Kotu gelin oldum. Bu yıl da istememe rağmen yasadiklari ilçede sobalı olduğu için soğuk diye geldiler ben de dedim insanlık olsun bu yıl diğer kardeşlerine de gitmeleri için konusuruz vs. kabul ettim . Bu yıl Eşimin eşimin erkek kardeşi dil ucuyla bir kaç kez cagirdi ama bizimki kadar rahat mı edemiyorlar bilmiyorum. gidelim deseler tüm aile mecbur uymak zorunda ama tek bize yüklendiler. Yaşlı insanlar onları da üzmek istemiyorum ama neden sadece biz bunu yaşıyoruz diğer evlatlarının gayet hali vakti yerinde sıkıntıları yok hizmet ederler gayet onlarda da rahat ederler ama durum böyle. Lütfen bana akil verin eşim de konuştu etkisi olmadı ne yapacağımı bilmiyorum tükenmiş durumdayım. Özellikle gebelikten dolayı sabrim hiç kalmadı.
Merhaba ben annem gile gider onları da evde yalnız bırakırdım. Ne zaman evlerine döner ben de evime dönerdim. Kötü gelin ne kadar hizmet edersen et olacakdın zaten. Kocanı da boşver 😀 Bir sabah aniden çık ve git annemlere dinlenmeye geldim de. Azıcık güçlü durun ya pısırık olmayın

Onlar evdeyken rahat edemiyorum deyip 5 haftalik hamile olabilmeniz ilginc, yani rahat hissetmeseniz cinsellik yasayamaz, gebe kalamazdiniz, hatta stresten gebe kalamazdiniz.

Ee insanlara bunu acik acik hissettirmissiniz, varliginiz bizi hic uzmuyor gayet rahat istedigimiz gibi yiyor, iciyor, sevisiyoruz demissiniz, niye rahatsiz oldugunuzu dusunsunler ki?

Mesela 4 aydir esinize seks orucu yasatsaydiniz muhtemelen 4 aydir sizde duruyor olmazlardi.
Abartmayın lütfen ne yapsınlar 4 ay ilişkiye mi girmesinler? Taniki sevişecekler çocuk da yapacaklar. Kv de de bi zahmet defolsun gitsin.
büyük olan kardeșlerdenbiri ile durumunuzu konușup anlașın. bir akşam gelsin hadi baba bize gidiyoruz itiraz kabul etmiyorum diyip emrivaki ile alsın götürsün.
ikna olmaz iseler bu gelin hamile daha yeni evli sayılırlar gibisinden aklı bașında bir șekilde konușulsun.
bu da olmazsa hasta numarası yap.
nasılsa hamilesin kimse fazla bisey demez :KK53: bir gece at kendini yere hastaneye filan gidin. ya da ișyerinde fenalaș ne biliyim bir șekilde film cevirmen lazım. bașka da pek yapılcak bisey yok.
ne masumane bir yorum 😆 Sizce büyük kardeş kabule der mi cidden 😆

Arkadaşlar paylaşacak artık kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim, belki sizden bir fikir olur diye :( Eşimin ailesi her kış bana kalmaya geliyorlar. Yaklaşık 4 ay kalıp gidiyorlar. Başka erkek,kız evlatları olduğu halde sadece bize geliyorlar tüm kışı bizde geçiriyor, Onlar bize geldiği için de diğer evlatları da akrabalar da kış boyu çaya yemeğe ziyarete bize geliyorlar. Ve kimse durumu umursamıyor. Biz evleneli daha 2 sene oldu . Kimse bunlar daha yeni evli başbaşa kalsınlar ya da biraz da bizde kalsınlar vs demedi aksine üzerimize yıkmaya çalışıyor gibiler çoğu şeyi. Şuan 5 haftalık yeni hamileyim bulantılarım var buna rağmen Kv kb benden sürekli hizmet bekliyorlar yemek bulaşık doğru düzgün hiç birşeye el sürmüyorlar. ben de bı de çalışıyorum hem iş hem evde bu durum maddi manevi tükenmiş durumdayım. Evde rahat giyinmek istiyorum gebelk hormonlardan dolayı ruhen daraliyorum ama yatak odasından başka rahat edecek yerim yok. Bazen belim ağrıyor oturup ayağımi uzatacak yer yok bir odada yataklari var diğer odada gün boyu TV izliyorlar uzaniyorlar. Eşimle bu durumu konuştum rahat edemediğimi dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledim . Eşim anne babasına üstü kapali diğer erkek kardeşine biraz gitseler değişiklik olur hamile yoruluyor vs diye söyledi. Fakat ne kayinvalidem ne kayın babam gitmek istemiyor burda idare ederiz kış bitiyor vs demisler duymamazliktan gelmişler bir nevi onlar boyle diyince ben daha da deli oldum. Nisana kadar duruyorlar bı de. Tek sorun ev işi de değil insan kendi evinde rahat etmek istiyor yani diğer kardeşlerine de 1 ay 1 ay gitseler yine sorun değil benim için. Ama her yil 4 ay tükendim . Geçen yil da aynisini yaptılar diğer kardeşlerine tek gün bile kalmadılar. Geçen yıl tukendigim için bir konudan kavga ettik bagirmali cagirmali evde kavga oldu hatta yine de gitmediler, aksine beni aglattiktan sonra iş buyurdular ben de aile huzurum için sustum sabrettim.Kotu gelin oldum. Bu yıl da istememe rağmen yasadiklari ilçede sobalı olduğu için soğuk diye geldiler ben de dedim insanlık olsun bu yıl diğer kardeşlerine de gitmeleri için konusuruz vs. kabul ettim . Bu yıl Eşimin eşimin erkek kardeşi dil ucuyla bir kaç kez cagirdi ama bizimki kadar rahat mı edemiyorlar bilmiyorum. gidelim deseler tüm aile mecbur uymak zorunda ama tek bize yüklendiler. Yaşlı insanlar onları da üzmek istemiyorum ama neden sadece biz bunu yaşıyoruz diğer evlatlarının gayet hali vakti yerinde sıkıntıları yok hizmet ederler gayet onlarda da rahat ederler ama durum böyle. Lütfen bana akil verin eşim de konuştu etkisi olmadı ne yapacağımı bilmiyorum tükenmiş durumdayım. Özellikle gebelikten dolayı sabrim hiç kalmadı.

yaşlılar vs.diye kendinizi manevi anlamda şartlandırmayın.
Saygı-merhamet bu gibi kavramlar yaş ile değil kişilik ile hakedilir -ki şu durumda haketmiyorlar gibi duruyor.
Eşinizle ciddi ciddi konuşun gerekirse sizin üzerinize yıkılsın konu hiç önemli değil.Zaten iyi gelin olma gibi bir şansınız yok.

Hayır bir de kışın evlat evinde kalmak nedir yaa
Yakın sobanızı oturun işte edi büdü…

Abartmayın lütfen ne yapsınlar 4 ay ilişkiye mi girmesinler? Taniki sevişecekler çocuk da yapacaklar. Kv de de bi zahmet defolsun gitsin.

ne masumane bir yorum 😆 Sizce büyük kardeş kabule der mi cidden 😆
Abartan ben miyim sizce? 4 ay evine coreklenilmis kizcagizin, esi umursamıyor kv/kp keyfinde umurlarinda degil, git diyen yok bu insanlara. Baska turlu esine isin ciddiyetini nasil anlatacak? Ayrica sevismek icin cidden rahat olunmasi gerekiyor, bunu kayin ailesi de oldukca iyi biliyor, eee ev sahibi rahat rahat sevisebiliyorsa neden rahatsiz olduklarini dusunsunler ve dahi bunu idrak etsinler ki?

Keşke doktor kontrolü falan beklemeseydiniz. Ara soğuyacak, ne yüzsüz insanlar. Boş boş ağlayacağına valiz toplasaydı kaynana.
Evet kesinlikle doktor kontrolü kesinlikle beklemek istemiyorum gitsinler kardeşinin ordan yeni randevu alsınlar o dusuncedeyim ama gittikleri belli doktor var ondan mı ne illa onu bekleyip gidelim demisler umarım giderlerse

Evet kesinlikle doktor kontrolü kesinlikle beklemek istemiyorum gitsinler kardeşinin ordan yeni randevu alsınlar o dusuncedeyim ama gittikleri belli doktor var ondan mı ne illa onu bekleyip gidelim demisler umarım giderlerse
Bence yapmanız gereken herşeyi şuan yapmışsınız ve tavrınızı sürdürmeye devam edin, bu tavrınıza doktor kontrolüne kadar dayanacaklarını sanmıyorum, o yüzden şuan bir hamle daha yapmak için erken bence, sakin kalın bence.

Doktor kontrolü olana kadar özür dileyecrk asamaya gelmezsin inşallah. Çünkü bunu yaparsan çocuk doğunca iyice seni cepte görüp daha çok yuklenecekler . O çocuğuna da sahip çıkacaklar. Lohusayken deliren kadın konuları var burda . Eşin psikolojik baskıya başlar şimdi haberin olsun . Ana baba hakkindan tut her şeyi bahane edecek. Bir şeytan bir melek olacak manipülasyona gelme

Eğer tepkinize rağmen aynı tavrı sürdürüyor olsalardı gidin derdim ama zaten anlamışlar. Bu şekilde devam etmeniz daha iyi olur. Olayları çözülmeyecek hale sokmayın.

Bir yandan annenin ağlamasına, oğlunun onlara karşı mahçubiyetine çok üzüldüm. Ama böyle bir hayat istiyorlardıysa o zaman neden evlendirmişler ki oğullarını. Birlikte öylece yaşayıverin işte. İlla hizmet istiyorsanız hizmetçi tutun. Neden gelinin evliliğini zindana çeviriyorsunuz
Yaşlılığımızda inşallah böyle olmayız

Doktor kontrolü ne zaman?
Eşiniz size baskı yapacak muhtemelen, sakın geri adım atmayın.
Anne babasından önce aklını başına toplaması gereken o çünkü.
Akşam ettiği laflardan belli.
Kayınvalide de sizinle konuşur diye düşünüyorum, ona da açık açık söyleyin bu durumu artık istemediğinizi. Ağlar sızlarsa da oralı olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back