• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalma mevzusu.

Erkek eşlerin aileleri ilgili sorun olduğunda ben hallederim deyip,hallettiklerine şahit oldunuz mu?Ben pek olmadım da.

Eşim ailesiyle konuştuğunu sorun olmadığını söyledi. Gelip kalabileceğini ama yeni evli olduğumuzu 4 ayın(araştırmalarıma göre 5 hatta) uzun olduğunu söylemiş. Annesi de onaylamış falan filan. Sorun yok vs dedi. Bundan sonra nasıl bir tavır takınmalıyım?
Bana sorarsanız com halledilmiş gibi durmuyor.Erkek eşin tipik anamin,babamın,bacımın da kalbi kırılmasın diye orta yollu,yumuşak konuşmaları.Görümcenizin 4 ay değil de eşinizin 4 ay uzun süre demesinden sonra insafa gelip 2.5 ay kalayım olayına da razı mısınız?Yani sorun sadece süre mi?

neden önce olur dediniz
bence de kimse kimsenin evinde kalmamalı ama kendi kardeşiniz olsa ne yapardınız

Bana sorarsanız com halledilmiş gibi durmuyor.Erkek eşin tipik anamin,babamın,bacımın da kalbi kırılmasın diye orta yollu,yumuşak konuşmaları.Görümcenizin 4 ay değil de eşinizin 4 ay uzun süre demesinden sonra insafa gelip 2.5 ay kalayım olayına da razı mısınız?Yani sorun sadece süre mi?
Eşim ailede sayılan biridir her şeyi açık açık konuştum gerekirse döneceğimi de bu durumlardan rahatsız olduğumu da biliyor. Kendisi bilir yani artık. Zaten sanmıyorum reddedildikten sonra gelip kalsın görüp bakacağız.🤦🏼‍♀️

neden önce olur dediniz
bence de kimse kimsenin evinde kalmamalı ama kendi kardeşiniz olsa ne yapardınız
O an ne yapacağımı bilemedim öyle bir durumla karşılaşınca, akıllanmış oldum. Annem tek başına yaşıyor gelip kaldığı maksimum gün 10. Şehir dışında olmasına rağmen. Yine aynı karşılardım başka çözüm bulmaya çabalardım.

Back