• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanete dair ipuçları buldum ne yapmalıyım?

Patika yolda yuruyen kisi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
17
-9
1
34
Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum🙏🏻

belli ki boşanmayacaksın, yorum yapmaya gerek yok.
konuşmayla düzelmez yani konuştuğun an zaten yaptığı şeyi kabul edip devam etmiş olacaksın
o da iyice yüzsüz bir şekilde yapmaya devam edecek
o bebek de annesini aldatan bir babayla ne kadar sağlıklı büyür muamma

Bebeğiniz için boşanmayın kocanızdan hastalık kapıp kendi derdinize düştüğünüzde ancak o zaman dank edecek belli ki.
Şu an hiçbir şeyden anlamayan bir bebek için hastalık kapmayı göze almış oturuyorsunuz.
Hastalığı da geçtim başkalarıyla birlikte olduğuna kanaat getirdiğiniz eşinizle birlikte olmayı mideniz nasıl kaldırıyor?

Boşanıp boşanmamayı bilmiyorum. Karar vermeedim çünkü bebeğim var. Bebeğim olmasa direkt yüzüne vurur kovardım evden. Ama bebeğim için sabretmeli miyim delil toplayıp bak ben artık istemiyorum ama bebeğimiz için devam edeceğim mi demeliyim ya da gözümü karartıp boşanmalı mıyım yeterli olur mu bu deliller?
Akıl sağlığın için kulağının üstüne yat o zaman dicem de çok zor
Bu bataklığa düştün bi kere burdan çıkış biraz zor

Allah yardımcınız olsum, çok zor bir durum. Bir şey sormak istiyorum müsadenizle. Siz bu kanıtları bulmadan ve şüphelenmeye başlamadan önce eşinizin size karşı yaklaşımını merak ediyorum açıkcası. Bu süreçte ilgi alakası nasıl, cinselliğiniz nasıl devam ediyor? Tekrardan dua ediyorum, Rabbim doğru kararlar vermeyi ve bu kararların arkasında durmayı nasip etsin. Nacizane fikrim; ben olsaydım o çöpte kondomu bulur bulmaz yüz yüzeyken pat diye sorar, yüzleşirdim.
Ben de biraz bunu merak ettim açıkçası, bazen erkeklerin bir kısmı eşler arasında yeterince cinsel hayat olsa dahi farklı yollar arayabiliyor bu zihniyetten kaynaklı tabii.😔 Bu yüzden eğer eşiniz ile birlikteliğiniz onun için yetersizse sanki eşinize bu konuda hak veriyormuş gibi onu konuşturmaya çalışmak iyi olur. Evet manipüle etmek oluyor fakat siz ve bebeğiniz için en sağlıklısı her şeyi konuşturarak öğrenmek. Yeniden söylüyorum duacınızım🙏🏻

Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum🙏🏻
Cüzdanda bulmuştum ben de prezervatif.Basimdan aşağı dökülen kaynar suyu resmen hissetmiştim,sizi anlıyorum.Benim ex e duyduğum sevgi o an itibariyle bitmişti.Surekli beynimde "Bunu nasıl yapar," sorusu vardı.Evde de bazı şeylerr görmüştüm ve ev dışındayken sürekli aklım evdeydi.Bosanmaya cesaretim yoktu sizin gibi,kovmalari sebebiyle evden çıkabildim.

Sorular beynini yiyor insanın,yüzü gülmüyor, eskisi gibi olmuyor.Hasta eder insanı bu şüpheler.Bosanmsk zor evet ama sağlığınıza da zarar böylesi,sizin kararınız.

Merhaba,
Bebeğiniz niye elinizi bağlıyor anlamadım? Maddi durumunuz yoksa o başka tabi.

Boşanıp boşanmamayı bilmiyorum. Karar vermeedim çünkü bebeğim var. Bebeğim olmasa direkt yüzüne vurur kovardım evden. Ama bebeğim için sabretmeli miyim delil toplayıp bak ben artık istemiyorum ama bebeğimiz için devam edeceğim mi demeliyim ya da gözümü karartıp boşanmalı mıyım yeterli olur mu bu deliller?
Yok artik 🤦‍♀️ ayrilmayacaksaniz birseyleri kanitlamaya calismayin. Su evlatlari da kullanmayim bir zahmet. Adam sizi aldatiyorsa omurgali durun ve ayrilin. Mideniz kaldiriyorsa evladim var deyip arkasina siginmayin sakin, o sizin gurursuzlugunuz bebekle ilgili birsey degil.

Back