Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı aileler küçük erkek çocuk baksın kafasındalar.

İyi gelin olmak imkansiz zaten aynı evde yaşayınca illa laf vurma ufak tartışmalar da oluyor iyice rezil bir durum yani. Diğer gelinler evlatlar yağ bal oluyor, evine alan en kötü oluyor

Yok yok asla karşımda ağlamaktan bayilsa da yapacak bir şey yok. Yani tek çare ben miyim neyin ağlamasi bu ya tamamen yapmacık duygu sömürüsü kendi rahatlari için ağlıyorlar başka bir şey yok gidecekleri yerlerin hepsinde çocuk var ev dolu istemiyorlar kafa dinlemek istiyorlar. Benim kafa rahatım ne olacak.. kesinlikle katılıyorum size eşim konusunda da .doktor kontrolu 1 hafta sonra dedi tam tarihini bilmiyorum umarım kontrol ultrason kan man uzatmazlar

N’aptınız konuştunuz mu herkesle gonderdınız mi
Eşimle durumu konuştum yan geldim yattım hiç iş yapmadım, surat astım göz teması kurmadım soru sordular ağız ucuyla cevapladım , ben iş yapmayınca çıldırdılar, kaynanam durumu anlayıp ağladı sesini duydum eşim de buna üzüldü yanıma geldi konuştuk bana suç atmaya basladi ne yapıyorsun sanki bi yemek bulaşık onu da yapma istemiyoruma getirdi.ben de kendimi savundum Haftaya doktor kontrolünden sonra gonderecegim dedi. Kaynanama da demis o da gidelim doktordan sonra demiş . Ne derece doğru bilmiyorum eşimle şuan küsüz dünden beri hiç konuşmadık. Ama zerre umrumda değil sonuna kadar haklıyım. Ve böyle sert davranmak ise yarıyor. Biraz bekleyeceğim doktoru eğer hala dururlarsa direk anne evine gideceğim onlar gidene kadar gelmeyecegim

Eşiniz sizinle bir takım olmadığını ve çekirdek ailesini benimsememiş olduğunu göstermiş oldu. Zaten farklı düşünseydi olaylar bu boyuta gelmezdi.

Çalışan, hamile kadından misafir ve misafirin misafirlerini ağırlamasını beklemek vicdansızlık. Eşiniz sizi hiç sevmiyormuş demek ki.

Hiç yükleri olmasa bile siz aylarca başkalarıyla aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.

Umarım buradan geri adım atmazsınız. Yoksa bir kaç seneye tamamen birlikte yaşamaya başlarsınız.

Millete dert olmak yerine kendınıze mı dert çıkarttınız. Hayırlısı olsun hakkınızda

Yok kesinlikleee özür dileyecegim bir şey yok Allah korusun. Zaten ne yemek ne ev işi bir şey yapmayacağım. Dün eşim bir sürü saydiktan sonra hepsi benim suçum özür dilerim dedi evet dedim. Sen haklısın dedi evet ben hakliyim dedim . Haksız oldugum zerre bir nokta yok dedim. bu sefer buna da sinirlendi. Ben haklıyım ve bu şekilde devam edicem hepsi önümde sinir krizi geçirse de ben haklıyım bu şekilde devam edecek.

Allah korusun. Evet tarafıni açıkça belli etti. Çözüm süresini bekliyorum. Eğer yapamazsa sevmediğine ikna olup gideceğim zaten

Demiştim bir melek bir şeytan mecburen vicdanına oynayacak rezillik çıkmasın diye . Yani bu kullanma konu sahibi seni bu zamana kadar kullandı bu adam .

Her türlü en kötü benim ilginç şekilde hakkım olanı istediğim için suçluyum.. bunu da düşünüyorum ama kayınvalidem sert mizaçlı aynı zamanda da oğluna ağlayan tiplerden onla uğraşmak istemiyorum karşımda bakışları bağırmasıyla.. Suanlik eşim çözdü çözdü yoksa her şeyi soyleyip kendim annemlere gidicem gibi duruyor bakalım bekliyorum.

Demiştim bir melek bir şeytan mecburen vicdanına oynayacak rezillik çıkmasın diye . Yani bu kullanma konu sahibi seni bu zamana kadar kullandı bu adam .
Evet kesinlikle her yolu demeyecek gibi duruyor sırf konu kapansın diye ama yemezlerr bıktım yeter

Ne alaka? Kontrolü niye bekliyorlar?
Doktor randevuları varmış onu aldık o bitsin gidelim demisler. Ne alaka ben de bilmiyroum diğer evladın yaşadığı yerde yeni randevu alsın o götürsün ne fark eder hiç bir fikrim yok

Doktor randevuları varmış onu aldık o bitsin gidelim demisler. Ne alaka ben de bilmiyroum diğer evladın yaşadığı yerde yeni randevu alsın o götürsün ne fark eder hiç bir fikrim yok
Diğer çocukları başka şehirde mi? Ne alaka randevu gerçekten. Tahlil kontrol derken uzar o iş bence

Kaç yaşındalar, ne hastalıkları var?
Benim dedem kaç kalp krizi geçirmiş 85 yaşında soba yakabiliyordu çünkü, zor getiriyordu babam bize.
Şeker tansiyon fıtık vs rahatsizliklari var. Kv 68 yaşında kb 73 diye biliyorum. Soba yakıyorlar baharda döndüklerinde soğukken yakıyorlar ama tüm kış istemiyorlar mutfak banyo her yer soğuk olduğu için hasta oluyoruz diyerek geliyorlar

Hizmetçi tutsalar üstüne para verecekler ogullari sevisemeyecek gelin dediğin öylemi hem çalışıp eve maddi katkı sağlıyor hem hizmet görüyor hem sevisiyor hemde çevreye karşı soyları yürüyecek kolay mi

Diğer çocuklar çok mu uzaktalar onların evinden doktora gidemiyorlar. Zaman kazanıp sizi ikna etmeye çalışacak eşiniz gibi hissettim. Allah kolaylık versin. Keşke geceb sene olay cikartsaydınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…