Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eee ne yaptınız bugün? kahvaltı hazırlamasaydınız
veya annenizi çağırın bir şekilde onlara da söyleyin
bakalım ne yapacaklar
ne sinir bozucu bir durum
Yok kahvaltı hazirlamadim öyle çıktım gelince de bişey yapmicam. Akşam da kalan misafirden kalan bardakları falan da kv yikamis kaldırmış ise yarıyor böyle devam

Simdi evlendiginiz kisiyle tanisiyorsunuz iste. Surat astiginizda kimse noldu demiyordu is yapmayi kesince mi sordular
Kesinlikle hizmetci olarak goruldugum tescillenmiş oldu biraz işi birakinca niye boyle oldu ki diye ağladılar, acaba neden acaba neden

Evet hastalıkta sağlıkta her şeye eşim kosuyor ev kısmı da bende. Gerçekten hepsi evlat tek evlat eşim değil ki.

Ben olsam doktor moktor kontrolü beklemem direk anneme giderdim. Artık kaldıramıyorum ev üstüme üstüme geliyor. Anneme gidiyorum işe de ordan giderim. Artık bu evde kimseyi istemiyorum derdim şahsen. Şunlara bak 2 gün yapmadın hemen kötü oldun o zaman hemen git derim

Şimdi siz bu konuyu dün akşam açtınız, açtığınızda hizmeti kestiniz zaten. Buraya yazarak bu tavrınızı mı onaylatmak istediniz? Zaman akışını kavrayamadım kusura bakmayın. Giriş, gelişme, sonuç ne zaman oldu yani

Valla beni şaşırttınız, ben beklemiyordum böyle yapmanızı. İnşallah kazanan siz olursunuz bu süreçte.
Annenin ağlamasına yine de üzüldüm. Kocanızı boğasım geldi.

evet yani nasıl seviştiniz ki

Merhaba ben annem gile gider onları da evde yalnız bırakırdım. Ne zaman evlerine döner ben de evime dönerdim. Kötü gelin ne kadar hizmet edersen et olacakdın zaten. Kocanı da boşver Bir sabah aniden çık ve git annemlere dinlenmeye geldim de. Azıcık güçlü durun ya pısırık olmayın

Abartmayın lütfen ne yapsınlar 4 ay ilişkiye mi girmesinler? Taniki sevişecekler çocuk da yapacaklar. Kv de de bi zahmet defolsun gitsin.
ne masumane bir yorum Sizce büyük kardeş kabule der mi cidden

yaşlılar vs.diye kendinizi manevi anlamda şartlandırmayın.
Saygı-merhamet bu gibi kavramlar yaş ile değil kişilik ile hakedilir -ki şu durumda haketmiyorlar gibi duruyor.
Eşinizle ciddi ciddi konuşun gerekirse sizin üzerinize yıkılsın konu hiç önemli değil.Zaten iyi gelin olma gibi bir şansınız yok.

Hayır bir de kışın evlat evinde kalmak nedir yaa
Yakın sobanızı oturun işte edi büdü…

Abartmayın lütfen ne yapsınlar 4 ay ilişkiye mi girmesinler? Taniki sevişecekler çocuk da yapacaklar. Kv de de bi zahmet defolsun gitsin.

ne masumane bir yorum Sizce büyük kardeş kabule der mi cidden
Abartan ben miyim sizce? 4 ay evine coreklenilmis kizcagizin, esi umursamıyor kv/kp keyfinde umurlarinda degil, git diyen yok bu insanlara. Baska turlu esine isin ciddiyetini nasil anlatacak? Ayrica sevismek icin cidden rahat olunmasi gerekiyor, bunu kayin ailesi de oldukca iyi biliyor, eee ev sahibi rahat rahat sevisebiliyorsa neden rahatsiz olduklarini dusunsunler ve dahi bunu idrak etsinler ki?

Keşke doktor kontrolü falan beklemeseydiniz. Ara soğuyacak, ne yüzsüz insanlar. Boş boş ağlayacağına valiz toplasaydı kaynana.
Evet kesinlikle doktor kontrolü kesinlikle beklemek istemiyorum gitsinler kardeşinin ordan yeni randevu alsınlar o dusuncedeyim ama gittikleri belli doktor var ondan mı ne illa onu bekleyip gidelim demisler umarım giderlerse

Evet kesinlikle doktor kontrolü kesinlikle beklemek istemiyorum gitsinler kardeşinin ordan yeni randevu alsınlar o dusuncedeyim ama gittikleri belli doktor var ondan mı ne illa onu bekleyip gidelim demisler umarım giderlerse
Bence yapmanız gereken herşeyi şuan yapmışsınız ve tavrınızı sürdürmeye devam edin, bu tavrınıza doktor kontrolüne kadar dayanacaklarını sanmıyorum, o yüzden şuan bir hamle daha yapmak için erken bence, sakin kalın bence.

Doktor kontrolü olana kadar özür dileyecrk asamaya gelmezsin inşallah. Çünkü bunu yaparsan çocuk doğunca iyice seni cepte görüp daha çok yuklenecekler . O çocuğuna da sahip çıkacaklar. Lohusayken deliren kadın konuları var burda . Eşin psikolojik baskıya başlar şimdi haberin olsun . Ana baba hakkindan tut her şeyi bahane edecek. Bir şeytan bir melek olacak manipülasyona gelme

Eğer tepkinize rağmen aynı tavrı sürdürüyor olsalardı gidin derdim ama zaten anlamışlar. Bu şekilde devam etmeniz daha iyi olur. Olayları çözülmeyecek hale sokmayın.

Bir yandan annenin ağlamasına, oğlunun onlara karşı mahçubiyetine çok üzüldüm. Ama böyle bir hayat istiyorlardıysa o zaman neden evlendirmişler ki oğullarını. Birlikte öylece yaşayıverin işte. İlla hizmet istiyorsanız hizmetçi tutun. Neden gelinin evliliğini zindana çeviriyorsunuz
Yaşlılığımızda inşallah böyle olmayız

Doktor kontrolü ne zaman?
Eşiniz size baskı yapacak muhtemelen, sakın geri adım atmayın.
Anne babasından önce aklını başına toplaması gereken o çünkü.
Akşam ettiği laflardan belli.
Kayınvalide de sizinle konuşur diye düşünüyorum, ona da açık açık söyleyin bu durumu artık istemediğinizi. Ağlar sızlarsa da oralı olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…