Merhabalar 2 yıllık evliyim.1 yaşında bebeğim var . Eşimle severek evlendik ıkimizde memuruz.Evlenirken eşimin ailesi hiçbir şekilde bize yardım etmedi ayağıma çorap dahi almadı. Sadece düğünde bileziktakıldı. Ekonomik durumları gayet iyi . 2 eltim var onlara adan zye her sey yapilmis ev alirlarken yuklu miktar para verilmis vs. Bize de söylenen iste biz sizin hakknzda vericez vs
Neyse 2 yıl o şekilde oyaladılar. Küçük kaybına 500 bin tl lik ev alındı. Kayinvalidemköyden geldi çocuklarında belirli bir süre kaldı. Şu zamana kadar ağzımı açıp tek kelime dahi etmedik eşimde zaten asla konuşmaz .Neyse gorumcemle aynı sitede oturuyoruz ve evimi kendi bilek gucumzlealdık çok şükür. Annemde çocuğuma bakıyor neyse annem ben eşim gittik caya.sofraya oturduk gorumcem başladı küçük kardeşime şu altın takilcakbu yapılacak vs diye bisi demedim.En son sen büyük nisan yapmadin sana o yüzden yüz görümlüğü takılmadı dedi .Benim sarteller attı bana hiçbişi yapmadınız ki dedim .Diğerlerine yapıldı ama sanırım biz memuruz diye yapılmadı dememle gorumcem bagrpçağırmaya başlayınca eşim bana sus dedi .Ben susmadım sonra masaya vurdu ağzına sıçarım senin gerizekalı dedi bana çekti gitti.Annemin yanında bana o şekilde davranınca gorumceme doldugim her şeyi yüzüne haykırdım. Daha önceden de her şeye karışmaya çalışmıştı büyük sorunlar yaşadım. Neyse kayinvalidem beni suçlu gördü kendi kızını savununca annem sinirlendi annemde dahil oldu.Gorumcemin huzurumu kacrdgni karismamsi gerektiğini fln söyledi sonra görüncemkızını da senide sevmiyorum bosaticam senin evliliğin benim 2 dudağımın arasında diye çirkin çirkin konuştu. Ben de baş baş bağırdım kayinvalidem den daha sonra özür dilerim barıştık sonra gorumcemle ne olduysa aldım kiyftlri eşimle geri gindrms. Annemde eşime kızıma sahip cikamyrsn olmaz böyle demiş eşimde ben kızını seviyourm kimsenin 2 dudağı arasında değil evliligim vs demiş annemden özür dilemiş.Bugunde kayinvalidem memleketine gitti. Aramadim hic gorumcemle omur boyu konsmayacgm .Çok üzgünüm hiçbişi yemiyorum .bazen sussaydım daha mi iyi olurdu diyorum bazen de hiç mi bir şey konusulmayacak bunlara diyorum .Siz ne önerirsiniz? 2 yıldır hep hoşgörülü davranmıştım he0si boşa mı gitti .Günaha mi girdim hep sorguluyorum. Içın daralıyor