- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.567
Çok şükür eşim beni kırmamak in uğraşıyor ama yine de hayır anne siz aramayın biz Karar vereyim ararız demesini bekliyorum. Aynısını yasıyorum sizinle çoğu zaman. Kv dem hep şey der “ben gelinimle gitmek istiyorum gelinimle yapmak istiyorum herkes geliniyle gidiyor...” çoğu zamanda hevesi var diye tamam diyorum ama nereye kadar... ben yaşlıların içinde oturup da ne yapayım ne konuşayım. Eşime bi kaç kez söylemişler mavi hiç gelmiyor bize gündüzleri napıyo koca evde tek başına diye eşimde bana söyledi evde sıkılma git istersen annemlere diye bende anlattım “ ben annenle ne konuşacağım ki bi süre sonra muhabbet bitiyor sizin çevreyi tanımam etmem ablanla da muhabbetim sarmıyor” dedim. Eşimde anladı tamam canım sen bilirsin dedi sağolsun dargınlık çıkartmadı. Sonuçta bende eşim istemediği halde babamla takılsın istemem kafası uyuşmadığı halde... kızdığım şey benimde evim ve düzenim olduğunu herşeyin onlara uymak zorunda olduğunu zannetmeleri. Bişey söyleyip yüz göz olmak istemiyorum. Yakın oturuyoruz. Benim huyumda pistir konuşmam konuşmam bi anda söyleyiveririm.... Allah bize sabrın versin
Kayinvalidenin bu tavrı oldukca itici. Kızıyla gitsin. Oyle degilmi? Ana kiz takilsinlar mesela.benimde huyum tam tersi direkt pat diye söylerim herseyi cat cat. Kaynana zaten bozuluyor ama bozulsun beni istedikleri kaliba sokamazlar. Onlarin mahallesinde adet böyle mesela. Birde sen gidiceksin orda dedikodu olcak falan cok bos ortamlar çünkü bunlar. Daha once birkac kez bulundum annem yüzünden.. bence en iyisini yapiyorsun esinde anlayisla karşılıyormuş ne de olsa.. bu sekilde devam. Senin evine sık sık geliyorlar mi peki?