Kayinvalidem ve eltim...

Problemli ve kıskanç olan bence de sensin
Senden önce evlenilmesi,çocuk yapılması bir de kaynanayla iyi geçinilmesi fena bozmuş seni
İşin komik olan tarafı ise bunu bu kadar çok takman
İşin gücün yok mu senin ya
Yok mevlitte kaynana gelip yanına oturcakmış,arkanda durcakmış da bilmemneymiş de,ne gereksiz düşünceler.Mevlitte arkanda duran kaynana ne demek ya.

Kıskanıyosun kızııımmmm

Ya cidden ilk gelin olmaya niye taktınız ki bu kadar? Kıskanıyo demişler ama öyle duruyo burdan da. Resmen kv ve eltinin anlaşmasını çekemiyosunuz.
Kv ikinizle de iyi anlaşacak diye bir durum yok. Onunla daha iyi tutmuştur kimyaları onunla takılıyodur yada o dünürlerini daha çok sevmiştir. Bunu niye dert ediyosunuz ki üstelik size karşı yapılmış bir saygısızlığı da yok.

Bende evin ilk geliyim .banada oyle kayinvalidem beni aramaz .oğlunu yemeğe çağırır.tabi esim benide götürüyor.bizim çok sorunlarımız oldu kayinvalidemle .yani şunu söyleyeyim.ben elimden geldikçe uzakduruyorum. Zaten kayinvalidem işi düşüncede oğlundan arıyor benle konuşuyor .çünkü numaranı dikmişti tlfonunda.tesadüfen fark ettim bende .umrumda bile değil çok şükür mutluyum .ggerisi umrumda bile değil .

En çok güldüğüm komu bu oldu tüm yorumları tek tek okudum da
Sizinki en iyisi ama çok guldum , allahta sizi guldursun

İLK GELİN olunca n’oluyor?
Kv onunla daha iyi frekans yakalamış demek ki, ben sizin yerinizde olsaydım hareketlerimi bir ölçüp tartardım belki sizin bir tavrınıza bozulmuştur da onun tepkisini gösteriyordur kv.

Siz kıskanıyor gibi geldiniz bana kusura bakmayın; ilk gelin,ilk çocuk ne farkeder ki?

Valla benim hiç umrumda olmaz dı canım hatta daha mutlu olurdum onlar içli dışlı olsun bana karışmasın etmesin boşver senin durumun bence daha iyi Napcan kaynanayı boşver kocana bak hayatını yaşa sende onu arayıp sorma umrunda olmasın hiç üzülme böyle şeyler için ilerde iyi ki içli dışlı olmamışım diyeceksin eminol

Çok şükür ailen varmış onlarla görüş eşinle gidip gelir mesafeni korursun boşver evlatlarına değer verselerdi sanada verirlerdi eşine verdikleri bir değer var mı ki seni umursasınlar boşver gerçekten üzülmene değmez...

Yani kendi annemde ayni senin gibo diyor yani kendi evladina deger verseydi banada verirdi demek ki evlat ayrimi yapiyor . Evlat ayrimi yapan gelin ayirimi hayde hayde yapar

Size hak verilmeyip karşıt görüş sunan her yoruma kötü yorum vs.demişsiniz.Yorumların hepsini okudum ve herkes kıskanan tarafın siz olduğunu söylemiş.Bende aynı fikirdeyim.Yerinizde olsam sizi hiç tanımayan bukadar insanın “sadece sizi dinleyerek” vardığı sonucu dikkate alırdım.İnsanların fikirlerine bile kötü yorum demişsiniz.Bir düşünürdüm herkes mi kötü ?Ayrıca kıskanç olma ihtimalinize neden bukadar sert tepki veriyorsunuz.İnsanın doğasında var kıskanmak.Tecrübesizliklerimiz,göremediklerimiz,kesin doğru sanıp külliyen yanlış olan bilgilerimiz bunların hepsi olgunlaşırken öğrendiklerimiz.Bence biraz özeleştiri yapın zira kimse kusursuz değildir.

Ben evin ilk geliniyim. İlk torunlari ben doğurdum. Ama hiç kıymetim olmadı. Çocuklarımi dahi torunlari gibi sevmediler hala da sevmezler. Şimdi küçük eltimi kızı gibi seviyor kv. O kadar memnunum ki. İkisi cok güzel takiliyorlar. Sende takma boşver. Onu sevsin sende ailenle takıl.

Yani kendi annemde ayni senin gibo diyor yani kendi evladina deger verseydi banada verirdi demek ki evlat ayrimi yapiyor . Evlat ayrimi yapan gelin ayirimi hayde hayde yapar
Annen birşeyleri görmüş demek ki bu lafı demiş bu lafı eşim nişanlıyken demişti bana değer vermiyorlar ki ona versinler diye ağzıyla dedi yani boşver eşinle olan mutluluğuna bak benim eşim bir kız bir oğlan iki kardeş görümcemin kızı oldu anneanne dede kölesi oldu çocuğun iftara çağırdım kaynatam gelmedi Allah razı olsun valla şükür o nursuz yüzünü görmedim.

Ben herseyi gectim.de neden sizin ailenizi takmamalarina ya da görüşmelerine ve ablanızın bebek mevlidine gelmemesine takıldınız? Neden ailenizi bu kadar saydırma peşindesiniz? Hısımlarınız la siz mutlu olun kayinvalideniz gelmek gitmek aramak sormak zorunda değil ki . Ben en cok buna şaşırdım.

Ben 3 senden beri taniyorum esimi sevgililik dönemi nisanlilik dönemi toplam 3 sene işte ve 2 aylik da evliyim suan yani benimde hic kiymetim bilinmedi . Misal gecen sene bayram gelmeden kendi annemin evini temizledik bayram temizligidir yapariz sonra bende kaynanama gidiyim yardim ediyim gelinim el atiyim isteyerek de icimden gelerek yaptim a dan z ye kadar inan hertarafi temizledim geldi 2 el atti cekildi kenara toz toprak ne varsa evde sildim süpürdüm bana gelince sagol allah razi olsun bitti gitti konu eltim gecen geldi bi koltugun yastiklarini ve perdeleri yikadi yemin ederim dilinden düsmedi geldi yapti allah var bana el atti etti yemin ederim 4 gün dilinden düsmedi kendi eltisine anlatir türkiyedeki akrabalarina eltimi över kayinvalidem. Ama halbuki benim parmaklarim yara icinde yaptim yinede yaranamadim olmadi . Kiymetim bilinmedi birtürlü

dediginize katiliyorum.bende son gelinim kayinvalidem ve kayunbabam beni daha cok seviyor cunku onlara karsi hic bir saygisizligim olmadi gidince de elimden geleni yaparim oglumu da hic kiskanmadim doyasiya sevdiler bunlardan dolayi beni daha cok seviyorlar

Ne demek bu biz onlarla artik bir aile olduk annemin, akrabalariminda bi cevresi var bizde aile yerine koyduk davet ettik sonucta elaleme karsi dünürler böyle özel günlerde bir arada olur. Aile baglarini güclü tutmak ister benim tarafim ama SEVMEDIGI icin gelmiyor. Annemde zaten artik kendi bilir gün gelir devran döner dünürümün bu tavirlarini birgün yeri geldigi zaman ben konuscam dedi kapatti konuyu.

Sacmalamayin lütfen bu nasıl bir düşünce tarzı ablaniz nesi oluyor sanki kayinvalidenizin? Hadi sizin bebek mevlidinize gelmese babaanne olarsk gelmemis diye belki 3 5 tane sizin cok onem verdiginiz o ELALEM kisileri laf eder de.. ki bu da cok önemsiz ve gereksiz bir takıntı.. ablaniz ne alaka yani ?anneniz de sacmalamis bence tavirlarini sorgulamaya nasıl hak görüyor kendinde dunurunun ? Koskoca kadin 2 si de ne devrani ne donmesi ya hahahahahahaha

Sen daha büyümemissin hayatim anlayamazsin emin ol ki kaynanami tanisaydin bana hakvericektin ama ne yazikki tanimiyorsun cok üzgünüm HAHAHAHAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…