Kayinvalidem ve eltim...

Tabi ki boşvericeksiniz. Birde gözüne girmeye çalışmak ne demek. Ben bir felsefe edindim. Başlarda o gözüne girme denen şeyi çok denedim baktım onun kölesi oluyorum sonra dedim ki artık canı isteyen benle iyi geçinsin yani şükür ona bir mecburiyetim yok. o beni sevse ne olur sevmese.

burayı okurken sürekli kahve içtiğim için ekliyorum
ayrıca aşırı hoşuma gidiyor bu emoji beni tanımlıyor gibi
sonuçta kimseye zarar veren,üzen,kıran bir tavır sergilemiyorum
bak şimdi yine koyuyorum

Bence kıskanan sizsiniz gibi geldi bana.. İlk gelin benim ilk gelin benim ne demek yahu? İlk olunca ne olunuyor? Ayrıca ilk gelin eltiniz olmuş oluyor, önce o evlendiği için..

Başka düşünecek derdiniz mi yok, boş vaktiniz mi çok. Kimse kimseyi aynı ölçüde sevmek zorunda değil, bırakın sevmesinler yada az sevsinler sizi. Eşimin ailesinden biri beni sevmesin, bu bana ne kaybettirir ki? Dikkate dahi almam. Sizde almayın, kendinizi de boş yere üzmeyin. Evinize gittiğinizde size karşı olan tavırları rahatsız ediyorsa aranıza mesafe koyun, sürekli gidip gelmeyin. Sizden uzak Allah’a yakın olsunlar. Bu konuları büyütüp eşinizle aranızda huzursuzluk çıkarmayın.

ilk düğünü olan ilk gelindir de niye bu kadar özel onu anlamadım
onun dışında uzak olduğu için arada görüşüyordur ki sürekli de görüşse
size sözlü rencide edecek birşey yok ise sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum sanki kıskançlık yapmışsınız gibi geldi
siz yakınsınız fazla görüşüyorsunuzdur ya da kadın diğer tarafa altın yapılmadığı için fazla arada ki açığı bu şekilde kapatıyordur

bence gereksiz yeere takılıyorsunuz

Bunu mu takiyorsun.Millet kv .den kurtulmaya calisir sen nasil gozune girebilirim diyorsun aman uzak olsun daha iyi en azindan kafan rahat olur bence hic ugrasma birak oyle mesafeli kalsin ilerde iyikide aramizda mesafe varmis dersin hem ailende yaninda kv. napican dertsiz basina dertmi alican

Amaaaaaannnnnn hem kıskanç hem nankör.
Kıskanmışsınız canım. İlk gelin olmayı bile statü sanıyorsunuz. Araları gelin-kayınvalide iyi diye siz kendinizi dışlanmış hissediyorsunuz.
Sizinle yıldızı o kadar barışmıyor demekki kayınvalidenizin? Kadının torun görmeye gittiği kıyafete bile dikkat etmişsiniz, yok artık diyorum!
Sonra da yok yanlış anlıyorsunuz; kötü yorum yapıyorsunuz. E ne yazıyorsa onu okuyoruz.
Kayınvalidenizin size aldığı erzağa kadar kulp takmakta çok büyük hastalık olsa gerek.
Siz alamadığınız için degil, kadın oğlunun sevdigi ve alıştığı yiyeceklerden alıp veriyor.
Ne güzel işte? Bundan gelin oğluma almaz diye bir şey nasıl çıkardınız? Ayrıca oğlunun eli ayağı yok mu, kendi de alır. Bunun alıp almamakla alakası yok ki. Düşünüp paylaşmakla alakası var.
Ama sizin kıskançlığınızdan gözünüz kapandığı için yapılan iyiliğin altında bile bir şeyler arıyorsunuz.
Kayınvalidenizin neden diğer eltinizi daha çok sevdiğini de bir daha düşünün. Kadın görmüş demekki nasıl biri olduğunuzu

Valla hiç yan yana gelmemişsiniz etmemisşiniz kız sizi neden kıskansın? kim diyor iletiyor onun söylediği sizleri size hani ortak görüştüğünüz arkadaş falan da yok. Söylediğiniz sözlerden gerçekten de ona diş bileyen siz gibi görünüyorsunuz yok hemen evlenmişlerde, yok ilk gelin aslında senmişsin de Allah aşkına ha ilk gelin ha son gelin ne farkeder siz buna neden takıldınız çok mu önemli ilk gelin olmak

ve evet ilk onlar nikah yapmış ilk gelin o! olmasa ne olur yani. Siz erken davransaydınız o kadar nişanlı kalmasaydınız kızın suçu ne? yok hemen çocuk yapmış size ne? kaynanan süslenerek gittiyse size ne bu sizi neden kızdırıyor ilk torun özenmiş tabi ev kıyafetiyle mi gidecekti? kaynananızın size bir kötülüğü yok bir olay yok eltiyle bir kavga yok en baştan zaten kıza mesafeli davranmışsınız erken evlenmelerine bile laf etmişsiniz o kız sizinle neden görüşsün? siz gidin görüşün kaynananızla ama o da yok nedir bu heves eşinizle iyiyseniz boşverin takıntı olmuş

Gözüne girmek için çaba harcamayın kendiniz doğallığınız saygınız ve sevginiz nasılsa öyle olun.
Kıskançlık konusunda lütfen üzülmeyin ama saki siz biraz kıskanan taraf olmuşsunuz gibi.
Ayrıca takıntı yapıyorsunuz aşın bunları duymayın görmeyin
Aile içi huzursuzluğa neden olursunuz

ağır işsizsin herhalde bu kadar kaynanaya taktığın için. benim rahmetli kaynanam annemin evini bile bilmezdi değil ki ablamın çocuğunun mevlidine gelecek.
bir de belki o kızı daha çok sevmiştir candan bulmuştur ne yapabilirsin ki?? bence boşver kaynanayı takıntı yapma hayatına bak.

Yok yaaa bu gelinlere iyilik de yaramıyor. Kadın düşünüp alış veriş yapıyor arkasında fesatlık aranıyor.

kendin sormuş kendin cevap vermişsin psikolojin iyi durmuyor burdan bakınca. bir de nick de gelin demek ki sen bu hayatta gelin olmayı seçtin
neyse soru ve cevabını şuraya kopyala yapıştır yapayım.

"soru: Ya kayinvalidem madem benimle anlasamiyor diyelim beni sevmiyor uzaklasmak istiyor benden neden ozaman her firsat da benim eve alisveris yapıyor??

cevap:Alisveriside alisveris olsa anca ogulunun sevdigi kumanyalari alir veri"r

yani sana yapmıyor oğluna yapıyor

Bütün gelinler yarisiyordu birinciliği eltiye verdiler... Tutamadım kendimi
Elti nedir Allah aşkına şunları kafaya takmayı bırakın. Çekin kapınızı oturun. Kocanizi da annen bunu yapmadı şuraya gelmedi diye darlamayin. Ciddi bir konu olduğunda sizi dinleyecek muhatap bulamazsınız sonra. Bunlar hep işsizlikten yeminle. Eltim yok kv ile de ayda yılda bir konuşuruz. Eltim olsaydı da hayatta umursayacagim en son insan olurdu sanırım.

Ya nolur darılma inan seni üzmek için söylemiyorum konunu okumaya başladığımda Ağrı Patnos un bir köyünde yaşıyorsun sandım hani şu
Sosyal hayatın aile akrabalardan ibaret olduğu kışın kardan yolları kapanan
El insaf Almanya dasın farklı bir kültürler Avrupa geçiş hakkı...gez dolaş ufkunu genişlet Almanya ya benliğimizi götürelim ama ne olur şu eltileri kaynımları en azından Tr de bırakalım ne varsa koymuşsun(nuz) valize

Aman boşver gel temizliğe hizmet et gelmedi gitmedi bık bık yapan yok bırak onlar ne istiyorsa yapsın yarın öbür gün araları tek bir kavgaya bakar bozulması kimseyi takma madem onlar takmiyo bana yapsalar umrumda olmaz valla kendi hayatıma bakarım

Kayınvalıdenızın gozune gırmeye calısmak nedır ya. Eşin ana kuzusu olur da ona yaranmak için yaparsın neyse derim. Lakin ben olsam onu da yapmam. Düşkün olan yallah anasının yanına. Bız kv kp den bıkmısız siz başınıza bela etmek istiyorsunuz. Sizi sevmesini istiyorsunuz sonra da evinize bir şeyler almasından rahatsız oluyorsunuz. Mantıklı mı sızce bu? Bence rahat bırakın mutlu mu olurlar mutsuz mu olurlar ne yaparlarsa yapsınlar eşinizle evliliğin keyfini çıkarmaya çalışın. Dua edin ki müdahil olup canınızı sıkmıyorlar. Bence sevinin araya mesafe koyun gezin tozun keyfinize bakın.
DİPNOT: Dipnot metnin ya da sayfanın sonunda yer alır. Başında yer almaz.

eltim yok keşke eltim olsaydi diye üzülmedim ben tek geliniyim.
görümcem var. yıldızlar barişmiyor ama aramizda kavga etmişliğim yoktu çok şükür. mesafe dururum her daim.. kaynanam beni seviyor mu? sevmiyo çünkü anliyorum sevilmiyorum işte.
boşver mesafe iyidir ya dert arama boşa.:)

bırak iyi olsun araları. sanada mesafe koyuyorlarsa koysunlar. kafan rahat olur. üzülme boşuna. eğer seninle yarış içindeyse kendi duyguları değilse gün gelir yüzü ortaya çıkar zaten. sen geride kal ama doğru ol. gün gelir kıymetin bilinir. kafaya takma. yeni evli sayılırsın anın tadını çıkar. eşinede söylenip durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…