Kayinvalidem ve eltim...

Sen daha büyümemissin hayatim anlayamazsin emin ol ki kaynanami tanisaydin bana hakvericektin ama ne yazikki tanimiyorsun cok üzgünüm HAHAHAHAHA
Valla tanimak isterdim bakalim o seni begeniyor mu o senin hakkinda neler söylüyor acaba benim gelinde diger gelini kıskanıyor cocugu oldu daha erken evlendi diye konsuyor mu neyse sen elaleme sor onlar soyler belki. Ayrica bende evliyim benimde kaynanam benimde ailem benimde kizkardesim var ama sen ağır sacmaliyorsun

Tanimiyorsun safsarisin tanimiyorsun hahagahaga

Ahh canim kendini niye bu kadar yoruyorsun yaranamazsin ki. Benim kv mesela dişli eltimden çok çekinir. Daha kuçücuksun takma kafana . İlerde cocugun olur ona bile yansitirsin üzüntunu. Ne halleri varsa de gec . Bu günlerin bir daha gelmicek . Gencliginin kıymetini bil . Senin yaşlarindayken ben de taktim . Noldu kendime ,eşime ve çocuklarima ettim . Yıllarım gecti . Ama onlara hiç bişey olmadi. Hayat çok kısa. Sen elinden geleni yapmişsin artik . Onlari kendi hallerine birak..

Valla konunuzu okuyunca ilk gelin olduğum aklıma geldi simdiye kadar kaçıncı gelin olurum yada olucam diye hic düsünmemistim.

Bence bunu yarıs haline getiren biraz sizsiniz kusura bakmayın.

Kayınvalidenizin doğuma süslenerek gittigi detayını bile verip bunu düsündügünüze göre biraz kıskanclık var sanki. Şahsen kayınvalidem esimin kardesinin dogumuna süslenip gitse bunu takmak dünyada aklıma gelicek en son sey olurdu

Çok fazla kendinizi kurmuşsunuz .
Hayatınızda odak noktasını değiştirin bence.
Onlar şöyle, bunlar böyle, niye böyle oluyor gibi sürekli kafanızda kurarsanız iyice bilenirsiniz.
Eltim yok ama olsa da pek birsey degisnez.
Kayınvalideme de hep ayna gorevindeyim.Ne yaparsa, nasıl söylerse aynı karşılığı alıyor.
Kafanızı gećmislerle mesgul etmeyin

Görende kaynanayla evlendin zanneder. nie bu kadar kıskanıyosun,paylaşmak istemiyosun kadını anlamadım.muhtemelen yaşın çok küçük ve bi uğraşın yok.Bunlara ayırdığın vakti evine,eşine ayır daha mutlu olursun inan.

Off kaynananiz sizi sevse ne olur sevmese ne olur ya taktiginiz şeylere bakın bırakın kimi istiyorsa onu sevsin insanlar genelde böyledir kendileri deli gibi kıskanır ama hep karşı taraf onları kıskanıyor Muş gibi göstermeye çalışırlar gezin tozun hayatınızı yaşayın biri sizi sevmek isterse sever istemezse kimsenin sevgisi için uğraşmayın kendinize değer verin sevin başkalarını da sallayin gitsin.

1. Gelin 2. Gelin ne farkeder ki...
Ayrica kimse kimseyi sevmek zorunda degil, ama saygi göstermek zorundadır. Kayinvalideniz size bir saygısızlık yaptigi falan yok sanirim yazmamışsınız cunku.
Saygi çerçevesi icinde mesafeli gorusmek en iyisidir bence.
Bunu fırsata çevirseniz keske, cunku kayinvalide ilgisinden alakasindan bunalan o kadar cok gelin var ki...

Ayyy ruhum daraldı resmen, yok ilk gelinim, yok kaynatam altın takamadı eştim bana düşman kesildi, yok kaynanam bebek Mevlüt’ünde olmadı yanımda oturmadı

Ooooo yahu bunlar dert mi be! Rabbim cidden dert verip de feleğinizi şaşırtmasın.
Eltiyi çok kafaya takmışsın beni kıskanıyor derken sen mi kıskanıyorsun onu anlamadım

Siz biraz daha fazla kıskanıyor gibisiniz. Sanırım siz daha uzun nişanlılık filan geçirince önce evlenirim çocuk yaparım biraz el üstünde gelin olurum diye düşündünüz. Kaynınız erken davranıp önünüze geçince de eltiyi çekememişsiniz. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar ileride az uzak kalsak diye düşünürsünüz.

"kaynim hemen bir kiz tanidi hemen sözlendi ardindan nisanlandi ve abisinden yani bizden öncede evlendi bekliyemediler hepsi kisa sürenin icinde oldu bitti."

Şu vurgularınız yüzünden;
eltiniz dünyanın en kötü insanı bile olsa haksız olan sizsiniz.

Kendinize uğraş bulun,gereksiz şeyler bunlar.

Hayata "ilk gelin" rütbesine ulaşmak için geldiniz galiba. Rumuz bile gelin. :) Madem o kadaaar önemliydi, elinizi çabuk tutup evleneydiniz yani. İlk gelin siz değilsiniz, eltiniz o ailenin ilk gelini.

Şuna da çok şaşırıyorum. Antipatik antipatik davranışlar sergilediğiniz insanların sempatisini kazanmayı beklemek neyin kafasıdır? Kadının size aldığı hediyeye bile burada bir araba sayarken bu kadın sizi niye sevsin arkadaşım? Tavrınızdan, bakışınızdan, yaydığınız enerjiden içinizdeki fesatlık, kıskançlık akmıyor mu sanıyorsunuz? Demek elti insan gibi insanmış, sevecenmiş ki sevilmiş. Bunun ilk gelinlikle, son gelinlikle alakası yok, karakteri güzel olan her zaman tercih edilir. Bunu bilin. Oturup ilk gelinlik hesabı yapacağınıza biraz kendinize bakın. Kıskanan da, yarış içinde olan da sizsiniz. Anlaşılan kimsenin sizi ciddiye aldığı da yok, kendi hayatına bakıyor insanlar. Siz de ancak oturduğunuz yerden kendinize bol bol gaz verip millete düşman olun böyle. Ne güzel hayatlar.

Böyle seyler yeni gelinler arasında moda oldu. İnstagram profillerine falan “bilmemkim ailesinin ilk gelin, ortanca damadı, sol ayak bileği” yazıyorlar.

Kadın senden uzak duruyor, git bi fakire sadaka ver, iki rekat şükür namazı kıl.

Gelindi eltiydi bosver bunları. Gelinlik bir mertebe değildir

evet mavi kan olduğunuz için herkeşler sizi kıskanıyor, sizin çeyiziniz- altınlarınız karşısında o kadar hırslanmış ki hemen evlenerek ilk gelin olma statüsünü elinizden almış vah hayığğn elti vay.. bu da yetmemiş gibi hemen hamile kalmış.. kıskanıyor sizi evet..

konu sahibi, ne "ilk gelin" eltin ne de kvaliden sevmiyorlar canım seni.. eh çok da haksız sayılmazlar çok kıskanç ve haset bir insansınız.. bu arada laf aramızda ilk gelin değilsiniz..

Hmm... soya çekim var demekki. Anne de anlayışsız ve kindar. Sıkı tutun içinizde ana-kız, ilk fırsatta ne var ne yok dökersiniz ortaya. Herkeste görür ne kadar sevimli insanlar olduğunuzu.

Gelin olmanin mertebesi mi varmis ? Nickini bile gelin 1234 diye almıssın daha ötesi mi var.

Gelin1 yada 1.gelin doluysa demek....

Ağzınıza sağlık.
Zannediyorki insanlar içlerindeki kötülük yüzlerine yansımıyor. O enerji hissedilmiyor... bir kendileri akıllı, herkes aptal.

Burada çok okuyorum. İstiyorlar ki kendileri sövsün, atsın, ötelesin, ama o insanlar bunları sarsın sarmalasın, kızı gibi sevsin, bayılsın. Öyle bir dünya yok. Sen ne kadar seversen o kadar sevilirsin. Hem insan sevilip sevilmediğini hisseder yani. Sanıyorlar ki 2 yalan gülüşlerine millet kanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…