Kayinvalidem ve eltim...

Son gelin olarak evin kucuk cocugu mu oluyorum

Ahahaha o degil de herkes ilk gelin olunca ne oluyor demis. Benim ilk gelin olan eltim de bir gun hiyerarsiye uyalim ben ilk gelinim demisti ben de konu sahibi gibi akillilik edip hiyerarsiye uyylacaksa herkes benim arkamdan gelir demistim, dile kokay 8 yillik flortumuz var neticede konu sahibi hakli bence

Ne demisler elti gemisi yurumezilk nikah kimdeyse buyuk gelin odur. Bn kucuk gelinim mesela gayet muyluyum. ve inanin amcalar yengeler kuzenler herkes bni el ustude tutuyo eltim diyomus ki onu cok seviyosunuz cok ilgi gosteriyosunuz bnde istiyorum. Yani kucugu buyugu yok bnce. Sen neden takildin ki buna bu kadar? bnmde kv eltim yakin bn uzagim keske onla cokkk iyi olsa bana gelmese ohh canima minnet. Kocan gderken git arada tmm

oncelikle ilk gelin olmadiginizi bu kadar yorumda anladiginizi dusunuyorum. eltinizin cocuk yapmasindan size ne acaba? bunu dilinize dolamaniz ilginc. bi ara kendinizde hata arayin. gerci suan bizimle degilsiniz. pasif uyelk falan. selametle.

Off bu konu bana elti videoları çeken sosyal medya fenomeni bomba bir kıZ var zeynep diye aynı onu anımsattı . Bu kadar olur ya

Kimseye ederinden fazla deger vermeyin
Onlr adina fikir uretmeyi birakin
O bu su ...
Zor ama kendi hayatina bak.

Esin farkindami herseyin kuzum etme bulma dunyasi sen birak ne halleri varsa gorsunler davet etme etmeden geksin bakalim uzaktan izle bosver cok sikifikilik adami canindan bezdirir doner dolasir sana muhtac olur eltine gelince ne hali varsa gorsun birak herseyin en iyisi en guzeli onda olsun sen kendi evine yuvana bak

Eltinizi kumaniz olarak mi goruyorsunuz? Pabucum dama demissiniz de. Lutfen biraz kendinizi sorgulayin kiskanan cekemeyen taraf sizsiniz. sizden once eltinizin biseyleri yasamasi cok agriniza gidiyor galiba.
3 eltim var mesafeliyim derdimi sirrimi anlatmam ama bir araya geldigimizde guler eglenir yer iceriz.Hal hatira bile aramayiz birbirimizi hastalik cenaze vs. disinda
O kadar kafam rahat ki ben en kucuk gelinim bazen birbirlerinin arkasindan konusurlar eskiye dair gidip kimseye laf tasimadim banane yaa ne olmus ne bitmis kim hakliymis derdim mi yok

Bende ilk gelini bastira bastira söylemesine takildim.

Benim eltimde boyleydi kaynimla sevgiliydi biz esimle nisanliydik her firsatta ben ilk gelinim diyordu..

Yani eger ki osmanli padisanin ilk gelini degilseniz bence ilk gelin olmaniz birsey degistirmiyor...

Kendinizi doldurmayin onlar uzak oldugu icin kaynananiz oglunu sık goremeedigi icin boyle davranmasi normal..

Esinize de bence bu konulardan bahsetmetin erkekler hic sevmiyor bu konulari.. Yakinda dirdir ettiginizi bile soyleyebilir.

Kaynananizin size gercekten bir hatasi oldugunda evet haklisiniz derim ama suan bunlar sizin dusunceleriniz gbi geliyor..

Ayrica benim de kaynanam eltimi daha cok korur , her istedigini yapar , hata yapsa laf bile soyleyemez ondan korkar , onunla daha cok gorusur... ama bunlar benim dusuncelerim..

Sonra anladim ki aslnda kaynanam sirf eltim pinke yapiyor bana yapmiyor demesin diye ona yapiyormus. Bunu bizzat eltimin agzindan duydum.

Eltim birkere sinirli sinirli kaynanam seninleyken cok mutlu cok guzel sohbet ediyor hep senin yanina geliyor. Hatta oglundan cok seni gormeye geliyor evine , bana bunlari hic yapmiyor zorla geliyr geldiginde sohbet bile etmiyor , dedi.

Yani bazen dusuncelerimizle hayattaki gercekler ayni olmayabiliyor. Haftada 1 gidin. Yanda 2 haftada 1 kendinizi özlettin.

Bdv'de okuduğum en boş dertlerden ilk üçe oynar. Eltinizi ne kadar kıskandığınızı anlatmak için konu açmış gibisiniz resmen.

Sevgilimin abisi bekar. Ailesini pek tanımıyorum ama tanıdığım ve bildiğim kadarıyla iyi insanlar diye düşünüyorum. Yine de keşke önce abisi evlense de, eğer ailesi gelini darlayacak insanlarsa ilk gelinde heveslerini alıp beni salsalar diyorum.
İlk gelin olmanın bilmediğim bir numarası varsa bileyim de ona göre depara kalkayım

2 aylık evlisinız... Ne kadar taze gunler.. Hıc bu gıbı şeylere takılıp alınılır mı hayat zindan edilir mı.. Deger mi?

Diyelim ki kv niz eltinizi daha çok seviyor, onun ailesine daha sıcak yaklaşıyor size aynı samimiyeti göstermiyor. Eee...? Yani kayınvalideniz kv olarak kalsın, samimi dost ahbap ilişkisi olmasın ne çıkar ki? Siz de ona göre mesafenizi korursunuz. Laçka olmanın da anlamı yok ki. Önemli olan eşinizle iyi olmanız. Sizin kendi aileniz eşiniz. Bir müddet sonra eltinizle arası açılırsa da sizinle yakınlık kurar dediğiniz gibi bir kv. Boş verin hiç kendinizi üzmeye değer mi? Yazdıklarınızdan eltinizi ciddi anlamda kafanıza taktığınız çıkıyor. Bu kadar düşünmeyin derim.

Çok iyi yapıyorsun. Bunları tak kafana. Hep onları önemse. Hayattaki tek amacın kaynananın gözünde birinci gelin olmak olsun. Sonra eşini de annen annen diyerek bıktır. Bize de okuyacak yeni konular çıksın. Sıradaki konun bence eşim artık benimle ilgilenmiyor olabilir. Ya da eşim boşanmak istiyor. Belki de eşim bana hakaret etti olur. Ama kesin bu çerçeve de bir konu olur. Değer mi??

Bu konuyu kendinize bu kadar dert edinmeniz normal değil. Üzgünüm ama kıskançsınız.

Okudum okudum okudum çocuk yapma olayına takıldım yani bunun yarışla kıskançlıkla ne alakası var veren Allah nasip eden Allah. Kendinize bi meşgale bulun en iyisi.

2 ayda bu kadar dolduysan gerisini dusunemiyorum.Ya Allah aşkına boşver salla gitsin.kendi evini yuvani düşün.onune bak.bende aile binasindayim kimseyi takmıyorum.sagligimdan huzurumdan daha onemlö kimse yok benim için.

Allah aşkına işiniz gücünüz başka düşünceniz mi yok? Keşke benim kayınvalşdem de çağırdığın halde gelmese. İnsan bunun için kocasıyla kavga eder mi ya... Aklınızı başınıza alın derim :)

farkında değilsin ama elini kıskanıyorsun..sen de kaynanam en çok beni sevsincilerdensin. Ama bence şu an çok şanslısın rahatsın işte ne güzel hep eltine gitsin onunla görüşsün seninle uğraşmasın bence daha iyi kafan rahat işte Bence ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin

Eşimin erkek kardeşi yok kız kardeşi var bu durumda ilk ve tek gelinim sultan's of the bride

Hemi de ilk çocuğu ben doğurdum

And I'm queen mother

Hala bitmedi mi şu ilk gelin benim karmaşası

Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons

diye gidiyor

kiskanan da kurup kurup insanlari yipratan da sensin gibime geldi ama dur bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…