Kayınvalidem ne yapmaya çalışıyor sizce?

Aynen ben de böyle düşünüyorum.Çünkü kendimi de biliyorum ki ben bunlarla tekrar konuşsam bu sefer hiç içime atmayacağım direk yüzlerine söyleyeceğim.Yine sinir olan ben olacağım.Çünkü onlarda yüz yok.Eğer yüz olsaydı küçük gelinini bana nüspet için kullanmazdı.Sırf kendini düşündüğü için (akrabası gelin adayı) yaşlanınca ona o kız bakacakmış.Kaynıma sevdiği kızı almadı.Yani kaynım evlenmeye istekli değil ama mecbur.Çünkü kızı okuldan çağırıp kaynımla beraber 1 hafta evinde bıraktı kendisi de tatile çıktı.Şimdi de acıtasyon yapıyor.O kızın günahını alamam diye.Artık kızla kaynım ne yaşadı bilmiyorum ama annesinin zoruyla evde kaldı zaten kız kaynıma deliler gibi aşık ama kaynymınki zorunluluk çünkü anne kuzusu kendisi.Annesine biri bir şey söylese insanın üzerine atlıyor.
Kötülerle kötü olmayacağım.Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum çok teşekkürler.Çoğunluğun düşündüğünü düşünüyorum ben de.

duruşun çok güzel hiç bozma canım.zaten eşinde senden yana siz hayatınıza bakın.yokmuş gibi davran

kayınvalidenizin neden ayrım yaptığını düşünüyorum.
ama çocuklar arasında ayrım yapmanın hiçbir geçerli nedeni olamaz.
sizin çalışıyor olmanız ve babanızın size ev bırakması ve araba alması kayınvalidenizi
diğer oğluna yöneltmiş.bence aileler, ellerinde varsa hiçbir çocuğunu küstürmeden
çocuklar arasında gelir durumlarına bakmadan makul oranlarda
yardım etmeli.

ay allah korusun bu kadın kendi evini kaynına verip kendisi sizin yanınıza yakın biyere taşınmaya kalkmasın
hem dükkanı eşinin üzerine yapmışlar hem para vermiyolar hemde kardeşinin üzerine yap diyorlar. Ben eşinin yerinde olsam bu kadar haksızlığı görüyorken o dükkanı satar parasından bir kuruş vermez söz verdiğiniz eve sayın derdim
Allah kolaylık versin size. Ama eşiniz destek olduktan sonra kolay atlatırsınız sonrasını. Allah yuvanızdan huzuru hiç eksik etmesin inşallah.

Onca yaptıklarını hiçe sayıp ta kaynının istemesine falan giderseniz ben yaşadıklarınızdan ders almamışsınız derim....

Ne alemi var bu kadar ezdirmenin...Zaten derdi size yaptıklarından dolayı vicdan azabı duyması değil,sırf elalem ne der die üzülmesi....

Yani resmen sizi kullanacak....Giderseniz çok ilginç yaa....

yaşamışlıklaınız zor,kötü,üzüntü verici..zor geçilen süreçte zor bir karar aşaması..sizin yaşadıklarınız kv ve sizler arasında geçmiş.bu durumda olacak eltinizinde kaynınızında suçunun olduğunu düşünmüyorum.elti adayınız açısından bakıldığında şuan heyecan boyutundayken yalnız bırakılmış hisside kötü ki kaynınız istemediği halde evlendiriliyorsa sadece onaa destek amaçlıda yanında olabilirsiniz.ama bu durumu sadece kaynınız için kabul ettiğinizide bildirirsiniz.böyle zamanlarda kardeşler birbirine destek olmayackta ne zaman olacak..

Canım ya ben de aynen senin düşündüğünü yapardım dükkan konusunda.Eşim babasına ''başka biri olsa dükkanı sizden habersiz devreder ve parasını da istediği gibi yer'' dedi.Kayınpeder ''sıkıysa yap seni Atatürk Heykelinin önünde nasıl gebertiyorum ''dedi.Sen anla artık bunların ne kadar paraya değer verdiğini,her şeyin para olduğunu.Onlar zaten insan olsa oğullarına yıllardır para vermiyorlar oğlu dükkanı nasıl alacak onlar birazcık insan olsa benim babamın parasına tenezzül edip oğullarını iç güveysi gibi vermezlerdi.

anne baba sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. insan anne babasını seçemiyor malesef. ama bu kadar haksızlık fazla. en iyisi hiç görüşmemek. akmasınlarda kokmasınlarda sizi sizinle bıraksınlar huzurunuz bozulmasın. mümkün olduğunca uzak durmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…