Bu arada arkadaşlar bir erkeğin kendi işi yoksa babasıyla çalışıyorsa ,baba zengin her şeyi o yönetiyorsa böyle erkeklerden uzak durun derim.Benim başım yandı.Ha kayınvalideyle birlikte oturuyorsun hiçbir şey değişmiyor.Dükkanda her gün onları görmek ve duymak zorundasın.Sorunlara karışmak zorunda kalıyorsun.Evimin faturaları bile sorun oluyor.Yok elektrik faturan 80 lira geldi yok telin çok fazla kiminle konuşuyosun.Evini boyatmak istersin para yok denir nüspetine ertesi gün kendi evini boyatır.Bak ben boyattım der.Evlilik yıl dönümünü asla kutlatmaz.O gün karı koca gece gezmeye gider.Bizim dükkanımız cafe.Dükkana da eşime kitlerler.Sanki onların evlilik yıldönümü.Ah ah..Acaba kendi bulduğu geline de bunları yapar mı acaba çok merak ediyorum.Onların arasında aşk da yok elin kızı ne kadar çeker bilmem.
Ben de farkındayım küçük oğlunu tutuğunu.Çünkü biz eşimle aşk evliliği yaptık.Ama kaynıma kızı kendisi buldu akrabasını.Yani onun istediği kişiyle evlenecek.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Aslında kaynım için belki kız istemeye gidebilirim elti de beni yanlış anlamasın diye.Ama şimdi nasıl anlatsam inanın hiç paraya pula değer vermiyorum ama bunlar bana nişan düğün tam 4 bilezik taktılar.Zaten tayin için on gün nişanlı kaldık sonra nikahlandık.Şimdi bu kız kendi memleketlisi diye buna 10 bilezik takılacakmış (bizde adet böyle diyor k. valide.)Ama bana gelince adet işlemiyor. sadece 4 taneyi haketmişim demekki.Bilezikler kız istemede takılacak diye biliyorum.Şimdi bana orda nüspet yapılmayacak mı?İnanın kendime 50 tane alırım ama bana yaptıklarını hazmedemiiyorum ayrıca eşime de.Ben zaten sinir hastası oldum ya orda yine krizim tutarsa..Bu seferde gelinimi kıskkandı diyecekler.Yanlış mı düşünüyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?