her ailede bir kayırılan çocuk oluyor demekki bizdede küçük kaynım herşeye ,tüm istediklerine layık görülür ama iş bize gelince ne gerek var olur.ben öğretmenim eşimde çalışıyor biz kendi imkanlarımızla ev aldık ardından bize destek olmayan hatta düğünde takılan 20bintl ye yakın altını kayınbabam bizden habersiz bozduru 7bintlyi elimize uzattı sesimizi çıkarmadık..ev aldık kredi çekip bize nasıl kızdılar daha yeni evlisiniz ne eviymiş biz sizin yaşınızda ev sahibimiydik dediler.ama kaynıma arsa alı üstünede dubleks ev diktiler.kaynım kredi çekmem ben dedi neymiş günahmış..ha ha...o kadar dinine bağlıdır ki kredi çekmedi babasına kredi çektirdi sonrada ödemedi..hayırlı evlat.ama biz arabayı değiştirdik yine kendi imkanlarımızla bize bir sürü laf ettiler.neymiş kendimizden aşağılara bakacakmışız,lüks düşkünü olmayacakmışız.kaynım 1 aya kalmadı bizim arabadan kat be kat iyisini aldı sesleri çıkmadı vs..bu uzar gider..şimdi yeni bir ev alıyoruz ama daha 1 yıla anca biter eşimide sıkı sıkı tembihledim onlardan bişey istemiyoruz bari köstek olmasınlar ben o eve taşınana kadar kimse duymayacak dedim..şimdi merak ediyorum acaba yeni eve çıkınca ne diyecekler.güle güle oturun demeyecekler kesin..üstelik kaynım ve eltim çok yarışır bizle ben kendi evimden soğudum onların yüzünden,mutfak dolaları,fayanslar evimdeki bir çok şeyin bire bir kopyasını yaptılar evlerine..şimdi mustakil olduğundan satıp yenisini yaptırma imkanlarıda yok bunun üzerine cıngar çıkaracaklar eminim.
biz muhatap olmadıça daha da sinir oluyolar..Allaha havale ediyorum sadece benim elimdeki altınlarımın üstüne konup diğer oğluna destek olan bunları...
biz muhatap olmadıça daha da sinir oluyolar..Allaha havale ediyorum sadece benim elimdeki altınlarımın üstüne konup diğer oğluna destek olan bunları...