Kayınvalidem kocam ve kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem öğretmenlere düşmansınız o Zaman Çocuklarınızı okula göndermeyeceksiniz evde kendiniz eğiteceksiniz tabi becerebilirseniz diyeceksin bak bir daha laf atabiliyorlar mı
Valla hiç susmuyolar aslında onlar da biliyor ne kadar zor bi meslek olduğunu ama ben hazimsizlik diyorum artik

Benim nereli olduğumun konuyla alakası yok ama söyleyeyim Tekirdağlıyım.Bahsettiğim taraflarda kuzen evlilikleri falan yaygın oluyor belki konu sahibinin eşini kuzenine düşünüyorlardı ondan sürekli uğraşıyor olabilirler diye düşündüm

Düsünceniz ve genellemeniz cok yanlis olmus. Bizde karadenizliyiz ve kuzenlerimiz kardeş gibidir.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama eşim yemin ediyor

O kuzenden uzak durun kaynana tehlikeli gelmedi

Düsünceniz ve genellemeniz cok yanlis olmus. Bizde karadenizliyiz ve kuzenlerimiz kardeş gibidir.
Karadenizin bir ilinde yıllarca yaşadım.Oranın yerlisi arkadaşlarımda oldu.Akraba evliliği yapanları çok gördüm.Her Karadenizli akrabasıyla evlenmez tabi ama sıradan bir insana sizce Egeliler-Trakyalılar mı daha çok akraba evliliği yapar yoksa Karadenizliler mi diye sorarsanız alacağınız cevap malumdur.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama eşim yemin ediyor
Kuzenle büyük bir kavga çıkart ortalığı yıkmalı dökmeli bir kavga olsun.Sonrada eşine baskı yap benim kavga ettiğim insanla görüşmeni istemiyorum diye ayağını kes bu kuzenin

Kuzenle büyük bir kavga çıkart ortalığı yıkmalı dökmeli bir kavga olsun.Sonrada eşine baskı yap benim kavga ettiğim insanla görüşmeni istemiyorum diye ayağını kes bu kuzenin
Zaten en son telefon konuşmasından sonra dedim bundan sonra konuşmayacaksın bi yerlerde denk gelirsek samimi olmayacaksın dedim. Tamam dedi eşim karşı karşıya gelince göreceğim

Insanlarin tercihleri malesef bizi ilgilendirmiyor. Her memleketin iyisi kötüsü var. Mesela ben 4 yil trakya üniversitesinde okudum. Nezaman pazara gitsek esnafi yerlisine 2 liraya satarken biz ögrencilere 4 liradan satarlardi. Bizde bizi dolandirmayacak esnaf arardik. Simdi bendemi genelleme yapayim. Yok yapmam çünkü cok çok iyi insanlar tanidim. Hala duaci oldugum insanlar var edirnede.misafirperver, eli açık ögrenciyle yemegini paylaşan insanlarida vardi. Her bölgede bizlere yanlis gelen bir takim seyler olabilir ama 2020 yilinda artik bunlari konusmamak lazim.

Zaten en son telefon konuşmasından sonra dedim bundan sonra konuşmayacaksın bi yerlerde denk gelirsek samimi olmayacaksın dedim. Tamam dedi eşim karşı karşıya gelince göreceğim
Sakın yumuşama kızada surat as samimiyet istemediğini net bir şekilde belirt

Sakın yumuşama kızada surat as samimiyet istemediğini net bir şekilde belirt
Kuzen ilişkileri samimi biraz. Bana garip geliyor. Birlikte büyüdük falan diyorlar. Birkaç tane daha kız kuzenleri var. Onlara karşı olumsuz bir şey hissetmiyorum. Bahsettiğim kızla da samimilerdi bundan sonra nasıl olacaklar bakalım. Çok konuştum haklı olduğumu da kabul etti eşim ama yanayana gelince eski samimiyeti görürsem büyük kavga çıkar bunu biliyor eşim

Acaba ben mi yanlış biliyorum,ben mi yanlış gördüm diye şimdi bu konuyu internetten de araştırdım.Türkiye istatik kurumunun Türk aile yapısı araştırmasına da girmiş bu bölgemizin akraba evlilikleri.Bu ülkemizin bir gerçeği,kimine göre yanlış,kimine göre doğru geliyor.Bende Karadeniz'de yaşarken yardım sever,iyi niyetli çok insanla tanıştım.Severim Karadeniz'i yani

ben bir sey goremedim desem,

klasik erkek ailesi tavirlari bunlar da siz neden bu kadar takiyorsunuz.
Bir de siz izin veriyorsunuz coguna gibi sanki.

Arac surmeyi ogrenmek konusunda ise sunca yillik tecrubemden yola cikarak soyleyeyim, kocadan surus dersi alinmaz, resmen evlilik icin en buyuk risk bu ama kuzenden alinir yani. O yuzden o konuda hic alinmayin, hak verin, hatta siz de gidin baskasindan ders alin.

kayinvalide dusurursun dedi olayi cok komik bir de ya, sonrasini anlatmamissiniz ama.

ogretmenler tatilde para kazaniyor geyigi yillarin geyigi, buna sinir olmamayi ogrenin bence, iki kardesim de ogretmen gulup geciyorlar bu muhabbete, he he sen de cocuklarla ugras bakalim o tatil yetiyor mu diyorlar konu kapaniyor. Zira ondan sonrasi ay ben cocuklara hic bir sey anlatamam diye devam ediyor.

Siz cok mu alingansiniz, yoksa ozguven sorununuz mu var acaba.

Bir de bu tarz konularda hep sey goruyorum, ben bu zamana kadar sustum iyilik ettim ama simdi gunlerini gosterecegim.
Yani arasi yok mudur bunun? bunlar olurken susmayin, ama bu tarz kucuk meseleler icin de huzur bozmayin. Lafin gelisine vurun siz de topa, hem siz rahatlayin, icinizde biriktirmeyin, hem de yani ne olacaksa olsun. Boylesi daha adil. Su an sizin kendinizi kurmaniz ise yine size zarar.

Zaten sustuğum için bunların olduğunu biliyorum. Yapıcı pasiflik değil ama yapıcı olarak bu sorunları çözmek istiyorum

Onlara onlar gibi muamele yap diyecem de neyse. Biz beceremiyoruz böyle şeyler. Araba kullanmayı öğrenirken ne işi var kuzenin onu anlamadım. Anneyi bilmem ama en azından kuzene ağzının payını ver . Ne demek bana öğretir git evlendiğin kişi öğretsin deli man yak tövbeee

Evet aralarında akraba evliliği var genelde eşimin ailesinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…