Kayınvalidem kocam ve kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hiç bişeye itiraz etmezmisiniz? Ufacık çocukları bile salıncaktan indirmeye kalk istemiyorlarsa ortalığı ayağa kaldırırlar. Sizi çok söz dinler buldum.

Bu kuzenin ağzının payını alması şart olmuş.Ne bu böyle herseye muhalif.Kayınvalideni bir muddet daha duymamazliktan gelebilirsin.Ama önce kuzeni bor daha alaycı imada bulundugu an ver cevabını.Ekmegini o vermiyor o kimmiş

Ne kadar boş gereksiz şeyleri takmışsınız ya resmen batmış herşey size. Hayır yani salıncaktan korkmuş olabilir ne var bunda, atanmışsınız daha neyi dert ediyorsunuz öğretmenlik iyi keşke sende olsaydın demiş oğluna para pul istemiyorlar ya sorsa ne olacak? Kuzeninin siz araba öğrenirken yanınızda ne işi vardı da bana öğtetir dedi anlamadım onu da hem öğretse ne zararı var? Telefonda gülmesini nerden duydunuz yanında bile değilmişsiniz o ne alaka? Yok kınamda
da güldü falan ağlsın mı? Eşinizle anlaşıyorsanız gülün geçin olay yok kötüleme yok hakaret yok o kadarcık da olur yeri geliyor dört dörtlük ailemizle bile geçinemiyoruz

Araba sürmeyi öğretirken kuzenin arabada ne işi var. Ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…