• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideden özür dilemelimiyim?

ayy kız valla aynı lafları ben desem benim kv hakaret olarak görür yine dedikodumu yapar arkamdan kesin:)) aranızın düzelmesine sevindim bakalım benim kv ne kadar anlayışlı çıkacak konuşunca:)
Ya herro ya merro
Ya o da kendine ceki duzen verecek yada firsat bu firsat deyip oglunu iyice doldurusa getirip daha beter yapacak :D
Sen kaynananin nabzina gore serbet ver cok cosma benim gibi sonu kotu olmasin :D
 
canım evet bir sinirle ağzımdan öyle bir cümle çıktı haklısın öyle dememeliydim ama en son gelişme bu. ben özür dilemeyi asla düşünmüyorum şuanda. acaba hatalımıyım dedim ama o kadar yalanı abartıyı hoş göremem.
Tabi ki tepkin olsun. Ama kovarak saygısız görünerek değil..
Biraz politik olun.Eşinizle kayınalidenize gidin .Birde çiçek yaptırın.
Anneciğim o gün size öyle davranmamalıydim.Benimde hoşuma gitmedi gençliğime verin diyin.Sonrasında o gün onun tavırlarından dolayı kendinizi kötü hissettiğinizi çok üzüldüğünüzü söyleyin eşinizde duysun.Sonra duruma göre kayınalidenize cevaplarına göre duruşunuzu belirlersiniz.
Yani aslında tavsiyem siz eşinizin annesi ile iyi olmaya çalışın.İnanın ki zararını görmezsiniz.
 
Ben de ilk evlendigim siralar esimle ailesi yuzunden birbirimize girerdik.
Gorumcelerimin evlenmemizi kabul etmeyisi mi dersin aile fotografi cekinelim deyip beni dislamalari mi.
Sonra birgun oturdum tek tek anlattim kayinvalideme. Yakinda biz bosaniriz. Sizin de basiniz goge erer dedim.
180 derece döndü kadin resmen. Olur mu oyle sey siz ne kadar mutlusunuz da oglum seni ne kadar cok seviyor da biz hic farkinda degiliz bilmem ne.
Belki de davranislarinin bizim icin ne anlama geldiginin farkinda bile degiller. Kendilerine getirmek gerekiyor bazen onlari.

Kendimi gördüm resmen..Kv de beni eşime doldura doldura artık ne huzurumuz kalmıştı ne aile hayatımız. Boşanma aşamasına geldik, kv duydu tabi gittim konuştum ben de dediğiniz gibi 180 derece döndü, boşanmamızı istemiyormuş bunun vebalini alamazmış...Şimdi de nasıl davranacağını şaşırıyor düzeltmek için. Allah akıl fikir versin.
 
Bizim bi tanidik var her seyi der saka yollu guler gecistirir lafini sokar icinde bir seyde kalmaz. O olsa kesin valla oglun boyle seviyor der guler gecer ya saka yollu laf sokar. Oyle olmak lazim sanirim ya bak olaylar ne boyuta ulasmis.
 
Eğer Özür dilemek için yada başka bişey için arayacaksan telefona konusma kaydedici yükle. Inkar eder falan dinletirsin kocana. Kaynanayi uyandirmayin ama sesini kaydediyorum diye

Kayinvalidenizle konuşurken tekseniz kesinlikle telefondan fark ettirmeden ses kaydı alın. En azından kocanın ispat edersiniz.

ayyy 40yıl düşünsem aklıma gelmez:))) özür dilemicem kızlar ama konuşucam mutlaka.telefonda öyle bi konuşma yaparsam dedikleriniz aklımda olucak:)

Bizim bi tanidik var her seyi der saka yollu guler gecistirir lafini sokar icinde bir seyde kalmaz. O olsa kesin valla oglun boyle seviyor der guler gecer ya saka yollu laf sokar. Oyle olmak lazim sanirim ya bak olaylar ne boyuta ulasmis.

şaka yollu olsa gülse geçiştirse zaten patlamazdım :)) haklısın bi eleştiri yapılıyosa kırıcı olmamak lazım.
 
Back