• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden özür dilemeli miyim

Kocanıza dümdüz ‘ayııı’ desem ayıp olur mu?

Siz niye özür diliyorsunuz ? Video mu kaçıyormuş ? Kaydedip, sonra da izleyebilirmiş. Siz hamileliğinizi bir kenara kaydedebilir misiniz , geriye sarabilir misiniz ?

Ağrı, sancı içindeyken de yemek yapmaya çalışmak yerine uzanın. Öncelik bebeğinizin ve sizin sağlığınız olmalı

Siz niye özür diliyorsunuz ? Video mu kaçıyormuş ? Kaydedip, sonra da izleyebilirmiş. Siz hamileliğinizi bir kenara kaydedebilir misiniz , geriye sarabilir misiniz ?

Ağrı, sancı içindeyken de yemek yapmaya çalışmak yerine uzanın. Öncelik bebeğinizin ve sizin sağlığınız olmalı.
belki hatasını anlar diye düşündüm ilk adımı ben atmak istedim
Gebelikten önce de eşin böyle biriydi, değil mi?
hayır böyle değildi. bekar arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor telefonla konuşurken eşime neden evlenmek için acele ettin hayatını yaşasaydın demişti biri. çocuk hakkında da kesin birşeyler diyorlardır çünkü bir ara durup dururlen acaba acele mi ettik çocuk için dedi. oysa ilk öğrendiği zaman içi içine sığmıyordu çok mutluydu

merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim😔 ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
İlk bebeğiniz mi? Baba olmayi istemiyor muydu? İnsan nasıl bebeğini hissetme fırsatını kaçırır.
Siz hamilelik nedeni ile duygusallık kar yasayabilirsiniz bu normal ancak eşinizin bu çirkinliği karşısında ona yemek yapmanız çok çok çok saçma olmuş. Bir de yememiş özür mü dilemeliyim diyorsunuz. Özür dilemeyin, gönlünüzü almadan da onunla muhatap olmayın. Reelsiyle yaşamını surdursun odun.

Ay bu dünyada fitratlar kaydı resmen. Bdv "eşim kırılmasın diye yılbaşında babasinin yanına gitmeyi kabul ettim, eşim üzülmesin diye memlekete gidince annesinde kalmaya tamam dedim, eşim telefondan kafasını kaldiramayinca sinirlendim eşimden özür mü dilesem" diyen kadınlarla doldu. Nerden buluyosunuz böyle prenses adamları?

Bence özür dilemesi gereken kişi kendisi.

Yine bence ağrı sızı içinde yemek yapmayın.
belki hatalı benimdir diye düşündüm sevdiği yemeği yaparsam yumuşar diye düşündüm ama haklısınız keşke yapmadaydım daha çok üzüldüm

İlk bebeğiniz mi? Baba olmayi istemiyor muydu? İnsan nasıl bebeğini hissetme fırsatını kaçırır.
Siz hamilelik nedeni ile duygusallık kar yasayabilirsiniz bu normal ancak eşinizin bu çirkinliği karşısında ona yemek yapmanız çok çok çok saçma olmuş. Bir de yememiş özür mü dilemeliyim diyorsunuz. Özür dilemeyin, gönlünüzü almadan da onunla muhatap olmayın. Reelsiyle yaşamını surdursun odun.

evet ilk bebeğimiz ilk öğrendiğimiz zamanlar ikimizde çok mutluyduk cinsiyet partisi bile yaptık çok heyecanlıydı. sonra arkadaş ortamı onu değiştirmeye başladı hepsi bekar

Bakın lohusalığınız daha hassas geçecek. Burda özür dilemeye yada alttan almaya kalkarsanız, ilerde daha fenasını yapacak. Ayrıca şu adama yemek yapmayı bırak bir bardak su vermeyin.
inanın bende onu düşünüyorum. lohusalık dönemimde böyle davranırsa diye korkuyorum

evet ilk bebeğimiz ilk öğrendiğimiz zamanlar ikimizde çok mutluyduk cinsiyet partisi bile yaptık çok heyecanlıydı. sonra arkadaş ortamı onu değiştirmeye başladı hepsi bekar
Onun değişesi varmış, öyle olmaz. Öncesinde de bu adamın pamuk şeker olduğuna pek inanamadım kusura bakmayın

O kadar sevinçli birisi bu kadar oduna nasıl bağladı. Arkadaşlarından etkilendiğini düşünüyorsanız konuşun bunları. Normalde sizi ve bebeğinizi sevdiğini hissettiriyorsa bu tip problemler yaşamamak için güzel güzel konuşun.

Sakin dilemeyin aslında oda suçlu olduğunu biliyor ama konusmayarak size kendinizi suçlu hissettiriyor.esim böyledir onu cozdum yemiyorum bu numaraları.kuserse kussun essek gibi konuşacak.
öyle yapacağım da elimde olmadan çok üzülüyorum yalnız hissediyorum

O kadar sevinçli birisi bu kadar oduna nasıl bağladı. Arkadaşlarından etkilendiğini düşünüyorsanız konuşun bunları. Normalde sizi ve bebeğinizi sevdiğini hissettiriyorsa bu tip problemler yaşamamak için güzel güzel konuşun.
konuştum arkadaşlarına toz kondurmuyor ki onarıda bir yıldır tanıyor yeni atandığı bir şehirdeyiz ailem yakın olsaydı onların yanına giderdim. kimseye birşey anlatamıyorum böyle olunca

belki hatasını anlar diye düşündüm ilk adımı ben atmak istedim

hayır böyle değildi. bekar arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor telefonla konuşurken eşime neden evlenmek için acele ettin hayatını yaşasaydın demişti biri. çocuk hakkında da kesin birşeyler diyorlardır çünkü bir ara durup dururlen acaba acele mi ettik çocuk için dedi. oysa ilk öğrendiği zaman içi içine sığmıyordu çok mutluydu
Galiba baba olmaya hazır değildi kendisi. Yazdıklarınızdan bunu anladım. Keşke biraz daha bekleseydiniz

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Kızgınlıkla konuşurken hamileliği bahane edip ağzınıza geleni söylemeyin.
Hak etmeyen insanları baba yapıp sonra da ah vah etmeyin.
Sancınız varsa uzanın yemek falan yapmayın, önceliğiniz bebeğin sağlığı olsun. Zıkkımın pekini yesiyorumu okurken hem üzüldüm hem güldüm teşekkür ederim😅

merhaba.. 28 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle tartıştım. nedeni şu.. bebeğin hareketlerini daha hissetmedi yan yana otururken bebek hareket etti dokun hisset dedim heyecanla. “dur şimdi işim var” dedi asabi bir şekilde. yaptığı iş insta da reels izlemekti elini uzatsa yeterliydi. çok ama çok üzüldüm kızdım başından beri bu hareketleri var hamileliğim hiç umurunda değil sanki. kızgınlıkla ona senden baba olmaz dedim😔 ha o da altta kalmadı aynı şeyi o da bana söyledi. iki gündür benimle konuşmuyor bu gün ağrı sancı içinde ona yemek yaptım yemedi . özür mü dilemeliyim. çok üzülüyorum haksız bile olsam hamileyim hassasım hep ağrılarım var üzülünce daha kötü oluyorum umurunda değilim ne yapmalıyım bilmiyorum.
üzgünüm yeni üye oldum kullanmayı tam bilmiyorum sorularınızı cevaplarken sorun yaşıyorum kusura bakmayın

Adamı sana bağırdığı için ödüllendirir gibi niye yemek yaptın zıkkım yesin keşke yapmasaydın dileme özür falan

Eşiniz kaç yaşında? Arkadaş ortamı baba olma düşüncesini nasıl etkileyebilir, bebek olmuş artık. Hamileyken böyle yapan adam lohusayken ne yapar Allah bilir. Kesinlikle alttan almayın ağrınız varken yemek yapmayın. Hamile olan sizsiniz biraz ayağını denk alsın. Böyle yapa yapa tepenize çıkarıyosunuz sonra doğuran erkek gibi bide lohusa sendromuna giriyorlar. Umursama yokmuş gibi davran o senin eteğinde dolansın.

konuştum arkadaşlarına toz kondurmuyor ki onarıda bir yıldır tanıyor yeni atandığı bir şehirdeyiz ailem yakın olsaydı onların yanına giderdim. kimseye birşey anlatamıyorum böyle olunca
İnsan bir yıldır tanıdığı kişiler için eşini üzer mi?
Ailenizin yanına gitmeniz birbirinizden uzaklasmaniza sebep olabilir. Bence sakın sakın konuşun. Bir şekilde problemleri çözmeniz lazım bebek gelince o problemler çığ gibi yıkılır üzerinize üzgünüm...😟

Back
X