kayınvalideden özür dilemelimiyim?

kızlar iki saat önce eşim geldi konuştuk. bana olan tavırlarını falan sordum savunmasını duyunca tansiyonum yükseldi resmen. sen benim annemi evden kovmaya ona hakaret etmekten hiçmi utanmıyorsun birde benden sıcaklık bekliyorsun.bir daha gelme demişsin o ne demek annemle nasıl konuştun sen dedi ardı ardına sıraladı bunları daha neler neler şaştım kaldım.o kadar saçma bi durumki ağlayacaktım az daha.yok öyle birşey dedim anlattım herşeyi. kızlar kv beni öyle bir anlatmışki sanki psikolojik şiddet uygulamışım gözüm görmesin falan filan demişim kadını bi dövmediğim kalmış...
bu arada kvme asla sesimi bile yükseltmedim kızlar. tamam gidermisin başımdan dedim ama asla anlattığı gibi değilki. bana bağırdı demiş. ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sesimi asla yükseltmem.yapım öyle. eşim nasıl dolduruşa gelmiş hiç inanamadım.
neyse niye beni dinlemeden iş yapıyorsun beni kırıyorsun anca dedim konuştuk bi süre eşimle konuştuktan sonra bana anlayış gösterdi abartmıştır belki haklısındır karışmıyorum dedi.benden özür diledi bir süre görüşmeyin oda sinirlenmiştir dedi. iyi gibiyiz şuan ama kvyi napıcam bilmiyorum. birde saf gibi onu yemeğe çağırmayı özür dilemeyi düşündüm arkamdan neler neler uydurmuş kim bilir başkalarına nasıl anlattı beni..moralim bozuk
 
Tabii ki dilememelisin. Dilersen karşı tarafa gelip her şeye burnunu sokabilirsin mesajı verirsin ne münasebet. Çalışın bir de eşinize ne. Sinmeyin.
 
canım eğer huzuru öyle sagliyacaginı düşünüyorsan özür dilemek ten zarar gelmez yeterli huzurun olsun demekki esin annesinden etkilenen biri böyle durumlarda etkilenincede huzursuzluk olmuş kayınvalidenin yaptığı da çok ayıp istersen o gün söyledigin şeyler hiç hoş değildi çok kırıldım ondan bu duruma geldik falan diye konuya girebilirsin ..
umarım duzelir herşey.
 
son mesajı yeni gördüm canim demek abartarak anlatmış :-! Allah akıl fikir versin eşinin dediği gibi bir süre mesafeli ol sonra duruma göre hareket edersin hal ve tavırları na göre.
 
Kız valla sen uçurumdan dönmüşsün. Eşinle konuşmasaydin. Gerçeği öğrenmeseydi. Artık hep sabıkalı bide kötü gelin olurdun. Ailede konuşulurdun. Kv dende artık hep yalan yanlis uzerine ekler ve hep haksız olurdun. Eşine de ki bidahakine olursa benide dinle öyle davran. Hadi geçmiş olsun.
 
son mesajı yeni gördüm canim demek abartarak anlatmış :-! Allah akıl fikir versin eşinin dediği gibi bir süre mesafeli ol sonra duruma göre hareket edersin hal ve tavırları na göre.


aynen kızlar kafamın dikine gitseydim daha kötü olucakmış...bundan sonra kv ile yüz göz olmak istemiyorum en azından mümkün olabildiğince mesafeli olucam.böyle bir saçmalık olamaz ya kadın hiçmi düşünmedi söylediğim yalanlar ortaya çıkar diye acaba.bende saf saf abartıyormuyum falan diye düşünüyorum:)
 
Aklin varsa ozur dileme..
Bunda sonra en kucuk pruzde ozur beklerler ve dilemezsen suclu olursun..
Esinede net rest cek!! Sende konusma surat as vs..
 
Kesinlikle özür dinlemelisiniz. Eşiniz annenize öyle saygısızlık yapsa onun özür dilemesini istersiniz. O da haklı olarak istiyor
 
Burda özür dileme diyenler farkında mı?Siz kayinvalidenizi kovdunuz
 
Bence özür dilenecek bir şey yok. Oldu, hem etmediği laf kalmayacak, hem rencide edip duracak; sonra bir de oğlunu arayıp aranızı bozacak. Eşinizin sizi çalıştırmaması ayrı saçma, edilgen değilsiniz ki efendim siz kadınsınız, başlı başına bir bireysiniz.
 
Burda özür dileme diyenler farkında mı?Siz kayinvalidenizi kovdunuz

canım evet bir sinirle ağzımdan öyle bir cümle çıktı haklısın öyle dememeliydim ama en son gelişme bu. ben özür dilemeyi asla düşünmüyorum şuanda. acaba hatalımıyım dedim ama o kadar yalanı abartıyı hoş göremem.
 
Ya böyle huzurunuz çok my yerinde sanki? Ben olsam özür dilerdim. Ama eşimede kırgın oldugumu sırd onun icin bunu yaptigimi belirtirdim
 
Bence git konuş anne ben sana böyle dememistim neden abartıp eşime anlattin de.kendi hatanida şöyle onun hatalarinida böyle gitmesi daha mi iyi mi sence.bence yuzlesip konuş evinin ailenin huzuru için.
 
Sanki sadece buyukler saygi duyulmayi hakediyor. Buyukler de kucuklere saygili davranmali bence.
1 saat boyunca asagilasin dursun sonra da ozur dilenmesi beklensin.
Ben olsam ozur dilemem fakat konusurum
Siz bana boyle boyle davrandiniz. Ben de bu yuzden boyle konustum. Ve sizin oglunuza beni kotulemenizden dolayi yuvam yikilacak belki de derim.
 
Bence git konuş anne ben sana böyle dememistim neden abartıp eşime anlattin de.kendi hatanida şöyle onun hatalarinida böyle gitmesi daha mi iyi mi sence.bence yuzlesip konuş evinin ailenin huzuru için.


kızlar teşekkürler yorumlarınız için biraz daha beklicem ben moral bozukluğundan sinirden ağzımdan yine yanlış birşey çıkmasın diye ama mutlaka konuşucam
 
Ben özür dilemezdim sadece görünce küs kalmazdım hiçbir şey olmamış gibi gerektiğinde iletişim kurardım,tekrar olayı alevlendirip eşelemeye gerek yok bence,biz kültür olarak herşeyi konuşalım anlaşalıma cok uygun değiliz özellikle ni önceki nesil,yapıcı konuşmaları hesap sorma şeklinde algılıyorlar,madem bi çıkış yaptınız ve bunun için bedel de ödüyorsunuz o zaman biraz daha dik durun da işe yarasın
 
kızlar teşekkürler yorumlarınız için biraz daha beklicem ben moral bozukluğundan sinirden ağzımdan yine yanlış birşey çıkmasın diye ama mutlaka konuşucam
Ben de ilk evlendigim siralar esimle ailesi yuzunden birbirimize girerdik.
Gorumcelerimin evlenmemizi kabul etmeyisi mi dersin aile fotografi cekinelim deyip beni dislamalari mi.
Sonra birgun oturdum tek tek anlattim kayinvalideme. Yakinda biz bosaniriz. Sizin de basiniz goge erer dedim.
180 derece döndü kadin resmen. Olur mu oyle sey siz ne kadar mutlusunuz da oglum seni ne kadar cok seviyor da biz hic farkinda degiliz bilmem ne.
Belki de davranislarinin bizim icin ne anlama geldiginin farkinda bile degiller. Kendilerine getirmek gerekiyor bazen onlari.
 

ayy kız valla aynı lafları ben desem benim kv hakaret olarak görür yine dedikodumu yapar arkamdan kesin:)) aranızın düzelmesine sevindim bakalım benim kv ne kadar anlayışlı çıkacak konuşunca:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…