- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi One of a kind
-
Koca icin degil.. cocuklarinin babasiKoca için çekilen çileye bak.
Kayınvalidenizden özür dileyecek bir durum göremedim, söylediğiniz bana göre normal.
İnsan işine karışımlı mı emrivaki şekilde yaptığınız yemeği yemesin beğenmediyse
Hmm çoçuk için çekilir diyorsunuzKoca icin degil.. cocuklarinin babasi
Ses kaydı yap at eşine bencekızlar geçen açtığım konuda eşimin çalışmama izin vermediğini söylemiştim bir iki haftadır çok soğuk davranıyordu bana. bu olayların öncesinde kv ile tartışmam yüzünden kin tuttuğunu o yüzden öyle davrandığını düşünüyorum...çünkü ne zaman kv ile tartıştım o zaman mesafeli olmaya başladı. eve geliyor suratı düşük benimle konuşmuyor ben konuşmaya çalışıyorum geçiştiriyor anca. bir süredir hep böyle.
((kv ile tartışmamda şöyle oldu kızlar. kayınvalidem bize akşam yemeğine gelicem dedi tamam dedim saat 7de sözleştik ama kayınvalidem yinede saat 5.30da geldi.. ben yemek yaparken hep eleştirip durdu yok tuzu çok koydun yok şunu az koydun öyle yemek mi yapılır benim öyle yemek yaptığımı gördün mü falan filan söyleniyor bu sırada hep tamam haklısın vs vs geçiştiriyorum kızlar ama bi insan 1 saat boyunca söylenir mi? en sonunda bi yemek kitabı açda öğren dedi.sabrım taştı. birde ben yapıyorum diye söylemiyorum ama yaptığım yemekleri beğenen çok.kendiside daha önce beğendiğini falan söylüyordu oda ilginç.neyse en sonunda patladım ve beğenmiyorsanız kendiniz yapın gidermisiniz başımdan dedim.evden çıktı hemen oğlunu aramış arkamdan dedikodumu yapmış))
neyse geçende çalışmak istiyorum artık demiştim eşime ((öncedende çalıştım)) artık çalıştırmam çocuklara kim bakacak(çocuk anaokuluna başladı) falan diye söylendi ve beni ezdi bir nevi. neyse dedim geçiştirdim yine kızlar.neyse alttan aldım olay bi şekilde tatlıya bağlandı falan unutuldu o konu.
ama bu sabahda kahvaltıyı niye geç hazırladım diye yine söylenip durdu ben yine sabrımı korudum.ama kızlar benimde sabrımın bir sınırı var. öğlen işteyken beni aradı telefonun çaldığını duyunca açtım hemen ama açar açmaz niye bu kadar geç açıyorsun işim var gücüm var benim diye resmen beni azarladı yine..sesini yükseltti. Benim sabrım artık tükeniyor kızlar şu bi kaç haftadır. çok konuşmaya çalıştım daha önce nuh diyor peygamber demiyor. daha önce hiç böyle olmadık. telefonda annene öyle davrandım ondanmı böylesin ne bu sinir dedim. sonra konuşuruz dedi suratıma telefonu kapattı. bu kadar soğukluk bu kadar tartışma ondanmış demek. bu akşama kayınvalidemi yemeğe çağırmayı özür dilemeyi düşünüyorum. yoksa bu tavırların düzeleceği yok sanırım... siz ne diyorsunuz kızlar? tavsiyelerinize ihtiyacım var özür dilemelimiyim? ne yapmalıyım ? uzun olduysa kusura bakmayın kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var.
hep bu sekilde mi ilerliyorsunuz yani hep alttan alan siz misiniz ?kızlar ama bende tavır alırsam olayların içinden iyice çıkılmaz hale geleceğini düşünüyorum napacağımı şaşırdım
kadrolu ücretsiz hizmetçi olarak mı doğurdu anneniz sizi??kızlar geçen açtığım konuda eşimin çalışmama izin vermediğini söylemiştim bir iki haftadır çok soğuk davranıyordu bana. bu olayların öncesinde kv ile tartışmam yüzünden kin tuttuğunu o yüzden öyle davrandığını düşünüyorum...çünkü ne zaman kv ile tartıştım o zaman mesafeli olmaya başladı. eve geliyor suratı düşük benimle konuşmuyor ben konuşmaya çalışıyorum geçiştiriyor anca. bir süredir hep böyle.
((kv ile tartışmamda şöyle oldu kızlar. kayınvalidem bize akşam yemeğine gelicem dedi tamam dedim saat 7de sözleştik ama kayınvalidem yinede saat 5.30da geldi.. ben yemek yaparken hep eleştirip durdu yok tuzu çok koydun yok şunu az koydun öyle yemek mi yapılır benim öyle yemek yaptığımı gördün mü falan filan söyleniyor bu sırada hep tamam haklısın vs vs geçiştiriyorum kızlar ama bi insan 1 saat boyunca söylenir mi? en sonunda bi yemek kitabı açda öğren dedi.sabrım taştı. birde ben yapıyorum diye söylemiyorum ama yaptığım yemekleri beğenen çok.kendiside daha önce beğendiğini falan söylüyordu oda ilginç.neyse en sonunda patladım ve beğenmiyorsanız kendiniz yapın gidermisiniz başımdan dedim.evden çıktı hemen oğlunu aramış arkamdan dedikodumu yapmış))
neyse geçende çalışmak istiyorum artık demiştim eşime ((öncedende çalıştım)) artık çalıştırmam çocuklara kim bakacak(çocuk anaokuluna başladı) falan diye söylendi ve beni ezdi bir nevi. neyse dedim geçiştirdim yine kızlar.neyse alttan aldım olay bi şekilde tatlıya bağlandı falan unutuldu o konu.
ama bu sabahda kahvaltıyı niye geç hazırladım diye yine söylenip durdu ben yine sabrımı korudum.ama kızlar benimde sabrımın bir sınırı var. öğlen işteyken beni aradı telefonun çaldığını duyunca açtım hemen ama açar açmaz niye bu kadar geç açıyorsun işim var gücüm var benim diye resmen beni azarladı yine..sesini yükseltti. Benim sabrım artık tükeniyor kızlar şu bi kaç haftadır. çok konuşmaya çalıştım daha önce nuh diyor peygamber demiyor. daha önce hiç böyle olmadık. telefonda annene öyle davrandım ondanmı böylesin ne bu sinir dedim. sonra konuşuruz dedi suratıma telefonu kapattı. bu kadar soğukluk bu kadar tartışma ondanmış demek. bu akşama kayınvalidemi yemeğe çağırmayı özür dilemeyi düşünüyorum. yoksa bu tavırların düzeleceği yok sanırım... siz ne diyorsunuz kızlar? tavsiyelerinize ihtiyacım var özür dilemelimiyim? ne yapmalıyım ? uzun olduysa kusura bakmayın kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var.
eşinle de konuşmaya çalışma lütfen mümkünse ne bir işini yap ne konuş o da haddini bilsin ayaklarını sağlam bas yere.tamam kızlar yorumlarınız için teşekkürler özür dilemekten vazgeçtim haklısınız özür dileyince kendilerini haklı görücekler.. bu akşam yine eşimle oturup konuşmaya çalışıcam tavrı düzelirmi bilmiyorum ama durumlardan haberdar edicem sizi
Sirf koca oldugu icin degil yani onu diyorum:) yoksa kocadan bol ne var piyasadaHmm çoçuk için çekilir diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?