Kayinvalide !!

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Biz normalde kavga eden bir cift degiliz ama esimin ailesi konunun icinde olunca tartismalarimiz bitmiyor gorumcemle yasadiklarimi daha onceki konumda yazmistim aama mesafeler koydum ve artik o konuda rahatim ama simdiki konuda kv. Konuyu fazla uzatmadan basliyayim esim dogum gunu hediyesi isime yarayacak bisey olsun bulasik makinasi almak istedigini soyledi ama bliorum sifirini alsa maddi acidan zorlardi bizi ikinci el alalim diye fikir attim ortaya baktik begendim bir tane gordugumuz ikinci el makinaayi aksamda kv. Oturmaya geldi konudan bassetti esim kv. Sacmalamayin alcaksiniz iki gun sonra bozulucak ben ne zamandir size bisey almayi dusunuyordum ben alirim dugununuzdede bisey yapmadim dedi ( dugunumuzde kucuk altin takti ) soke olmustm olur dedik aldik makina geldi ilk taksidini esim odedi bir kere taksit odedi bn odeyemiorm dedi bende esime bosver biz odeyelim insanlik hali hem biz kullaniyoruz bosver dedim duzenli olarak odedik bu ay biraz sıkistik bir hafta geciktiricegimizi soyledik taksit gunu aradi telefonu actim kizgin ses tonuyla taksidi odemicekmissiniz dedi yok anne ödicez sadece biraz skistik bir hafta gec odicez dedim pat kapatti telefonu bir saat sonra aradi altinin vardir senin bozdur ver dedi cok zoruma gitti ben altinlarimi esyalarimin taksidini kapatmak icin bozdurdum son bir kupemi bozdurmamistim onuda yengesi aradi bir gun sizin evlendiginizde kiranizda 150 lira eksik vardi ben vermistim parami ne zaman verceksiniz diye aradi siz tabi borcunuzu harcinizi kapattiniz bi tek benim parami vermediniz dedi halbuki haberim yoktu ikinci aramasinda kupemi bozdurdum gittim verdim parasini sonra kayinvalidem bidaha aradi anne yuz lira icin birbirimizi kirmalayalm dedim ben kapattim telefonu esim geldi oglen eve esim geldi uzandi kv. Aradi aradi sessize aldim telefonu beni daraltmayin verin parami faiz islio siz kullanin derdini benmi cekiyim dedi yeter ya anne param varda kiyida kosede benmi sakliyorum sanki sizden yeter ya boyle insanlikmi olir yuz lira nedir ya dedim kalp kirilicak parami yazik yazik dedim attim telefonu koltuga esim noluyo dedi anlatamiorm annene yeter dedim sabahtan beri basim agridi ver telefonu annemden istiyim goturelim verelim dedim esimde hayir beklicek dedi aradi kizdi annesi birdaha beni hic aramadi kapiya geldi zile basti kapidan parayi getir diye bagirdi parayi verdim gel anne yukari cikalim dedim istemez dedi cekti gitti esimde konusmuyor gecen yolda karsilastik selam vermedi ne esim ne annesi sizce benmiyim suclu kayinvalidemmi yada hangimiz hakli sizce ne yapmaliyim ??

Bu erkek aileleri olmasa hayat ne güzel olurdu ...
Neyiniz suçlu allah aşkına iyi bile dayanmışşınız nekadar kötü bi kv var ...

yani size karışmasaydı siz ikinci el alıcaktınız, ben alıcam demiş size yüklemiş, bir hafta geciktireceksiniz taksidi sadece, sizde söyledeydiniz siz istediğiniz için sıfır aldık diye, bir hafta ödemicez diye söyleseydiniz, ayıp etmiş

ne biçim paragöz kadınmış allah korusun sizi
bir de anne anne deyip alttan almayın ya
eşinizin yanında konusun yada siz nıye konusyorsunuz ?
anne oğlunu ara ondan iste deyin çekilin kenara oğlu bilsin anlasın ne mal oldugunu

Sizi niye ariyorki,oğlunu arasın. Hediye aldığı şeyin parasınıda size ödettirmiş,bütçenize göre alırdıniz ben aliyorum demeseydi,durduk yere borca sokmuş sizi. Karısmasaydı keşke.
Siz muhattap olmayın para konularında,oğluyla anlaşsın.

birdaha kv söylemiyle hareket etmeyin..çok çok ayıp etmiş..inşallah kolaylıkla ödersiniz..

Bayanlar oglundan korkuyor beni ariyor ona verme diyor bir kac kez daha yasadim buna benzer olay ben ona buna degilde boyle seyler yasayinca esim cok uzuluyor kucuk dusuruyor beni karima diyor utaniyor.

Bayanlar oglundan korkuyor beni ariyor ona verme diyor bir kac kez daha yasadim buna benzer olay ben ona buna degilde boyle seyler yasayinca esim cok uzuluyor kucuk dusuruyor beni karima diyor utaniyor.

ozaman azcık sizden de korksun annecim annecim neden onu pohpohluyorsunuz .
beni aramayın oğlunuzla muhattap olun diyip kapadın telefonu anne bile demeye değmezzz

ozaman azcık sizden de korksun annecim annecim neden onu pohpohluyorsunuz .
beni aramayın oğlunuzla muhattap olun diyip kapadın telefonu anne bile demeye değmezzz
Cok kez onuda denedim duymamis gibi davraniyo onuda arayabilirdim ama seni aradim diyor poh poh demeyelimde saygimi terbiyemi bozmak istemiorm diger gelinlerin bir dovmedigi kaliyor ama onlar caninin ici cok seviyor uzuluyorum bazende haline

Ayni benim kayinpeder. Bin bir dil doker alir bize bisey.. Bi ay oder.. Sonra bize.. Agzimla isterim baba para ver taksit geldi 200 odenecek derim cikarir 50 verir yok bende baska der. Iki kere aldi bisey boyle simdi yine alayim deyince hadi canim baska kapiya diyorum.

Sozunde durmayan insanlardan nefret ediyorum.

Sizin sucunuz yok. Iciniz ferah olsun.

sizde sorun yok sorgulamayın bile eşinizin annesi çirkeflikte tavan yapmış oğluda çizgisini çekmiş işte mis gibi.

Bu nedir ya bence götürün makineyi bırakın kapılarına, siz kullanın siz ödeyin biz mi dedik alalım diye diyin.
Bazılarına böylesi müstehak.

Kizlar kayinvalidemle buna benzer bir cok konu yasadik sonra isi dusunce hic bisey olmamis gibi davraniyor sizce hic bisey olmamis gibi davrandiginda ne yapmaliyim

en ıyısı kımsesız bı adamla evlenmek
hıc allahtan korkusu yok saka gıbı bı kadın ...
sabırlısın sıkma canını... basının gozunun sadakası olsun vallahı.
bıdaha hıcbırseyını kabul etmeyın bı kurusu gecmesın ...
sız sonuna kadar haklısınız bozmayın keyfınızı degmez ınanın

Benim eşim kimsesiz... Bazen okuyunc burayı şanslımıyım diyorum

Bu hic bisey kizlar bu olaydan 1 ay once esimin kardesi ben esim eltim oturuyoruz 6 tane torunu var suratlarina bakmiyor bir gun cocuga baksa gelini ariyor al diyor beni ariyor sen bak diyor oturuyorduk esimle cocugumuz olsun iatiyoruz ama Allah nasip etmedi bana lafin arasinda sen in cocugunmu olmuyor yoksa oglummu yapmiyor dedi cok morelim bozuldu bu nasil cumledir icime ata ata skildim artik icimi dokicek bir yer birini ariyordum kendimi kimseyle paylasamiyorum dertlerimi o nasil bir cumledir o kadar yuzde vermem kimseye ama bunu nasil der ya cok agladim gittiler sabaha kadar agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…