Kayinvalide !!

oğlun yapmıyor değil yapamıyor diyceksinde tövbe yarebbim denmiyor işte ! sözde böyle diyerek oğlunu mu yüceltmeye çalışıyor terbiyesiz kadın.
en kibarı orası sizi ilgilendirmez özel hayatımız deseydiniz of ya insanın içinde patlıyor böyle cevapsız kaldığı haksızlıklar . allah yardımcınız olsun çok patavatsız çok saygısız ve hiç bi saygıyıda haketmeyen bi kvniz varm

Malesefki oyle benim mahremiyetim bu kimsenin karismasini istemem esimde karstirmaz ama ediyorlar byle laflar agizlari cok bozuk bazen tahammul edemiyorum ama anne iste bir cok ayibi var ama en cok dert ettigim bunlar ben evimde sigara ictirmem misafirler kul tabagi istedi biz burda icmiyoruz dedim aman dinlemeyin onu cayin tabagina ic dok kulunu diyor elinde sigara dolaniyor evin icinde ben cok takintiliyimdir ama dinlemiyor burasi benim evim ama dinletemiyorum esimin yaninda yapamiyor .

Malesefki oyle benim mahremiyetim bu kimsenin karismasini istemem esimde karstirmaz ama ediyorlar byle laflar agizlari cok bozuk bazen tahammul edemiyorum ama anne iste bir cok ayibi var ama en cok dert ettigim bunlar ben evimde sigara ictirmem misafirler kul tabagi istedi biz burda icmiyoruz dedim aman dinlemeyin onu cayin tabagina ic dok kulunu diyor elinde sigara dolaniyor evin icinde ben cok takintiliyimdir ama dinlemiyor burasi benim evim ama dinletemiyorum esimin yaninda yapamiyor .

güzelim sen saf mısın iyi niyetin karşılığı bu devirde ENAYİLİK olmuş.. O nasıl bir kadın ve sen nasıl alttan alıyorsun.. YAzık vallahi. Pes doğrusu

kıçının korkusuna oglunu arayamaz arkadaşlar
bunların hepsi böyle
benimkide geçen mesaj atmış bana agzına geleni saymış
eşimede ben şaka yaptım ona demiş
he bizde salagız yedik

Arkadaslar ne safim ne enayi ben bugune kadar ailemde byle birsey yasamadim bu yasima kadar bu sekilde yetistirildim aile arasinda para konusu konusulmaz benim babamim hic bizim yanimizda para parayla ilgili bisey konustugunu duymadim yada baska bisey birde benim ailemden aldigim terbiye de buyuklere saygili olmak var ben hazir cevap olmayi pat pat millete lafi yapistirmayi isterdim evet ama yapamiyorum arkadaslar susup kaliyorum ben anlamiyrum evet fark ediyorm ignemeleri dusunuyorum dusunuyrm uzuluyrm ama biri bisey soylediginde hazir cevap degilim oyle davranamiorumda susup kaliyorum

En sevimsizi ne biliyo musun sağda solda övünuyodur geline makina aldım diye, millet bilmez ki vayy kv ye bak derler

bide harbi seni neden arıyo, ben olsam ilk aramasında eşimi arar annenle konuş hallet derdim

En sevimsizi ne biliyo musun sağda solda övünuyodur geline makina aldım diye, millet bilmez ki vayy kv ye bak derler

bide harbi seni neden arıyo, ben olsam ilk aramasında eşimi arar annenle konuş hallet derdim
diyodur degil evet diyor ben aldim diyor ama bir taksit odedi soke soke cikardi o parayida bizden faturami odeyemedim sizin taksidinizi odedim siz odeyin faturalarimi dedi bankaya gitcekmis o ay be taksidimi odemis geldi yol parasi istedi sigara param yok gelirken sigara al diyo bize geldiginde sigara aldiriyordu pazara ciktik etek begendi taksidinizi odedim etek alirdim dedi etegine camasir suyu damlamis esim etek aldi 100 lira taksit verdi 200 harcadi desem yeridir off off.

Anası&babası ölmüş bi koca

Uzulmeyin sikmayin caninizi cok ayip etmis kayinvalideniz. Sonucta kendi demis ben alayim diye siz zorla aldirmamissiniz. Sizin bi sucunuz yok bu konuda.

Anası&babası ölmüş bi koca
benım annemde erkek annesı gelınıne bı gun olsun kırıcı bı laf etmedı yahu
hatta derdımkı kıskanırdım benden daha cok ona annelık edıyorsun dıye benı ıhmal edıp kosardı gelınıne cunku
cok kızmıstı annem o lafıma el kızı uzmek cok gunah, baskasının yavrusu bıze emanet demıstı...
sende gelın olcaksın ben gelınıme ıyı olımkı kayınvalıden de sana olsun demıstı
benım kaynana tam supurgelı cadı cıktı mubarek...
en ıyısı ısı rıske atmamak bekar arkadaslara soyluyorum kımsesız bulsunlar
kafa kulak rahat

Hemfikirim :)

yazılmış ama artık siz muhatap olmayın. oğluna ver telefonu geç... yazık olan eşine oluyor...

Kizlar ben kayinvalidemin yuzunden kirk kiloya kadar dustum boyum 165 ve iki aylik hamileyim siz dusunun ne kadar kuru kemik kaldigimi .. En iyisi konusmamak ramazanlik gunde helede bu gecede allahindan bulsunlar sadece

yazılmış ama artık siz muhatap olmayın. oğluna ver telefonu geç... yazık olan eşine oluyor...

al benden de o kadar en iyisi bu

Allah yardimciniz olsun dusmanimin basina vermesin boyle kaynana kizlar fitre vericez durumu gercekten kotu olan birine veermek istiyordum ben kayinvalidem bana verin baskasina gitmesin dedi ya boyle bisey olabilirmi ogullari zaten ne ac birakiyor ne acikta ben onun kadar ustume basima bisey aalmiyorum anne sacmalama olurmu oyle sey ya dedim siz soyleyin yatacak yeri varmi bu insanin obur dunyada.

Eşinden korkuyor madem ; hep eşin halletsin muhattap olma. Bide fitre anneye düşmez diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…