Kayinvalide !!

Kizlar ben kayinvalidemin yuzunden kirk kiloya kadar dustum boyum 165 ve iki aylik hamileyim siz dusunun ne kadar kuru kemik kaldigimi .. En iyisi konusmamak ramazanlik gunde helede bu gecede allahindan bulsunlar sadece
Canım ya neden bukadar herşeyi takmayın size de bebeğinede yazık, eskiden takardım herbirseyi artık takmamayı öğrendim ,sende takma kimse için canınızı sıkmaya deymez

eğer durumunuz ıyı değilse oğluna değil ama kayınvalidenin veya kayınpeder gelinine verebilir .hiçmi Dini bilgısı yok Fitre almasını bilıyor da kim kime verilır haberı bile yokmu ? Fitre zekat anneye ve babaya verilmez

Son düzenleme:
eğer durumunuz ıyı değilse oğluna değil ama kayınvalidenin veya kayınpeder gelinine verebilir .hiçmi Dini bilgısı yok Fitre almasını bilıyor da kim kime verilır haberı bile yokmu ? Fitre zekat anneye ve babaya verilmez
dusmez dedim aa olurmu anne anneye dusmez daha gcen tvde izledim dedim duser duser dedi ozmn anne senin drumun okdr ktumu dedim esimede anlattim cok kizdi eger annen istiosa para verebilirsin ama bn fitremi ona vermem byle bsy olmaz dedim

Sen haklisin konu sahibi
Kv de asiri yuzsuz ve terbiyesiz bir kadinmis
Bir daha benzer seyler olursa oglunu aramasini seni rahatsiz etmemesini direkt olarak yuzune soyle

X