Kayinvalide !!

Bu hic bisey kizlar bu olaydan 1 ay once esimin kardesi ben esim eltim oturuyoruz 6 tane torunu var suratlarina bakmiyor bir gun cocuga baksa gelini ariyor al diyor beni ariyor sen bak diyor oturuyorduk esimle cocugumuz olsun iatiyoruz ama Allah nasip etmedi bana lafin arasinda sen in cocugunmu olmuyor yoksa oglummu yapmiyor dedi cok morelim bozuldu bu nasil cumledir icime ata ata skildim artik icimi dokicek bir yer birini ariyordum kendimi kimseyle paylasamiyorum dertlerimi o nasil bir cumledir o kadar yuzde vermem kimseye ama bunu nasil der ya cok agladim gittiler sabaha kadar agladim

oğlun yapmıyor değil yapamıyor diyceksinde tövbe yarebbim denmiyor işte ! sözde böyle diyerek oğlunu mu yüceltmeye çalışıyor terbiyesiz kadın.
en kibarı orası sizi ilgilendirmez özel hayatımız deseydiniz of ya insanın içinde patlıyor böyle cevapsız kaldığı haksızlıklar . allah yardımcınız olsun çok patavatsız çok saygısız ve hiç bi saygıyıda haketmeyen bi kvniz varm

Malesefki oyle benim mahremiyetim bu kimsenin karismasini istemem esimde karstirmaz ama ediyorlar byle laflar agizlari cok bozuk bazen tahammul edemiyorum ama anne iste bir cok ayibi var ama en cok dert ettigim bunlar ben evimde sigara ictirmem misafirler kul tabagi istedi biz burda icmiyoruz dedim aman dinlemeyin onu cayin tabagina ic dok kulunu diyor elinde sigara dolaniyor evin icinde ben cok takintiliyimdir ama dinlemiyor burasi benim evim ama dinletemiyorum esimin yaninda yapamiyor .

Malesefki oyle benim mahremiyetim bu kimsenin karismasini istemem esimde karstirmaz ama ediyorlar byle laflar agizlari cok bozuk bazen tahammul edemiyorum ama anne iste bir cok ayibi var ama en cok dert ettigim bunlar ben evimde sigara ictirmem misafirler kul tabagi istedi biz burda icmiyoruz dedim aman dinlemeyin onu cayin tabagina ic dok kulunu diyor elinde sigara dolaniyor evin icinde ben cok takintiliyimdir ama dinlemiyor burasi benim evim ama dinletemiyorum esimin yaninda yapamiyor .

Biz normalde kavga eden bir cift degiliz ama esimin ailesi konunun icinde olunca tartismalarimiz bitmiyor gorumcemle yasadiklarimi daha onceki konumda yazmistim aama mesafeler koydum ve artik o konuda rahatim ama simdiki konuda kv. Konuyu fazla uzatmadan basliyayim esim dogum gunu hediyesi isime yarayacak bisey olsun bulasik makinasi almak istedigini soyledi ama bliorum sifirini alsa maddi acidan zorlardi bizi ikinci el alalim diye fikir attim ortaya baktik begendim bir tane gordugumuz ikinci el makinaayi aksamda kv. Oturmaya geldi konudan bassetti esim kv. Sacmalamayin alcaksiniz iki gun sonra bozulucak ben ne zamandir size bisey almayi dusunuyordum ben alirim dugununuzdede bisey yapmadim dedi ( dugunumuzde kucuk altin takti ) soke olmustm olur dedik aldik makina geldi ilk taksidini esim odedi bir kere taksit odedi bn odeyemiorm dedi bende esime bosver biz odeyelim insanlik hali hem biz kullaniyoruz bosver dedim duzenli olarak odedik bu ay biraz sıkistik bir hafta geciktiricegimizi soyledik taksit gunu aradi telefonu actim kizgin ses tonuyla taksidi odemicekmissiniz dedi yok anne ödicez sadece biraz skistik bir hafta gec odicez dedim pat kapatti telefonu bir saat sonra aradi altinin vardir senin bozdur ver dedi cok zoruma gitti ben altinlarimi esyalarimin taksidini kapatmak icin bozdurdum son bir kupemi bozdurmamistim onuda yengesi aradi bir gun sizin evlendiginizde kiranizda 150 lira eksik vardi ben vermistim parami ne zaman verceksiniz diye aradi siz tabi borcunuzu harcinizi kapattiniz bi tek benim parami vermediniz dedi halbuki haberim yoktu ikinci aramasinda kupemi bozdurdum gittim verdim parasini sonra kayinvalidem bidaha aradi anne yuz lira icin birbirimizi kirmalayalm dedim ben kapattim telefonu esim geldi oglen eve esim geldi uzandi kv. Aradi aradi sessize aldim telefonu beni daraltmayin verin parami faiz islio siz kullanin derdini benmi cekiyim dedi yeter ya anne param varda kiyida kosede benmi sakliyorum sanki sizden yeter ya boyle insanlikmi olir yuz lira nedir ya dedim kalp kirilicak parami yazik yazik dedim attim telefonu koltuga esim noluyo dedi anlatamiorm annene yeter dedim sabahtan beri basim agridi ver telefonu annemden istiyim goturelim verelim dedim esimde hayir beklicek dedi aradi kizdi annesi birdaha beni hic aramadi kapiya geldi zile basti kapidan parayi getir diye bagirdi parayi verdim gel anne yukari cikalim dedim istemez dedi cekti gitti esimde konusmuyor gecen yolda karsilastik selam vermedi ne esim ne annesi sizce benmiyim suclu kayinvalidemmi yada hangimiz hakli sizce ne yapmaliyim ??

güzelim sen saf mısın iyi niyetin karşılığı bu devirde ENAYİLİK olmuş.. O nasıl bir kadın ve sen nasıl alttan alıyorsun.. YAzık vallahi. Pes doğrusu

kıçının korkusuna oglunu arayamaz arkadaşlar
bunların hepsi böyle
benimkide geçen mesaj atmış bana agzına geleni saymış
eşimede ben şaka yaptım ona demiş
he bizde salagız yedik

Arkadaslar ne safim ne enayi ben bugune kadar ailemde byle birsey yasamadim bu yasima kadar bu sekilde yetistirildim aile arasinda para konusu konusulmaz benim babamim hic bizim yanimizda para parayla ilgili bisey konustugunu duymadim yada baska bisey birde benim ailemden aldigim terbiye de buyuklere saygili olmak var ben hazir cevap olmayi pat pat millete lafi yapistirmayi isterdim evet ama yapamiyorum arkadaslar susup kaliyorum ben anlamiyrum evet fark ediyorm ignemeleri dusunuyorum dusunuyrm uzuluyrm ama biri bisey soylediginde hazir cevap degilim oyle davranamiorumda susup kaliyorum :KK43:

En sevimsizi ne biliyo musun sağda solda övünuyodur geline makina aldım diye, millet bilmez ki vayy kv ye bak derler

bide harbi seni neden arıyo, ben olsam ilk aramasında eşimi arar annenle konuş hallet derdim

En sevimsizi ne biliyo musun sağda solda övünuyodur geline makina aldım diye, millet bilmez ki vayy kv ye bak derler

bide harbi seni neden arıyo, ben olsam ilk aramasında eşimi arar annenle konuş hallet derdim
diyodur degil evet diyor ben aldim diyor ama bir taksit odedi soke soke cikardi o parayida bizden faturami odeyemedim sizin taksidinizi odedim siz odeyin faturalarimi dedi bankaya gitcekmis o ay be taksidimi odemis geldi yol parasi istedi sigara param yok gelirken sigara al diyo bize geldiginde sigara aldiriyordu pazara ciktik etek begendi taksidinizi odedim etek alirdim dedi etegine camasir suyu damlamis esim etek aldi 100 lira taksit verdi 200 harcadi desem yeridir off off.

en ıyısı kımsesız bı adamla evlenmek :KK70:
hıc allahtan korkusu yok saka gıbı bı kadın ...
sabırlısın sıkma canını... basının gozunun sadakası olsun vallahı.
bıdaha hıcbırseyını kabul etmeyın bı kurusu gecmesın ...
sız sonuna kadar haklısınız bozmayın keyfınızı degmez ınanın
Anası&babası ölmüş bi koca :-)

Uzulmeyin sikmayin caninizi cok ayip etmis kayinvalideniz. Sonucta kendi demis ben alayim diye siz zorla aldirmamissiniz. Sizin bi sucunuz yok bu konuda.

Anası&babası ölmüş bi koca :-)
benım annemde erkek annesı gelınıne bı gun olsun kırıcı bı laf etmedı yahu :KK70:
hatta derdımkı kıskanırdım :KK70: benden daha cok ona annelık edıyorsun dıye benı ıhmal edıp kosardı gelınıne cunku
cok kızmıstı annem o lafıma el kızı uzmek cok gunah, baskasının yavrusu bıze emanet demıstı...
sende gelın olcaksın ben gelınıme ıyı olımkı kayınvalıden de sana olsun demıstı :KK70:
benım kaynana tam supurgelı cadı cıktı mubarek...
en ıyısı ısı rıske atmamak bekar arkadaslara soyluyorum kımsesız bulsunlar
kafa kulak rahat

benım annemde erkek annesı gelınıne bı gun olsun kırıcı bı laf etmedı yahu :KK70:
hatta derdımkı kıskanırdım :KK70: benden daha cok ona annelık edıyorsun dıye benı ıhmal edıp kosardı gelınıne cunku
cok kızmıstı annem o lafıma el kızı uzmek cok gunah, baskasının yavrusu bıze emanet demıstı...
sende gelın olcaksın ben gelınıme ıyı olımkı kayınvalıden de sana olsun demıstı :KK70:
kafa kulak rahat

Hemfikirim :)

Kizlar ben kayinvalidemin yuzunden kirk kiloya kadar dustum boyum 165 ve iki aylik hamileyim siz dusunun ne kadar kuru kemik kaldigimi .. En iyisi konusmamak ramazanlik gunde helede bu gecede allahindan bulsunlar sadece

yazılmış ama artık siz muhatap olmayın. oğluna ver telefonu geç... yazık olan eşine oluyor...

kafa kulak rahat

al benden de o kadar en iyisi bu :KK48:

Allah yardimciniz olsun dusmanimin basina vermesin boyle kaynana kizlar fitre vericez durumu gercekten kotu olan birine veermek istiyordum ben kayinvalidem bana verin baskasina gitmesin dedi ya boyle bisey olabilirmi ogullari zaten ne ac birakiyor ne acikta ben onun kadar ustume basima bisey aalmiyorum anne sacmalama olurmu oyle sey ya dedim siz soyleyin yatacak yeri varmi bu insanin obur dunyada.

Allah yardimciniz olsun dusmanimin basina vermesin boyle kaynana kizlar fitre vericez durumu gercekten kotu olan birine veermek istiyordum ben kayinvalidem bana verin baskasina gitmesin dedi ya boyle bisey olabilirmi ogullari zaten ne ac birakiyor ne acikta ben onun kadar ustume basima bisey aalmiyorum anne sacmalama olurmu oyle sey ya dedim siz soyleyin yatacak yeri varmi bu insanin obur dunyada.
Eşinden korkuyor madem ; hep eşin halletsin muhattap olma. Bide fitre anneye düşmez diye biliyorum.

X