Canım henüz çok yeni evlisin .Ama politik olmayı bilmelisin .Birincisi sizinki doğmamış çocuğa don biçmek . 18 yıllık evliyim .Bahsettiğin şeyler çeşitli dönem aralıklarıyla benimde başımdan geçti .Bir kere çalışıyorsan işin daha kolay . Benim eşimin babaannesi evet babaannesi 89 yaşında . millet kim bakacak diye düşünmeden tası tarağı toplayıp hacca gitmeye karar verdi .Bu kadın kaldı ortada . Dedim ki ben bakarım 2 ay . Yanına kadın tutulacak . Paranın yarısını ben veririm yarısını siz vereceksiniz. Ben kendi çocuklarını anne, bakıcı, kreş vs yardımı ile büyütmüş kadınım . Onlar için işten çıkmadım .Kimseye başka şartlar altında bakamam . Hacdan gelincede kadın gitmek istemedi .Çok yaşlı . Kızım sen bak bana biraz daha dedi .Halbuki ben evde değilim ama o kendini rahat hissettiği için gitmek istemedi. Peki dedim 5 ay yaşadı bizimle . evim büyük .Bir oda da ona verdim .Hatta büyük oğlumun odasını vermek zorunda kaldım ki üst kata çıkarken merdivenden düşmesin .Zaten abdest alıcam diye düşüp kolunu kırmışlığı vardı . Kalp kırmadan ama net olarak konuşacaksın . Şimdiden huzurevi değilim ben deme yani :) Annen de sana az gaz versin :) Benim annemde der bakımevi mi kardeşim burası diye .Benim kendi çocuklarım dışında okuttuğum ve evimde kalan bir oğlum daha var .Ona da söylenir durur . He de geç :)