• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Neden böyle yapıyorlar anlam verebilen var mı? Zaten o gelinin derdi başını aşmış hem ev hem çocukla ilgilenmek zorunda. Madem gidip kalma merağın var bari işe yara.
Kesinlikle o dönemlerde insanın kendi annesinin kalması gerek yanında hem daha rahat oluyorsun hem de daha düşünceli oluyor insanın kendi annesi
Bide sabah kahvaltıdan sonra evdeki işlerimi yapayım diye bi çıkıyodu akşam onda falan geliyordu gelen gidende bizde o saatten sonra gelsen ne bide iki çocuğu daha vardı akşamları yemeğede çağırıyodu onları ee hanş sen gündüz eve gitmiştin iki kap yemek yap bırak oda yok

gerçekten çekilmez yaa :KK14:

güvenmeyin zaten tutmaz .anne söz konusu olunca sözlerini unutuyorlar annelerine inanıyorlar ne olursa olsun. o yüzden benim hiç cesaretim yok çocuk için :bicak:
İşte benim ilkim sürpriz oldu korunmadık adetime bi iki kaldı olmaz diye ama tuttu pişmanda değilim ikinciyi aslında çok istiyorum gerçekten ama güvenemiyorum eşime aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ki yaşarsak bu sefer karşımda kim olursa olsun kırar dökerim yüz yüze bakacak hal kalmaz kimsede

Ben kötü kalpli insan oluyorum herşeyin farkında aslında kendisi ameliyat oldu annesi kaldı bi kaç gün bırakın bana yardım etmeyi çocuğum küçük yerinde durmuyo yemek temizlik küçük bebek hasta adam bide başımda tv karşısında keyif çatan bi kadın ama oğluşuna yardım etmek için kalıyorum diyo ama bi gün o oğluşunun elinden tutup kalkmasına yardım etmedi bi gün aldım çocuğu çıktım evden gitmedende dedim ben gelene kadar konuş doğumdada yaptı aynısını ben neyim dedim yaa
Sınırları zorlayan onlar ama hep gelinler kötü ve nankör oluyor sanırım.
Tavrınızı kesinlikle belli edin ya da açık açık söyleyin kendinizi üzeceğinize o üzülsün

Ben de öyle diyorum çünkü annem çalışıyor ve eninde sonunda o bakacak kabullen diyor bana. Bakalım zaman ne gösterir ama hiç istemiyorum
yani zaman neler getirir bilinmez de kaynanamda baktırmayacağımı anlamış ki bir tartışma esnasında bana 'sen çocuğu baktırmayı bırak göstermezsin bile öyle kötü birisin' demişti :KK53: nasıl kötü biriysem artk o_O

yani zaman neler getirir bilinmez de kaynanamda baktırmayacağımı anlamış ki bir tartışma esnasında bana 'sen çocuğu baktırmayı bırak göstermezsin bile öyle kötü birisin' demişti :KK53: nasıl kötü biriysem artk o_O
Sizde de kartlar baya açık oynanıyor aslında en iyisi
Hahaha ben de eşime dedim açık açık annene baktırmam haberin olsun diye :halay:

Sınırları zorlayan onlar ama hep gelinler kötü ve nankör oluyor sanırım.
Tavrınızı kesinlikle belli edin ya da açık açık söyleyin kendinizi üzeceğinize o üzülsün
Ben belli edince tü kaka olanım ki kalbim yumuşaktır ama diğeleri öyle değil mesela bş tanesi doğum yaptı bi hastanede gördü bide bi ay sonra mevlütte ona sitem eden küsen olmadı oğluşunu gaza getirmedi ki getirmesini zaten istemezdim ama insan soruyo neden ben bu insanın karakteri olsa herkese aynı olsun ozaman derimki napalım huyu bu ama değil

Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim. Kayınvalidemi çok severdim onun da hiç kızı olmadığı için beni kızı yerine koydu. Maddi konularda durumları pek iyi değil diye hep herşeyin en makulünü istedim. Nişan alışverişinde bile satıcılara ben uygun olanlarından çıkarın diyordum. Oysaki o gün bana yapılan düşüncesizliği görene kadar. Kayınvalidem herşeye ben bilmiyorum dedi ki bildiği halde çok cimri davrandı bu düşünceliliğime karşı ve kaynatam o gün 5000 tl vermiş ona nişan alışverişi için benim aldıklarım sadece 800 tuttu. Ben ayırdıkları bütçeyi sonradan aile içinden birinden öğrendim tabi. İlk soğuma sebebim buydu. Evlendik ve evimize yerleşir yerleşmez kaynanam 1 hafta bende kaldı. Bizde yeni evlilerin evinde kalınmaz bu davranışı beni o kadar korkuttu ki artık 2 günden fazla kalmak istedi mi suratım asılıyor. Ve bana baskı yapıyor annene bakacaksın babana bakacaksın. Kendisine yer yapıyor gibi. Eşim genelde benim tarafımda olur ama bu konuda bana birinden birine birşey olursa diğerini yanıma alırım diyor. İlerde konuşulacak şeyleri şimdiden konuşmaları çok saçma. Belki ben onlardan önce öleceğim belli mi olur? Ben daha çocuk bakmamışım yaşım 22 bu baskı beni çok bunalttı. Anneme anlattığımda sen huzur evi misin dedi bana. O yüzden kayınvalidemle arama mesafe koydum o da anladı. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Canım henüz çok yeni evlisin .Ama politik olmayı bilmelisin .Birincisi sizinki doğmamış çocuğa don biçmek . 18 yıllık evliyim .Bahsettiğin şeyler çeşitli dönem aralıklarıyla benimde başımdan geçti .Bir kere çalışıyorsan işin daha kolay . Benim eşimin babaannesi evet babaannesi 89 yaşında . millet kim bakacak diye düşünmeden tası tarağı toplayıp hacca gitmeye karar verdi .Bu kadın kaldı ortada . Dedim ki ben bakarım 2 ay . Yanına kadın tutulacak . Paranın yarısını ben veririm yarısını siz vereceksiniz. Ben kendi çocuklarını anne, bakıcı, kreş vs yardımı ile büyütmüş kadınım . Onlar için işten çıkmadım .Kimseye başka şartlar altında bakamam . Hacdan gelincede kadın gitmek istemedi .Çok yaşlı . Kızım sen bak bana biraz daha dedi .Halbuki ben evde değilim ama o kendini rahat hissettiği için gitmek istemedi. Peki dedim 5 ay yaşadı bizimle . evim büyük .Bir oda da ona verdim .Hatta büyük oğlumun odasını vermek zorunda kaldım ki üst kata çıkarken merdivenden düşmesin .Zaten abdest alıcam diye düşüp kolunu kırmışlığı vardı . Kalp kırmadan ama net olarak konuşacaksın . Şimdiden huzurevi değilim ben deme yani :) Annen de sana az gaz versin :) Benim annemde der bakımevi mi kardeşim burası diye .Benim kendi çocuklarım dışında okuttuğum ve evimde kalan bir oğlum daha var .Ona da söylenir durur . He de geç :)

Bide sabah kahvaltıdan sonra evdeki işlerimi yapayım diye bi çıkıyodu akşam onda falan geliyordu gelen gidende bizde o saatten sonra gelsen ne bide iki çocuğu daha vardı akşamları yemeğede çağırıyodu onları ee hanş sen gündüz eve gitmiştin iki kap yemek yap bırak oda yok
Yatmaya gitmiş o anlaşılan
Benim kayınvalidem de yemek yapmayı pek sevmez hatta eşim sırf o yüzden evlilikte çok acele etti çünkü sürekli kavga çıkıyordu evlerinde

Yatmaya gitmiş o anlaşılan
Benim kayınvalidem de yemek yapmayı pek sevmez hatta eşim sırf o yüzden evlilikte çok acele etti çünkü sürekli kavga çıkıyordu evlerinde
Yok bizimki evinde yemek yapardı ama demekki gezmeye falan gidiyodu çünkü sabah kahvaltıdan sonra çocuk uyudumu hemen evi dip köşe temizliyodum oda iş yapmamak için kaçıyodu oğlu bişey dersede ee oğlum kendi evime gittin olsaydım yapardım demek için diye heralde

Canım henüz çok yeni evlisin .Ama politik olmayı bilmelisin .Birincisi sizinki doğmamış çocuğa don biçmek . 18 yıllık evliyim .Bahsettiğin şeyler çeşitli dönem aralıklarıyla benimde başımdan geçti .Bir kere çalışıyorsan işin daha kolay . Benim eşimin babaannesi evet babaannesi 89 yaşında . millet kim bakacak diye düşünmeden tası tarağı toplayıp hacca gitmeye karar verdi .Bu kadın kaldı ortada . Dedim ki ben bakarım 2 ay . Yanına kadın tutulacak . Paranın yarısını ben veririm yarısını siz vereceksiniz. Ben kendi çocuklarını anne, bakıcı, kreş vs yardımı ile büyütmüş kadınım . Onlar için işten çıkmadım .Kimseye başka şartlar altında bakamam . Hacdan gelincede kadın gitmek istemedi .Çok yaşlı . Kızım sen bak bana biraz daha dedi .Halbuki ben evde değilim ama o kendini rahat hissettiği için gitmek istemedi. Peki dedim 5 ay yaşadı bizimle . evim büyük .Bir oda da ona verdim .Hatta büyük oğlumun odasını vermek zorunda kaldım ki üst kata çıkarken merdivenden düşmesin .Zaten abdest alıcam diye düşüp kolunu kırmışlığı vardı . Kalp kırmadan ama net olarak konuşacaksın . Şimdiden huzurevi değilim ben deme yani :) Annen de sana az gaz versin :) Benim annemde der bakımevi mi kardeşim burası diye .Benim kendi çocuklarım dışında okuttuğum ve evimde kalan bir oğlum daha var .Ona da söylenir durur . He de geç :)
Sizi tebrik ediyorum. Helal olsun gerçekten. Yaşınızın getirdiği bir olgunluğunuz var.
Ben bakmam demedim hiçbir zaman ama ben daha yeni evliyim çok saçma bunların baskısı benim sinir olduğum tek nokta o. Ben olgunlaştıkça birşeyler artık iyice oturduğunda kendim diyecektim belki yanımıza alalım diye ama şimdiden konuşulması benim soğumama sebep oldu. Ama bunu da kendisi yaptı.

Benim kv gerdek gecesi bile gitmedi evden. Kovamadik )))
Kv ile araniza ne kadar mesafe koyarsaniz bir o kadar iyidir sizin icin. Yoksa benim kv gibi başiniza cikar ...

En iyisi boşver fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor gerçekten
Aynen ben daha sevgiliyken falan çok severdim kendisini ki gerçekten çok iyiydi çok düşünceli naif ince bi insandı nolduysa yüzükler takıldıktan sonra oldu düğünden bi kaç gün önce evimize tek kişilik yatak aldı düşünün artık hatta düğünden bi gün önce benim yanımda eşime ama bana sormak yok siz balayına giderken evin anahtarını bana bırak siz yokken o evde kalacam dedi bıraktırmadım tabiki hani uzaktan gelir akrabalara yük olmak istenez anlarım iki sokak ötede kendi evi varken

Aynen ben daha sevgiliyken falan çok severdim kendisini ki gerçekten çok iyiydi çok düşünceli naif ince bi insandı nolduysa yüzükler takıldıktan sonra oldu düğünden bi kaç gün önce evimize tek kişilik yatak aldı düşünün artık hatta düğünden bi gün önce benim yanımda eşime ama bana sormak yok siz balayına giderken evin anahtarını bana bırak siz yokken o evde kalacam dedi bıraktırmadım tabiki hani uzaktan gelir akrabalara yük olmak istenez anlarım iki sokak ötede kendi evi varken
İnanmıyorum ya şaka gibi gerçekten.
Önünü alabildiniz mi yoksa hala aynı mı şu anda

Back