- 24 Ocak 2021
- 12.047
- 27.555
- 548
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Sorun eşinizde ailesinden ayrışıp bir birey olamamış, kimse benim evime eşya seçemez alnını karışlarım hepsinin, sizi pasif bulmuşlar, sakın susmayın ve baya mesafe koyun eş ailesine , eşinizi de karşınıza alıp konuşun, eşiniz düzelmezse kimse düzelmez, bunlara rağmen 2. Çocuğu yapmak büyük cesaret gerçekten ,ortada mükemmel bir eş ve evlilik yok ...Merhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Eşiniz ödeyecekse o koltukları eve sokmayınEşim ödücek ama mecbur kayınpederde yine benle yaşayacak ya onun seçmesi lazımmış galiba görümcemde bizle yaşamaya karar vermiş
Allah babamı başımdan eksik etmesin 10 tane çocukla boşanıp gitsemde bakar başının üstünde tutar. Bebeğim 21 aylık daha. Ama buda aklımın kenarında bi seçenek ben kimse için hayatımı mafedemem.gerekirse eğer kendim yada çocuklarımın psikolojilerinin bozulacağını anladığım an kalkıp giderim.Çocuğuna kızma sinirin kimeyse ona patla .
Kimseyide temizliğe çağırma bi daha eşin yapsın .
ne münasebet
şimdi boşan dicem işte karnında çocukla gidicek yerin var mı . Bi tene de yanında var o kaç yaşında
Ben olsam alırım kp görümceyi karşıma bu konuyu konuşurum.Eş olmasın yalnız.Bu işin sizi üzdüğünü vb anlatırım.Kadın belki iyilik yaptığını zannediyordur koltuk almaklaMerhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.BBe
İşte sizi sessiz sakin bulmuşlar, suç sizde biraz tırnak gösterin şunlara, ben olsam görümcemi arar bu şekilde bir talebim olmadığını belirtir ve kendim seçerdim herşeyi , görümce ile net konuşun derim...Muhattap dahi olmak istemiyorum siz düşünün. Ben eşime güzellikle söyledim o tartışma haline getirdi senin ailen alsaydı böyle yaparmıydın falan dedi. O şekilde kavgaya dönüştü. Yoksa ben normalde asla sert mizaçlı biri değilim. Kavga ve tartışma benim hayatımda yok. Belkide bu yüzden böyle oluyor
Eşek hoş laftan ne anlar sen ak de o al anlar. Böylesi insanlarla muhattap dahi olmam da eşim var. Kızsamda anlamaz oEşiniz ödeyecekse o koltukları eve sokmayın
Keşke arayıp görümcenize söyleseydiniz
Bu ev benim ben yaşıyorum eşyaları ben seçerim diye
Parasını o verecekse eyvallah ama eşimin ödeyeceği paraylamı iyilik yapacakBen olsam alırım kp görümceyi karşıma bu konuyu konuşurum.Eş olmasın yalnız.Bu işin sizi üzdüğünü vb anlatırım.Kadın belki iyilik yaptığını zannediyordur koltuk almakla
Çok sabırlısın bu ne böyleBen resti çektim ama gelsin beraber yaşayın dedim ben yokum eğer onun aldıklarını bu eve koyarsan diye. Temizliğe yardıma çağırdım asla gelmem dedi. Ama başka herşeye benden önce koşuyor.
bunu bilerek yapmışlar bence. size karşı bir düşmanlığı var sizi yormak istememişte almışta bilerek yapılmış bunlar. bence görüşmeyi kesmek en manıklısı. eşinizede anlatın. başka türlü bu konu biter bir başkası başlarMerhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Aynen öyle madem iyilik yapacak ödesin parasınıParasını o verecekse eyvallah ama eşimin ödeyeceği paraylamı iyilik yapacak
Gaza gelmistir ikiniz de sakinlesin tekrar konuşursun. Kendi evim bunca olay yaşadık kendi zevkime gore koltuk almak da benim hakkım sen de beni anla vs deArtık benimde kafam almıyor eşimi ilk defa böyle gördüm
Çok destek olmak istiyorsa maddi olarak verir gönlünden nasıl istiyorsan öyle yap derdi. Kabul etmemekte haklısınız.Merhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Oh herkes senin başına eksimis,evin hizmetçisi hiçbir konuda söz hakkın dahi yokEşim ödücek ama mecbur kayınpederde yine benle yaşayacak ya onun seçmesi lazımmış galiba görümcemde bizle yaşamaya karar vermiş
yanlış yoldasınızEşek hoş laftan ne anlar sen ak de o al anlar. Böylesi insanlarla muhattap dahi olmam da eşim var. Kızsamda anlamaz o
Geçmiş olsun yani yapacak bişey yok 2. Cocuğu da yaptığına göre güle güle oturun böyle birine nasıl 2. Cocuğu layik gördün anlamıyorumMerhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Ev depremden önce kayınpederinmiş galibaİlk okuduğumda anlamadım, görümce kendi parasıyla iyilik olsun diye alacak, bunun nesine kızmış ki dedim ama tekrar okuyunca olayın saçmalığını anladım. Ne alaka yani o seçiyor. Çok istiyorsa kendi evine seçsin babasını da alsın otursun. Ayrıca kayınpederin sizinle kalması çok saçma geldi. Niye sizle oturuyor? Görümce de sizinle yaşayacakmış, alsın babasını ayrı ev kursun madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?