- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
-
- Konu Sahibi Bortecineee
Maddi rahatliklari olsa bence goze batmazdi. Iki aydir ekside olmalarindan dolayi batmış. Oglu bile rahatsiz gelini nasil rahatsiz olmasin?Yiyici kendileri olmasın madem bu insanların hastane masrafı batmış kiraya çıksınlar adamların evinde oturup öyle yük oluyorsunuz demeyecekler. Çıksınlar kiraya o evede kiracı bulunur kadında sağlık masraflarını normal ihtiyaçlarını kendi karşılar
Beyin ameliyatı da bacak ağrısı da sağlık... Bana katılın demedim ki sadece fikrimi söyledim.
Bu devirde birikim yapsaymiş diyebiliyorsunuz. Herkes sevgi pıtırcığı olmuş. Aileden zengin olmayan herkes sürünüyor bu devirde. Sorumsuz anne babalarin çocukları 20li yaşlarında kredi altina giriyor evlilik yapiyorlar. Evliliginin en güzel zamanlarini borç odeyerek geçiriyorlar. Herkes ne de guzel fikir veriyor ya. Çevremde onlarca genç var böyle. Biz de onlardan biriyiz. Belki bu sebeple talepkar anne babalara kızıyorumdur.
Sizin gibiler yani...Bu durum icin bir onerim yok ama yerinde olsam küsmek için bir bahane bulurdum. Sayar döker içimi bosaltir sonra küserdim. Baska türlü kurtulmanın ihtimali yok. Ya hakkin rahmetine kavuşursa kurtulursunuz ya da küslükle. Hakkin rahmeti de kim bilir ne zaman olur. Boyle gamsızlar uzun yaşar bir de.
Rahatsız olan babasının evinden kiraya çıksın.Maddi rahatliklari olsa bence goze batmazdi. Iki aydir ekside olmalarindan dolayi batmış. Oglu bile rahatsiz gelini nasil rahatsiz olmasin?
Konuda goremedim onlarin evinde oturduklarini. Sonraki yorumlarda mi yazildi?Rahatsız olan babasının evinden kiraya çıksın.
Annesini hastaneye götürmez de kira masrafı öder işte.
Arkadaşlar konu sahibi sıkışık ya da maddi durumu kötü olan biri değil anladığım kadarıyla.Eşim kenarda köşede duran gram ve çeyreklerimizden birazınj bozduralım bebeğin kalan eksiklerini öyle alalım diyor. Doğumda hastane ücretini taksit yaptırırız kartı doldurmayalım diyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Bozdurunca da yerine koyulmuyor biriktirmesi zor oluyor. Ne yapalım sizce?
E o zaman tıpış tıpış kiraya çıkıcaklar o evın kirası ailesinin zor durumlarında kapılarını çalmamalarınada vesile olurMaddi rahatliklari olsa bence goze batmazdi. Iki aydir ekside olmalarindan dolayi batmış. Oglu bile rahatsiz gelini nasil rahatsiz olmasin?
EvetKonuda goremedim onlarin evinde oturduklarini. Sonraki yorumlarda mi yazildi?
Hayır sadece gerçekten zorunlu zamanda veya paramız olduğunda gideriz, ama bu konuda bir de kira meselesi çıktı.Dolayısıyla konu sahibi de çok güven vermedi. Kim bilir başka ne detay var...Ooo o zaman sadece beyin ameliyati olacagimiz zaman mi ozel doktora gitmeliyiz peki umarim sizde bu hayat gorusunuzu uygularsiniz.
Konuda goremedim onlarin evinde oturduklarini. Sonraki yorumlarda mi yazildi?
Önceki konusunda yazmış.Eşim memur, kira ödemiyoruz kayınpederimin evinde oturuyoruz.
Bunu konusunda yazmamis bilmiyordum. Boyle bir durum varsa konuya eklenmeliydi. Yani kayinbabamlarin verdiği evde otursam bu tavırlarına yiyici demem. Ben her anda bir sey koparma derdinde olan anne babalardan diye düşündüm konuda yazdiklariyla.Evet
Sizi alıntılayıp size de yazdım ama görmediniz demek ki
Kayınpederin evinde kalıyorlarmış
Hayır sadece gerçekten zorunlu zamanda veya paramız olduğunda gideriz, ama bu konuda bir de kira meselesi çıktı.Dolayısıyla konu sahibi de çok güven vermedi. Kim bilir başka ne detay var...
ben beyin ameliyatı oldum 1 yılı aşın süre önce.sadece benim hakkım özel hastaneler çekilinn savulunnn gelmeyinn yahuuu devlete gidin hepinizOoo o zaman sadece beyin ameliyati olacagimiz zaman mi ozel doktora gitmeliyiz peki umarim sizde bu hayat gorusunuzu uygularsiniz.
o gramlar sakın külçe olmasın olur mu olur yahuuArkadaşlar konu sahibi sıkışık ya da maddi durumu kötü olan biri değil anladığım kadarıyla.
Kenarda duran gram ve çeyrekleri varmış, sanırım eşi bozdurmak istiyormuş ama o yerine nasıl koyacağız diye hayıflanıyor bozdurmak istemiyormuş. Şaka gibi konu, şaka gibi
Kendi annem diye düşünürsem benim annem ortada bebek yokken bile bizden boyle bir seyi talep eden bir insan degil. Diyelim ki istedi. Bebeğimin de hastalanma hastanede yatma gibi durumlari olabilir diyerek gelecegimi düşünür ve çeyrekleri bozdurmazdim. Çocuğuma karsi da sorumluyum çünkü. Durumu anlatir Arastirma hastanesine götürürdüm.Önceki konusunda yazmış.
Ayrıca konu shaibini bu kadar savundunuz ama atladığınız birşey var.
Kenarda duran çeyrekleri gramları varmış, bozdurmak istemiyormuş. Şimdi siz söyleyin anneniz hasta, devlet hastanesindeki tedavi yeterli gelmemiş özel hastanede daha kapsamlı daha rahat muayene olmak istiyor. Kenarda duran çeyrekleriniz var ama tekrar yerine koyamayacağınız için bozdurmak istemiyorsunuz. Bu vicdanlı bir hareket mi gerçekten?