- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.473
-
- Konu Sahibi Bortecineee
Daha önce devlet hastanesine gitmiş ama gördüğü tedavi sonuç vermemiş o yüzden özel hastaneye gitmek istiyor şeklinde anladım ben.Ne alakasi var yazdigimla bunun? Küsmekten ote ne çözüm var? Maddi olarak rahat olsalar neyse ama iki ay ekside olmak ne demek hamile bir kadin icin? Gecim sıkıntısını dusunmek ne demek? Bu strese ne gerek var ki? Ablasiyla hastaneye gidiyormus zaten hep.
insanlık ölmüş te haberimiz yok pamuk .
Ne alakasi var yazdigimla bunun? Küsmekten ote ne çözüm var? Maddi olarak rahat olsalar neyse ama iki ay ekside olmak ne demek hamile bir kadin icin? Gecim sıkıntısını dusunmek ne demek? Bu strese ne gerek var ki? Ablasiyla hastaneye gidiyormus zaten hep.
Para isteme konusunu çözer. Buradaki tek sorun da bu. Para isteyemez bir daha.Sizce küsmek gercekten herhangi bir sorunu cözüyor mu aileler icinde? Sizin ailenizde cözdüyse ilk defa sahit olacagim su an.
Ben devlet hastanesi kısmını kaçırmışım. Direkt konu sahibinin muayene oldugu ozel hastaneye gideceğini anladim masraflari biz karşılayacağız yazınca.Daha önce devlet hastanesine gitmiş ama gördüğü tedavi sonuç vermemiş o yüzden özel hastaneye gitmek istiyor şeklinde anladım ben.
Dahiliye için ise devlete randevu alın demiş.
Dediğiniz gibi yiyici mantıkta bir anne olsa, iki bölüm içinde özel hastaneden randevu alın derdi bence.
kanser tedavisi gören ablasını hastane içinde yalnız bırakıp nasıl doktora gitsin tahlil versin kadın. bunu bile düşünemiyor bazı üyelerSizce küsmek gercekten herhangi bir sorunu cözüyor mu aileler icinde? Sizin ailenizde cözdüyse ilk defa sahit olacagim su an.
Para isteme konusunu çözer. Buradaki tek sorun da bu. Para isteyemez bir daha.
Konu da belirtmiş, randevu aldık gitti, ilaçlar ise yaramamis ağrım var diye sizlanıyor şeklinde, o ağrılara da inanilmiyor yani.Ben devlet hastanesi kısmını kaçırmışım. Direkt konu sahibinin muayene oldugu ozel hastaneye gideceğini anladim masraflari biz karşılayacağız yazınca.
Ben kendi hayatim uzerinden yorum yapiyorum. Boyle bir durumda esim benden gizli para gondermez. Hesaplarini biliyorum çünkü. Zaten bolluk bereket icinde olsak niye gondermiyoruz diye bana karşı cikabilir esim. Ancak konu sahibi iki aydir ekside. Ayrica hamile ve bir sürü eksik varmis. Hamile kadini, yeni baba olacak adamı geçim stresine sokmak haksızlık.Kadin küsebilir,ama oglundan yinede isteyebilir. Kadin bakmak zorunda degil, ama oglu elinden geldigi kadar maddi manevi yardim etmek zorunda.
Bunu ben de düşündümBirde konu açıp tek bir cevap yazmadan gitmek nedir konu sahibi?
Öyle mi böyle mi diye yazıyoruz kendi kendimize.
Ah azizim konu kayinvalide olunca sapkadan tavsan cikarilmasi beklenir maalesef!kanser tedavisi gören ablasını hastane içinde yalnız bırakıp nasıl doktora gitsin tahlil versin kadın. bunu bile düşünemiyor bazı üyeler
Bu süreçte en olmasi gereken ayni anda muayene olmak bence. Hasta kemoterapideyken kendisi gidip muayene olabilir. Ayri zamanlarda hastaneye gidip baska bir gun de kanser hastasina refakatçi olmak hastayi da tehlikeye atar.Konu da belirtmiş, randevu aldık gitti, ilaçlar ise yaramamis ağrım var diye sizlanıyor diye o ağrılara da inanilmiyor yani.
Ayrıca kanser hastası ablayla kendisine randevu alıp muayene olmasının beklenmesi de normal değil.
acaba kendi anneleriyle çok mu iyi anlaşıyorlar ya da kızkardeşleriyle çok merak ediyorum.onlar hakkında neredeyse hiç konu açılmıyor var sa yoksa kayınvalide ve görümce namı diğer görümcek konuları hep.bende buna şaşarım yıllardırAh azizim konu kayinvalide olunca sapkadan tavsan cikarilmasi beklenir maalesef!
Ben her zaman dürüstçe konuşmaktan yanayım.Sizin fikriniz nedir? Karşısına alip konuşsun mu iki aydir eksideyiz diye? 60 yasindaki kadin bunu anlamiyor mu? Bebeğiniz gelecek ben masraf olmayayim ablamla gittigimizde muayene olurum demiyor. Yiyici kayinvalideye sahip olsaniz ne zor bir durum oldugunu anlardiniz.
bol altın taksa ev alsa maaşını da yemese yarısını yollasa gene sevilmezlerAh azizim konu kayinvalide olunca sapkadan tavsan cikarilmasi beklenir maalesef!
Boyle insanlar bencildir sadece o vardir hayatta bence.acaba kendi anneleriyle çok mu iyi anlaşıyorlar ya da kızkardeşleriyle çok merak ediyorum.onlar hakkında neredeyse hiç konu açılmıyor var sa yoksa kayınvalide ve görümce namı diğer görümcek konuları hep.bende buna şaşarım yıllardır
Galiba oturdukları evde hastaneye götürmeyi yük gördükleri insanlara ait ama evlatları buna karşılık bir sağlık problemleriyle bile ilgilenmesin böyle evlat evlerden ırakacaba kendi anneleriyle çok mu iyi anlaşıyorlar ya da kızkardeşleriyle çok merak ediyorum.onlar hakkında neredeyse hiç konu açılmıyor var sa yoksa kayınvalide ve görümce namı diğer görümcek konuları hep.bende buna şaşarım yıllardır
Öyle mi dersiniz?Bu süreçte en olmasi gereken ayni anda muayene olmak bence. Hasta kemoterapideyken kendisi gidip muayene olabilir. Ayri zamanlarda hastaneye gidip baska bir gun de kanser hastasina refakatçi olmak hastayi da tehlikeye atar.